Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 554
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Екскурзията е подарък от мъжа ми за рожденият ми ден.......ще ходим двамата.....в ИСТАНБУЛ Heart Eyes.
Иве радвам се за хубавата новина за Жорко.Усмивката много ми хареса.Нека никога да не слиза от лицето ти..........и на всички  Hug
Мама Диди за кашлицата голям ефект има компреса с мед и сода Peace.....на Филипа това и помогна много повече от всякъкви сиропи.УСПЕХ.Дано при вас нещата да не се усложнят
Момичета на всички от Клуба на не ходилите на меден месец ви пожелавам скоро и това да се случи в живота ви.Нека да неспираме да мечтаем защото мечтите понякога се сбъдват. Wink
И аз се чудя какво стана със Силвето,Тес и другите които ги няма от толкова дълго време.

# 166
  • София/Сливен
О, надежда не сме изгубили още... Само дано да не чакаме до пенсия Laughing. Че моите родители чак сега се поотпуснаха да отидат някъде, няма значение че е в България, че е за 1 ден и т.н. Като им се махнахме ние от главата.

# 167
Добро утро.
Честито на всички празнуващи днес. Аз също имам именник - Пламен, макар, че и мъжа ми трябва да празнува ама той отказва Simple Smile Та така, черпя ви за негово здраве.
Кате, весело ви изкарване в Турция. Пък може там да направите на Филипа братчето  Grinning
Нашият меден месец беше във Варна. След сватбата отидохме за 10-ина дни. Много хубаво беше Simple Smile
Лек и усмихнат ден на всички.

# 168
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички които празнуват днес.
Весел празник
Кате за първи път от теб разбирам че и Пламен има днес имен ден.....бях чела някъде че Пламен има имен ден на 6 февруари.....но незнам кое е вярно newsm78
Колкото до братче на Филипа сме мислили по въпроса......даже вече сме решили как ще се казва - ДЕНИС .....но мисля че ще изчакаме да мине още време
Слънчев и усмихнат ден на всички  bouquet

# 169
  • София/Сливен
Честит празник на именниците днес!

Честито на Пламен на luna - най-мъничкия именник
Честито на Михаил на Дидка
Честито на Пламен на Катя

Да са ви живи и здрави и да бъдете много щастливи!

Кате, ето от един мой тефтер (не е църковен) от преди години - днес празнуват Ангел, Райна, Райко, Емил, Михаил, Огнян, Пламен, Радко, Рангел, Руси. Ден на западните покрайнини, Празник на Националната полиция, Празник на Велики Преслав и на Генерал Тошево.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 09:59 от М_е_г_и

# 170
Да съгласна съм с вас.....наистина и Пламен днес има имен ден.Сега и аз проверих.Ето тук:
http://doc.dir.bg/reality/imenik.htm
Даже там пише 4 дати на които има имен ден Пламен.

# 171
Ч Е С Т И Т О   Н А   В С И Ч К И   И М Е Н Н И Ц И   И   О Т   М Е Н!

В Е С Е Л О   И З К А Р В А Н Е   Н А   П Р А З Н И К А !

bigdance2 cook beer3

# 172
Честито на именниците, Пламен на Лунката, Пламен на Катя и Мишето на Дидка,честито и на всички останали,които ще празнуват днес,да Ви е живо и здраво името!!!

Кате, ходила съм в Истанбул,няма да съжалявате PeaceПриятно изкарване и непременно да си направите екскурзия  по Босфора и да влезете в Света София....нещо,което ние не направихме по ред причини...и до ден днешен съжалявам....което пък означава, че трябва да си поправя грешката Laughing

Хубав ден на всички!

# 173
...мерси много за поздравите   newsm51

Черпя Wink

Честит празник на всички празнуващи newsm68

# 174
Иве непремено ще се разходим с корабче по Босфора. smile3549.Вече е решено а също така  ще отидем и до Принцовите острови.Но аз най-много ще очаквам  посещението на най-големият в Европа Търговски център-CEVAHIR CENTER.
Благодаря на всички за пожеланията да си прекараме страхотно на екскурзията. smile3525Дано да остане незабравим спомен за нас.
А между другото басейна в 12 СОУ вече работи.  sport027...входа бил 3 лв.

# 175
Нова детска площадка се изгражда в сливенския квартал "Стоян Заимов"
08 ноември 2007 | 11:45 | радио "Фокус" - Сливен
Сливен. Нова детска площадка се изгражда в сливенския квартал "Стоян Заимов". Тя се намира в междублоковите пространства в близост до пиацата за таксита в квартала. Това е шестата поред площадка, която Община Сливен строи на този етап, съобщиха за радио "Фокус" - Сливен работниците, които я монтират. Правят се люлки и катерушки за децата. Сливенски майки споделиха,че са истински щастливи, че децата им ще има къде да играят. Те се надяват недобросъвестните граждани да опазят дълго време мястото за игра на бъдещето на Сливен. "Благодарим на кмета на Сливен Йордан Лечков за добрата му работа и се надяваме и занапред да мисли за нашите деца", заявиха пред радио "Фокус" майки.
Гергана СУЛТАНОВА

# 176
  • Сливен
 smile3501 newsm51 това е за Лечков.За новата площадка за която писа Гергана Султанова.Приятно съм изненадана.
Пожелавам ви усмихнат ден на всички family

# 177
Дано и в Дружба скоро да ни огрее да имаме и ние Детска площадка Praynig
Хайде момичета да продължим започнатото.......вече като имаме кмет време е да го посетим. #2gunfire

# 178
  • Сливен
Ох забравих да честитя  на именниците.Да сте живи и здрави и много щастливи.
Кате,поддържам те,май наистина е време да погостуваме на Лечков.

# 179
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! НАЗДРАВЕ!

Общи условия

Активация на акаунт