Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 559
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Кате,честит ти празник   bouquet   bouquet
Утре ми излезе  работа и няма да мога да пътувам до Асеновец... съжалявам  Confused

# 151
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КАТЕ!!!

Много усмивки, щастие и сбъднати мечти !!!

Весел празник!!!

bouquet  bouquet  bouquet

Много съм натоварена нямам никакво време  само .................... #Crazy #Cussing out и.................чао целувки от нас.

# 152
Иве, коментара ми въобще не беше насочен към теб  Hug Просто това изказване съм го чувала и от други хора и затова изкоментирах  Wink Аз по принцип съм изключително негативно настроена към Лечков и затова  Wink Но всеки си има мнение и аз уважавам чуждото мнение  Peace Ама хайде стига сме ги обсъждали тези избори  Whistling Дано следващите години да са по-добри и успешни за нашият хубав град  Praynig

# 153
Добро утро! Сервирам ви виенска кифла и каничка кафе...

Кате Евро, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Здрава бъди и имай късмет и успех във всичко!!!   bouquet

# 154
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
Вчера получих най-хубавият си подарък досега.........Новогодишна екскурзия до Турция за 5 дни.....така че с моето момче ще празнуваме там.........много съм щастлива. Simple Smile
Хубав ден на всички пожелавам и много усмивки  bouquet

# 155
  • София/Сливен
Добро утро, момичета и от мен!
Кате, айде и добре да си изкарате! Ама тази баба трябва да я позлатиш... Wink

# 156
Ева как си? Wink
Чак преди малко забелязах настроението което почва да лъха от темата и то хич не ми хареса...не е нещо сериозно така че дано скоро отмине. Аз днеска имам Ники вкъщи - сутринта се разкашля, та го оставих у нас и сега се чудя да го водя ли на доктор. Ще се върна да потърся съветите на Кенга. Той сега заспа та ми остана време да прочета повече из форума.
Весел и усмихнат ден на всички!

# 157
  • Сливен
Здравейте и от нас.Добре съм мерси ,Диди.Точно заспа малкото  Twisted Evil и сега са миговете на мама.Ти как си?Малкия да не да се разболява?И Гого накашляше, но го хванахме отрано и се пооправи.
Приятен ден на всички мами и дечурлига  Hug

# 158
Меги наистина нашата баба е супер.......дай боже всекиму.Решила съм някой ден ако имам възможност да я изпратя на екскурзия в Египет....това е мечтата и.Надявам се да мога да я осъществя за да я направя щастлива.

# 159
  • София/Сливен
Кате, наистина ми направи впечатление, защото ние за 6 години не сме ходили никъде сами (и медения ни месец още ни очаква, тъй като го отложихме - бях в 6-ти месец като се оженихме, а се познавахме 3-4 месеца преди да забременея, даже не успяхме и да планираме някакво ходене заедно Wink). Но ние имаме търпение, ще си го дочакаме, само дето годинките минават... Сега майка ми нали остана без работа, предлага да гледа децата, за да отидем ние някъде; същото предлага и на сестра ми; било много хубаво да имаш баба-пенсионерка  Laughing (е, моята още не е де, ама нали си стои в къщи).

# 160
завиждам на всички с бабите пенсионерки!  И нашата е пенсионерка , но ходи и на работа!

# 161
  • Сливен
Здравей ,Севи,как е новата детска площадка?Още се каня да я посетим ама кога ще стане? Че е много далече Joy.Велизар играе ли там?Слънчево ли е или е сянка?Още ли плаче на яслата?

# 162
Момичета нашата баба не е пенсионерка........тя е млада и още си ходи на работа......но по Нова година се събират 5 почивни дни подред че затова ще използваме момента да отидем на екскурзията до Турция.И ние не сме карали меден месец.......сега ще го изкараме там

# 163
Еве я кажи нещо повече - как, с какво  лекувахте кислородчо? И Ники сега е в началото
(пък дано не се разболее де). Аз витамините си му ги давам, чайче с мед, довечера мисля данаправя компреса с мед и разтривка на крачетата с мас и сода. Много рядко накашля, та се чудя сироп да му вземам ли
И ние нямахме меден месец. И аз бях бременна, всичко се случи много бързо - запознанството сватбата и появата на Славея в рамките на 1 г.и 2 мес.  WinkАма и ние не сме се отказали от тази идея - може да е като се пенсионираме, но ще стане. Кате на теб и любимия ти мъж от сърце се радвам за подаръка. Дано си изкарате още по-добре отколкото очаквате. Hug

# 164
Здравейте,

Дидунчо, Кате аз не се сърдя няма проблеми,просто ме хвана яд на мене си,защото отварянето на въпрос за политиката винаги води до големи разправии и затова съм избягвала каквито и да било коментари в тази насока, а този път защо го направих не знам, исках само да ви кажа да не ви е яд много....както и да е....Кате  newsm47,усмивката ми е налице, а и днес съм щастлива,защото водих Жоро на преглед и ми казаха хубави новини,затова грея в момента.....
Много хубав подарък сте получили, а къде в Турция ще ходите?
Ние също сме в клуба на не осъществилите медения си месец,но то вече няма и да е същото,защото си носим проблемите под мишничка....друго си е да си млад....

Знае ли някой какво става със Силвето?Много време вече я няма....
Ваня и тя не влиза, Теди също чат-пат се появява....

Общи условия

Активация на акаунт