Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 563
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ЕВА Аз говорих с персонала от кухнята по телефона миналата седмица и ми казаха че след две седмици ще почват работа.........който иска да вярва.Това ми казаха....според мен няма нищо общо с изборите.....ремонта почна 2 месеца преди изборите.

# 136
  • Сливен
Може.Не споря.Аз ти казвам това е лично мое мнение

# 137
МОМИЧЕТА ДНЕС СЪМ РОЖДЕНИЧКА.
ДА ВИ Е СЛАДКО

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 08:32 от katerina_evro

# 138
  • Сливен
Да започнем с добро утро на всички които са толкова рано във фотума.След това честит рожден Кате.Да си жива и здрава hbday
Весел и усмихнат ден на всичкивъпреки студа навън

# 139
Kate, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и винаги заобиколена от семейна топлина и любов!

И аз да ви "честитя" новият стар кмет Simple Smile Затова кой е по-малкото или по-голямото зло, представа нямам, ама и няма да разберем  Wink А и незнам как може някой да твърди, че някой е по-малкото зло, след като реално имаме поглед върху управлението само на единият кандидат-кмет  Thinking

Цитат
"Това нещо никъде го няма по света" каза Йордан Лечков по Нова Телевизия преди минути в предизборното предаване на медията, коментирайки купуването на гласове в Сливен и страната като цяло. Той каза, че по този въпрос е с чиста съвест и категорично не е участвал в купуване на гласове за неговата кандидатура.
"Разбирайте, че съм бил общия враг на тези хора" каза Лечков, коментирайки опонентите си. Основните критики към бившия футболист са, че не е направил нещо значително за дългият период от 4-годишния си мандат като кмет.Главни приоритети пред Лечков са както той каза "Сливен номер едно в България".
newsm48

Тъй,аз да пиша сега по същество...чакам желаещи да ходим в сряда в дома за сираци в Асеновец-новозагорско  Flutter

Аз така и неразбрах какво трябва да се купува... Thinking

# 140
  • София/Сливен
Кате, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много любов и много щастие! Ти пак сън не си спала... Wink И на Филипа на рождения ден рано-рано ни почерпи.... Laughing
newsm59

# 141
Кате, честит рожден ден!Желая ти много усмивки и топлина в сърцето! newsm67

И аз да ви "честитя" новият стар кмет Simple Smile Затова кой е по-малкото или по-голямото зло, представа нямам, ама и няма да разберем  Wink А и незнам как може някой да твърди, че някой е по-малкото зло, след като реално имаме поглед върху управлението само на единият кандидат-кмет  Thinking

Аз го споделих и вече се чудя, защо го направих ooooh!

# 142
  • София/Сливен
Иве, не се чуди... просто ти знаеш тези неща дето казваш "от кухнята"... другите не ги знаят. Ако разберат причината поради която ти мислиш така, може и да се съгласят с теб. Пък и всеки може да има различно мнение даже и да знае нещо.

# 143
О да, разбира се Меги...права си, всеки има право на мнение,както и аз споделих това, което ми казаха...те живеят там и си познават обстановката....а аз се чудя, защо се меся като не ме засяга Laughing
А и някой да не си помисли, че защитавам Лечков...в никакъв случай...просто исках да изразя НАДЕЖДАТА си, че може би случилото се да е било по-добре за сливналии, но само времето ще покаже...точка за мен на изборните резултати.

Меги ти имаш нови творения, а не си ги показала...добре, че беше сестра ми, за да ти видя поредните шедьоври,поздравления   smile3501

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 09:48 от Iva M.

# 144
  • София/Сливен
О,

# 145
Моля, моля  Laughing

Хайде чао и хубав ден на всички,че досадих с присъствието си  bye

# 146
  ЧЕСТИТО НА КАТЕТО!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА УПОРИТА!

Ама само аз ли се зарадвах ,че Лечков спечели балотажа  newsm78.Аз по принцип съм си много доверчива,но  смятам че в политиката трябва да ни управляват хора който са доказали че имат добри мениджърски способности ,а зад тях да стоят специалистите.Не че съм убедена,че Лечков има такива,но го смятам за по-добрия.

# 147

честит рожден ден кате!!! 

# 148
Момичета мисля че нетрябва да се разправяме за тези избори..........и че никой нетрябва да се сърди......
Иве искам те редовно на линия.......на никой недосаждаш бъди сигурна........а много ни липсвош даже...........я дай една голяма УСМИВКА

# 149
Адашке, честит рожден ден. Много радост в живота ти пожелавам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт