Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 566
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Сливен
Aaa, най-вероятно другата седмица; аз искам даже по-другата, ама свекър ми настоява за по-рано - имат да колят 1-2 кози. А пък прасенцето по- към Коледа ще замине и то.
Айде весело изкарване на събитието (че то си е цяло събитие).

# 121
Хайде и аз да се включа по къпроса за кърменето  Sunglasses Аз също кърмих Миташки на поискване и не съм му налагала никакъв определен режим, ама той беше толкова "дисциплинирано" бебе, че самичък си искаше цица точно през 3 часа  Grinning Беше като часовник - яде, 3 часа спи, чде, 3 часа спи и така цял ден и цяла нощ  Wink Но определено съм твърдо ЗА кърменето на поискване - така и майката и бебето са много по-спокойни.

И аз да попитам - какво ще се събира за дома в Асеновец?

# 122
  • Сливен
Ехееее днес още никой ли не се е разписал.
Честит ни нов стар кмет.
Дано утре да ви се пише повече от днес. Hug

# 123
  • Сливен
ордан Лечков - "Държавата в момента липсва"

"Това нещо никъде го няма по света" каза Йордан Лечков по Нова Телевизия преди минути в предизборното предаване на медията, коментирайки купуването на гласове в Сливен и страната като цяло. Той каза, че по този въпрос е с чиста съвест и категорично не е участвал в купуване на гласове за неговата кандидатура.

"Разбирайте, че съм бил общия враг на тези хора" каза Лечков, коментирайки опонентите си. Основните критики към бившия футболист са, че не е направил нещо значително за дългият период от 4-годишния си мандат като кмет.Главни приоритети пред Лечков са както той каза "Сливен номер едно в България".

По последни данни Лечков води на втория тур в Сливен.

Ха честит ви кмет  Simple Smile
Честен до припадък  Mr. Green Twisted Evil

# 124
.....ГЛЕДАйТЕ нОВА - лЕчков "говори" Sunglasses

# 125
Уффф,гледах го и аз...Лечков....ми кво да кажа,освен честит ни кмет   Laughing
Щем -не щем-ще си го дундуркаме още 4 години..

Тъй,аз да пиша сега по същество...чакам желаещи да ходим в сряда в дома за сираци в Асеновец-новозагорско  Flutter

# 126
  • София/Сливен

Кога ли ще се включи и Лунката....

Ами тя май само от работа пишеше, и не знам дали вкъщи има Интернет.

Дано се включи и в нашта тема... днес е писала в Клюкарника... значи има достъп до Интернет.

# 127
Да Меги, аз пък я четох в календара...важното е, че са добре Peace

# 128

Тъй,аз да пиша сега по същество...чакам желаещи да ходим в сряда в дома за сираци в Асеновец-новозагорско  Flutter

Ако няма други желаещи - ще дойдем с Мишата Wink

...а сега някой ще ми каже ли къде има да продават хубави ботушки в Сливен newsm78

# 129
Ехееее днес още никой ли не се е разписал.
Честит ни нов стар кмет.
Дано утре да ви се пише повече от днес. Hug

Едва ли Еве, като гледам какво става напоследък....,на мен лично започна да ми омръзва да си водя монолози и затова намалих писането Peace

Ян Бибиян остава да си кажем наздраве за най-честния кмет Mr. Green cheers
Между другото от доста сливналии вчера чух, че Й.Л е бил по-малкото зло пред М.С. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 12:18 от Iva M.

# 130
Здравейте и от мен
И на мен много не ми харесват резултатите от вота ooooh!,но така е станало......аз лично не гласувах на втория тур....защото знаех че така ще стане.
Усмихнат ден момичета ви желая.......  bouquet

# 131
  • Сливен
Здравейте мами и дечица.Как сте днес?Много сте приказливи за разлика от вчера  Laughing .
Иве,незнам дали Лечков е по-малкото зло,но се надявам да направи и нещо за сливналии освен хотели.На нас не са ни нужни смятам хотели.
Дано започне с детската кухня,че ми омръзна да се чудя какво да готвя на Гогчо.

# 132
Еве това ми го казаха хора запознати с кухнята на изборите и по точно с начина на водене на изборите и подкрепата, която са получили от други партии Rolling Eyes
За другото си права, аз не подкрепям никой,нито ги познавам, нито имам наблюдение над работата им Peace

# 133
Еве на мен ми казаха че след 2 седмици кухнята най вероятно ще почне да работи........това независи от кмета.Който и да беше избран за кмет пак ремонта ще си върви а ние ще чакаме да се натуткат. ooooh!

# 134
  • Сливен
Аз живея в Даме Груев и питах кога ще започне да работи и ми казаха жените ,че незнаят че нямало пари (това беше преди изборите).Та аз си мисля че някой трябва да им отпусне тези пари.За мен това е политика.Това е лично мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт