Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 569
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
добро утро на всички!

# 106
Ама и аз съм го написала  ooooh! .Хелоуин верно беше на 31.10,ама ние го отбелязахме на 1.11,защото в сряда децата имаха много домашни и нямаше време,а вчера беше по-спокойно-нали е почивен ден за учениците  Grinning  Много готина тиква си направихме  Grinning
 Сега пиша за нуждите на децата в Медвен:
-хавлии
-спално бельо
-памперси-12-24 кг.
-пантофи-от 33 номер нагоре
-аналгин,витамини,парацетамол
-прах за пране
-салфетки
-лигавници
и естествено-храна

Кенга,няма значение дали нещата са нови,или стари...Размерите на спалното бельо -като за нормално легло-1 тек.
Храната-по-добре е да не е бързоразваляща се-ние занесохме макарони,леща,боб,нишестета,кисели,олио,захар,вафли..и ей такива...
Да не ровиш назад-влез в последните ми мнение-там е написано всичко.
Кате-тиквата ви чака  Hug ..ако ме няма-остави нещата на момичетата   bouquet
[/color][/b]

Ние бяхме, но не успяхме да се събудим на време. Ще минем другата седмица!

# 107
мамаСеви  ooooh! много съм забляна  Rolling Eyes

# 108
Минавам да кажа здрасти  Hug и отивам да давам цица, че пак минаха трите часа... Heart Eyes

Да се оплача, още се борим с коликите  #2gunfire за сега еспумизан L я успокоява и дано ефекта бъде траен...

Ще ми се да попитам майките на кърмени бебета: Вие как хранихте малчовците, на час или на поискване? Аз се старая да спазвам някакви графици, но малката упорито излиза от тях. Или е дълбоко заспала и се налага да я будя ако искам да яде на 3 часа или пък само 30 мин. след като е била на цица пак плаче и си лапа ръцете, тогава пък ме е страх да не я прехраня и с това да и утежня коликите.  newsm78 newsm78 newsm78

# 109
 puzzle,аз кърмих дъщеря си около година и половина,винаги когато поиска.Това за трите часа е невъзможно за бебе ,което  не е на адаптирано мляко.Доколкото си спомням издържаше до 1.30-2 ч.максимум,често и по-малко.Моята дъщеря спеше при мен и вечер бяхме със същия режим.Е това беше само първите месеци,постепено спря да се събужда,но и преди това ,тъй като не се налагаше да ставам да и нося шише си бях най-наспаната майка на света.

# 110
Сега дочетох поста ти-с кърма детето не може да се прехрани,самото сучене изисква много повече усилие от храненето с биберон.По-вероятно е да е да се умори и да заспи преди да е изсукало необходимото,и това да е причината да иска отново след половин час.Затова аз кърмих до поискване и смятам,че това е правилният начин.

# 111
.

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 09:55 от MeryLu

# 112
Затова аз кърмих до поискване и смятам,че това е правилният начин.

Peace
НИКОГА НЕ съм събуждала нито единия, нито другия Naughty
Понякога съм ги кърмила на половин час, понякога на 4-5 часа - детето само си казваше кога иска да яде...
До 6-я месец и двамата бяха само на кърмица (Мишо и на вода Mr. Green) ...жално ми е да се буди дете за да яде Naughty

Заставам зад мнението на милче, че с кърма не можеш да я прехранеш
Аз му казвах "на повикване съм" Mr. Green

# 113
Ей,Диде,как сте бе...къде се губите?

# 114
  • Сливен
puzzle аз като една видна сектантка, кърмила до 2 години и 10 месеца  Crazy да ти кажа: Давай си му на детето когато си поиска... Случвало ми се е да му давам и през половин час. Освен това съм и "ЗА" нощното кърмене - голям мързел е и кефффф
С тези три часа и съвети от акушерката, каката щяха да я уморя ...

# 115
Здравейте мамички и сладки дечица!

Направо ме шашна Ян Бибиян с тия 2г. и 10 м.  #Crazy Peace

Аз също подкрепям кърменето до поискане. С Радо се стремих да правя всичко по книга и само изнервях детето и себеси. Затова и коликите и зъбките и всичко му беше трудно после и да го приспи човек беше жив късмет . Затова с Иво не правя такава грешка.(човек се учи от грешките си). Ние успяхме да се кърмим до 8месец незнам вие как сте успели повече. newsm78

Някой питаше за САНО прах мисля че знам къде го продават - до оптика Емили има гараж и там има табели но не съм го ползвала.

Здравейте на новозаписалите се мами.

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:33 от Neli_M

# 116
  • София/Сливен
Момичета, включвам се във вашата тема, с молба за мнения и препоръки към добър АГ лекар и болница в Сливен. Знам, че ми е малко раничко, но ми се иска да съм информирана. Всъщност аз съм от Ямбол,но мъжът ми е от Сливен и затова сме се ориентирали в тази посока Simple Smile
Благодаря предварително.

Виж на първа страница на темата - там сме си направили малък списък с АГ-специалисти и педиатри.

# 117
Олеееее 2 г. и 10 м. кърмене,  Ян Бибиян ти си направо за златен медал!!! А цици останаха ли ти след тоя подвиг?  Crazy Crazy Crazy
Мерси на всички за отговорите. Все още съм доста неориентирана и неопитна, но ще се справя някакси.... Peace

# 118
  • Сливен
Цици да искаш Simple Smile
Като знам как тежат - да им се чуди човек на фолк момите Wink

Ако искаш да кърмиш - кърми. По-лесно минават и коликите и зъбките ...
Има периоди, когато намалява кърмата. Тогава може да даваш по-често.
Стига да иска бебка - хич не се помайвай - бутай цица и се наслаждавай на удоволствието Wink

# 119
Ей,Диде,как сте бе...къде се губите?

тУК съм, ама нещо нямах настроение да пиша в темичката ни Tired

Рени, трябва ли нещо да се събира за Асеновец...

Слънчев ден на всички - ние отиваме на прасенце в Шивачево - Меги, там ли сте Wink

Общи условия

Активация на акаунт