Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 572
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен.
От хойкане не ми остава време да пиша. Ами то не бяха избори и панаири ..........страшна работа беше по центъра.
Ами какво да кажа подкрепям Меги Катя, моя батко свикна още първата седмица, на втората го ставих и почти нямах проблеми.Но както ме навиват и сега колкото по рано започнат да ходят по бързо свикват
Гери - не се притеснявай всеки минава през такива моменти май така се ставало майка (или остаряваш) newsm78 newsm78 А може би ти побеляват косите Laughing

Ние имаме ново зъбче и не искаме да стоим в количката. Аз започвам сесия др. месец и съм в паника пак реферати курсови май взе да ми дотяга. #Crazy

Ами това е от нас целувки.И весел ден.

# 91
Гери напълно ти съчувствам,знам какво е...безсилието и ужаса дали ще стигнеш навреме до болницата....за съжаление ми се е случвало и не го пожелавам на никой...

# 92
Здравейте и от мен!
Гери напълно те разбирам.Ужасно е детето ти да е болно и да не знаеш какво да правиш.Преживявала съм го няколко пъти.Когато беше на 7 месеца Сияна, лежахме една седмица точно заради този вирус в болница.На 10 месеца и немериха херния, която се заклещваше почти всяка вечер и обикновенно се случваше когато съм сама, колко пъти съм бягала посред нощите до спешното, накарая и направиха операция.Като се сетя ми настръхва косата.Дано никога повече не ти се случва да преживяваш подобен ужас.
Мама Севи, какво каза Енчев?
Мама Диди, плака ли днес Ники?
Дидунчо, как си? НЕ съм те виждала скоро в квартала?
Пожелавам на всички мами приятна вечер Hug

# 93
Исках да ви попитам, някой има ли впечатления от някой доктор в Горна баня?Питам заради Сияна, тя се роди с изкривено краче и равно ходило, казаха ми, че това е най-тежката форма на дюстабан.До скоро беше с ортопедични обувки, поръчвахме ги при д-р Живков във Варна, вече една година ходи с такива, обаче нещо не ми вдъхват доверие, затова съм решила да я водя в Горна баня/само там не сме ходили/, но не знам при кого.Някой ако е чувал нещо за някой доктор казвайте.Благодаря предварително.  bouquet

# 94
Добро утро на всички! Нещо темичката ни е в застой!

Заповядайте!

# 95
Здравейте  Hug

mama didi, добре изкарах, но много се уморих - от сутрин до вечер нон-стоп малко нагорно ми дойде  Wink
кате-евро, завърших да, сега започнах магистратура и бях на очни  Peace
зоисияна, не си ме виждала наскоро, поради описаната по-горе причина  Wink

Забравих да честитя на Пъзелчето  Grinning Честита ви рожбичка! Да ви е жива и здрава!

Честно да ви призная и мен ме я яд, че Лечков пак ще си пълни джобовете, ама какво да се прави. На кметските избори не се гласува за личности, а за хора с пари (респективно за хора, зад, които стоят хора с пари)  Close

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 18:28 от didun4o

# 96
  • Сливен
Написах това и в другата тема, но ще го пусна и тук:

Цитат
Здравейте, момичета!
Близо месец не бях влизала в бг-мамата и сега с изненада устяновявам, че и в Сливен започваме с благотворителна акция. Ще ми се да се включа до колкото мога. В момента нямам възможност да изчета цялта тема, но в началото  видях, че се споменава за Коледен базар. Остава ли тази идея? Миналата година правих картички и разни сувенирчета за старозагорския базар, та имам вече някои идеи. Казвайте да започвам ли и сега? Ще правим ли базар и в Сливен тази година?

# 97
Добро утро момичета
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ В СФЕРАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО  bouquet
С пожелание да получават  достойно заплащане за труда си.
Започна и м.ноември ....колко бързо се изтъркули годината.....е неостана и идват Коледните празници.
Весел ден на всички пожелавам
За всички които са заинтересувани КУХНЯТА и тази седмица няма да работи.Възможно е да почнат работа след 2 седмици.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 09:17 от katerina_evro

# 98
Кенга,здравей!
Ние май повече тук си пишем за благотворителните акции,защото в другата почти никой не поглежда...
Относно коледния базар Роси ми е писала нещо,което ще постна и тук,тъй като вече много ме питат....

послушай ме PraynigНе правете базар,моля ви.ПО-добре една добре обмислена акция за вси4ко необходимо отколкото базар.Събирането на пари обикновенно поражда недоверие.
на нас ни е трудно и едвам успяване да убедим хората.

за това и контрола и отговорността извън Сф са трудни и отнемат време,ресурс и тн.

Аз също съм понаправила разни работи и с Роси се уговорихме евентуално да ги изпратя в Сф.Така,че евентуално за някой друг празник може да се включим с базар...  Confused  Rolling Eyes

Иначе да напомня ,че продължавам да събирам неща-дрехи,продукти....,а като се посъберат разни нещица-заминаваме за там,за където има събрани...

Да честитя и аз празника на будителите...и да не забравяме и Хелоуин  Grinning  Днес ние ще режем тикви и ще се маскираме  Sunglasses

# 99
Вайлет Хелоуин не беше ли вчера? newsm78

# 100
Вайлет Хелоуин не беше ли вчера? newsm78

И аз мисля, че беше вчера!

Ренка, ще наминем към довечера да ви видим тиквите. И без това не сме идвали отдавна.... а пък и имам някои неща да донеса!

# 101
  • Сливен
Относно коледния базар Роси ми е писала нещо,което ще постна и тук,тъй като вече много ме питат....
послушай ме PraynigНе правете базар,моля ви.ПО-добре една добре обмислена акция за вси4ко необходимо отколкото базар.Събирането на пари обикновенно поражда недоверие.
на нас ни е трудно и едвам успяване да убедим хората.
за това и контрола и отговорността извън Сф са трудни и отнемат време,ресурс и тн.
За съжаление е права, че когато са замесени пари винаги се пораждат съмнения, но аз виждах силата си точно в участие в базара...  Sad

Иначе да напомня ,че продължавам да събирам неща-дрехи,продукти....,а като се посъберат разни нещица-заминаваме за там,за където има събрани...
Я пак да преговоря какво се събира? Миещи препарати, памперси, бельо спално и долно... Храни, но само със сртификат. Така ли? 
Чорапки? Миналата седмица купих за Дени евтини и хубави чорапки от фирмения на "Тони". Мога пак да отскоча.
А спалното бельо може ли да е употребявано? И с какви размери да е? newsm78

Съжалявам, че така питам, но ако другата тема мога да я изчета цялата, то за времето, в което ме е нямало са минали 3 сливенски теми и ми е непосилно да извъртя всичко.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:40 от Кенга

# 102
Добро утро мамчета
Къде се губите тези дни newsm78...........много изостава темата
Приятен ден на всички  bouquet

# 103
  • Сливен
Хайде и ние да се запишеш.Добро утро на всички сладурковци.
Усмихнат ден на всички мами и малчугани Hug

# 104
Ама и аз съм го написала  ooooh! .Хелоуин верно беше на 31.10,ама ние го отбелязахме на 1.11,защото в сряда децата имаха много домашни и нямаше време,а вчера беше по-спокойно-нали е почивен ден за учениците  Grinning  Много готина тиква си направихме  Grinning
 Сега пиша за нуждите на децата в Медвен:
-хавлии
-спално бельо
-памперси-12-24 кг.
-пантофи-от 33 номер нагоре
-аналгин,витамини,парацетамол
-прах за пране
-салфетки
-лигавници
и естествено-храна

Кенга,няма значение дали нещата са нови,или стари...Размерите на спалното бельо -като за нормално легло-1 тек.
Храната-по-добре е да не е бързоразваляща се-ние занесохме макарони,леща,боб,нишестета,кисели,олио,захар,вафли..и ей такива...
Да не ровиш назад-влез в последните ми мнение-там е написано всичко.
Кате-тиквата ви чака  Hug ..ако ме няма-остави нещата на момичетата   bouquet

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 10:22 от вайлет

Общи условия

Активация на акаунт