Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 553
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден днес на Виктор на Vanq B и от мен! Много щастие и късмет!
Къде сте момичета?
Хайде от мен една следобедна закуска......дано се появи някой Wink
http://www.amam.bg/showpic.php?City=01&Pic=41-119

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 15:03 от katerina_evro

# 196
  • София/Сливен
Кате досега изобщо не работеше целия форум, едва сега успях да вляза наново, от сутринта

# 197
Честит рожден ден на Виктор!
Щастливо детство, много игри и усмивки му желая!

За Ваня

# 198
Здравейте!

ЧЕТИТО НА МАЛЧУГАНИТЕ ВИКТОР на мама Ваня и на патерици на мама Диди!!!

По много усмивки и по малко пакости да ви носят юнаците!!  bouquet

Честит имен ден и на именниците! Много здраве и повечко късмет.

Дано не пропусна някой ама направо ми пуши главата! Струва ми се че и при вас нещата вървят на обороти като гледам много не сте писали newsm78
Май студът ви е сгушил на топло. Wink

Меги - а защо бившата???  Аз все още работя там. LaughingКой ти е зетя???

Хайде чао и приятна почивка

love001 от нас

# 199
  • София/Сливен
Ами защото се казва нещо от сорта на Олимпиа-Ауто - или аз не съм в час. Но поне си разбрала за какво става дума. А и сградата старата нали я продадоха. Красен се казва зет ми.

# 200
Здравейте момичета!
Извинете че се намесвам в темичката ви, но тъпо и упорито търся инфо по въпросите които ме вълнуват здраво и помислих че тук може би ще ги намеря  Hug
Интересува ме къде в Сливен може да присъства на раждането и таткото, колко струва и какви са изискванията?
Също така в коя болница бебетата са при майките денонощно?
Дали няма да имам късмет да има болница със съчетани и двете екстри?
Интересуват ме и координати на доктор Дичева в клиника Ева.
Благодаря ви и всичко прекрасно!   bouquet

# 201
  • София/Сливен
Ами аз раждах второто в Окръжна - преди 3 години - децата си бяха при нас. Но да ти кажа това съвсем не е екстра. Моята ревеше непрекъснато и трябваше да я нося, а на мен ми се лягаше. При второ дете болките от прибирането на матката траят по-дълго време. Имаше едно момиченце на 18 при мен - то ми се чудеше, че ме боли (ама и аз бях на 33). Не съм спала нощем... и като се разреве и бебока - мале мила. Добре че към 12 през нощта дойде една сестра и я взе, да мога аз да си легна. Иначе права - тече отвсякъде, ужас - и до тоалетна не можеш да отидеш (сори за подробностите). Ако ти е поспаливо бебето няма проблем.

Доктор Дичева е в ДКЦ1 - на втория етаж. Има кабинет.

Оп, сега видях, че и ти имаш тригодишна госпожица...  ladyuu

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 08:58 от М_е_г_и

# 202
Добро утро и от мен.
Днес времето е май хубаво........хайде на кафе.
http://www.flickr.com/photos/spinnaker007/57262204/in/set-1242280/

# 203
Добро утро.
Меги, надявах се в събота да се обадиш, ама като видях времето какво е и реших, че едва ли ще звъннеш Sad А дано другия път се чуем.
Мери, мисля, че в Сливенските болници такива екстри няма. Поне не съм чувала.
А д-р Дичева само за ражданията ходи в Ева, иначе кабинета и е в ДКЦ 1 - кабинет 32, на 2-ия етаж.

# 204
  • София/Сливен
Кате, спря ме не толкова лошото време, колкото това, че се забавихме много с регулирането на "мостовете"  Grinning на колата и смяната на гумите. Отидох и до сестра ми. В къщи си посъбрах някои неща (от рода на книги и зимнина, пък и дрехи по наследставо за малката) и взе да притъмнява. Имахме пътуване до Шивачево в бурята, и чистачката се развали. Реших да не рискуваме и да тръгваме по-навреме. Ако бях дошла, щях да те накарам даже да слезеш до долу, за да ти дам боичките на Кенга и това е. Надявам се другия път да е по-добро времето.

# 205
Здравейте, момичета! Няколко дни нямахме нет, но вече съм на линия! Wink

Честито на рожденниците и именниците!

Дидке, мъжка мамо хайде пиши де. На мен ми липсваш във форума.

При нас живота почва да си влиза в нормален ритъм - Славея вече е на училище, Ники на ясла(между другото компреса на Кенга прави чудеса с кашлицата - Благодаря и много  Hug), татито бачка и на мен май не ми се седи вече вкъщи. Ще изчакам още малко Ники да остава по цял ден - сега е до 15,00 часа и ще почвам работа.
Гери Султанова - и нашия НиТи (той така си вика) е много палавичък, ама аз се радвам че е такъв. Благодаря на Господ, че ми ги е дал живи и здравички, пък нищо че са палави. Сигурна съм че и ти мислиш така.
На мамата от Айтос искам да кажа, че в Окръжна болница спокойно можеш да си държиш бебето при теб, ако искаш. Ако пък не - можеш и да го оставиш при другите бебоци и само за кърмене да си го вземаш. Присъствието на таткото - сигурно ще може ако раждаш във ВИП залата. В другата зала предполагам не - понеже ако се случиш с още 2 родилки най-вероятно няма да разрешат да е там. И още нещо - д-р Дичева изражда само в Евата.

Приятен ден на всички!

# 206
Здрасти на всички   bouquet
минавам само да ви кажа, че редовно съм тук, но успявам само да ви чета, защото София е почти постоянно в скута ми да се гушка и не мога да пиша...

Честито на всички именници, дано сте изкарали весело...

Кате, честит рожден ден и на теб на патерици! Пожелавам ти да си изкарате чудесна почивка с любимия човек!!!

Само аз ли успях да отида на меден месец... newsm78 Peace Crazy Party

# 207
Честито на патерици на всички рожденици и именници  Hug
Меги,аз знам Красен....Румен Иванов знаеш ли си го?А Виолета Иванова?
Момичета,много учене при нас тия дни....то преразкази,то английски,то какво ли не  ooooh!
Направо не знам как ще я караме тази учебна година newsm78
Пък да напомня,че продължаваме да събираме неща за децата от Медвен и бебешкия дом...кой когато и каквото може   bouquet

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 14:02 от вайлет

# 208
Виждам за болниците говорите...Не съм 100% сигурна, но мисля, че в Окръжна позволяват на таткото да присъства по време на раждането  Rolling Eyes

# 209
Много ви благодаря за отговорите момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт