Сливен 19 - да подарим детска усмивка

• 18 544
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте от една новоизлюпила се (е, на два месеца,де) сливенска мама!
Най-накрая да се наканя да се запиша, където ми е мястото - в Сливен.
И да ви попитам - знае ли някой от къде мога да купя балон пълен с хелий. Когато на Димитровден  получи един такъв балон, открих, че моето бонбонче просто обожава да си играе с него. Първата играчка, с която се заиграва, но вече сдава багажа. Ще съм ви много благодарна Hug
Лека вечер на всички!

# 211
  • София/Сливен
Здравей и добре дошла! Честито ти малко бебче!

А такива балони съм виждала само по празници. Но нямам много наблюдения, защото моя юнак го е страх от балони... даже малката е ощетена заради него.

# 212
  • Сливен
вайлет, да колко работите вечер?
Миналата седмица два пъти минавах към шест без нещо и вече само външната лампа светеше,
а вратите  бяха затворени.

Задочни поздрави на всички именници и рожденици.
Аз в събота съм на изпит и сега минавам само като вятър над форума - от тук - от там Wink

# 213
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
Да ви е сладко..........днес отново аз черпя........моята принцеса има имен ден.

http://catalog.bg/show_image.php?picture=images/product/big/2799_2544.jpg

Мис Претенция балони с хелий доколкото знам продават в магазин Холис в кв.Дружба до пазарчето....а също и в магазин Кристал под хотел Сивен.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 09:00 от katerina_evro

# 214
Балони с хелий се продават в един цветарски магазин-този,който е до битовия комбинат....май и фриз. салон има до него...
Ян Бибиян,до към 18 ч. работим зимата.

# 215
Добро утро и Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват!
Благодаря ви за отзивчивостта(още днес ще проверя на всички места) и за топлото посрещане Laughing  bouquet

# 216
Честит имен ден на Филипа,да и е живо и здраво името,пожелавам и много здраве, много усмивки и много подаръци днес Wink

# 217
Момичета днес направих и прощъпулника на Филипа.Избра с дясната ръка -ножица,а в лявата взе корона.Така че ще става мис Свят и дизайнер. Wink

# 218
  • София/Сливен
Хей - как сте днес, никой не пише... Казвайте какво ново по Сливен... Ние на вас се надяваме да научим нещичко за Сливен.

Кате, дано се сбъднат всичките мечти на Филипа и да си намери верния път в живота.

# 219
Здравейте....
Как си Меги?Май само двете с теб тези дни пишем тук....благодаря за пожеланията за Филипа....наистина всеки иска най-доброто за детето си и то да е истински щастливо.
Питаш нещо ново в Сливен.....сега се сещам....за новият мандат на Общинският съвет за председател е избрана Десислава Танева-представител на ГЕРБ и  шефка на Мел инвест.Друго засега не се сещам. newsm78
Приятен ден на всички  bouquet.....и на тези които само четат а непишат във Форума

# 220
Приятен ден на всички  bouquet.....и на тези които само четат а непишат във Форума

Ха-ха-ха  Laughing, мерси  smile3525
Лека вечер на всички!  Hug

# 221
Привет!
Последните дни нямам никакво време за форума и да си призная даже и не съм ви чела, но обещавам, че ще наваксам.
Честито на всички, които са празнували през изминалата седмица!
А и да не забравя, че днес малката ми племенница има рожден ден:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЛИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ДЕТСКИ УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Систър, а това е за теб:

Хубав ден на всички, а ние отиваме да се стягаме за партито!  Grinning

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 09:58 от Лони

# 222
  • София/Сливен
Честит рожден ден на Ралица! Да порасне здрава, красива и много умна, много весели игри и безброй усмивки!

Честит рожден ден на ТЕС! Теди, много здраве и щастие, много хубави моменти в живота ти!

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 10:37 от М_е_г_и

# 223
# 224
Лелее, Теди, злото да те забрави:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  И НА ТЕБ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ НА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ!

Общи условия

Активация на акаунт