Отговори
# 120
Рали,честито HugЛека и безпроблемна HugЗнаеш ли колко надежда даде на всички останали момичета Simple Smile
Когато мислим и се молим и за другите,чудото ще дойде и при нас Simple Smile

Гали,страхотно предложение,мила Praynig

В този ред на мисли искам да ви споделя нещо.Късметите от моята новогодишна баница наистина са вълшебни.От 5г насам (с изключение на една),всяка година който ни е на гости за Нова Година и изтегли късмета "бебче" до един -два месеца ни зарадва с най-хубавата новина.Така сме кръстници на четирима сладура,всичките родени между края на август и началото на октомври.
И това съм го обявила между всички приятели-който иска бебе следващата година-да заповяда на Нова Година вкъщи Simple Smile

# 121
Аз ходих тази сутрин на манастира св. Мина и запалих свещичка за всички от вълшебното списъче. Praynig

# 122
Lali, Hug Hug HugСтократно да ти се връща всичката добрина Hug

Ели,не остава ред за мен LaughingМъжът ми дори се смее,че ще скрие баницата следващата година JoyНо късметът затова е късмет-да го споделиш,ако е писано ти да си орисник на щастието на някой друг Simple SmileТова ни прави и нас щастливи Simple Smile

# 123
Деветдесет и шест момичета в един списък, колкото прекрасен, толкова и тъжен..  Cry
На Коледа нашето списъче ще бъде под моята елха!  Peace
И най-вече в сърцето ми...

# 124

Имам предложение - всяка от нас да сложи коледното списъче с коледната молитва на Лали под елхата си и всички заедно в нощта на Коледа да ги прочетем на глас.
 Таки си мисля, че няма как да не бъдем чути.

Страхотно предложение аз ще го направя и дано Господ чуе молитвите ни  Praynig Praynig Praynig

skygirl вярно ли са 96 момичета #Crazy толкова много

# 125
  • Пловдив
Лали,благодаря!
На Коледа най-тъжното и дай Боже най-щастливото списъче ще е под нашата елха!!!!

# 126
Lali, имам една огромна молба жабче е загубила своето момченце,  а ние толкова и се радвахме, моля модераторът да се намеси и да включи Жабче в нашия  списък, мисля че тя в момента има огромна нужда от нашата подкрепа, както и от вълшебството на Коледния списък, за да може другата година да не чества нещастна годишнина, а по Коледа най -малко да е вече щастливо бременна и заради цялата болка и пожелавам две малки душици, да сгряват раненото и сърчице Hug Praynig

# 127
Лали, колко е голямо сърцето ти! 
Толкова много надежда има в този форум, чета го  и очите ми се насълзяват..На всички ви пожелавам по едно малко слънчице за Коледа. Дано Господ чуе молбите ни!
Лали, вкючи и мен в списъка, ако може.
  bouquet

# 128
Момичета, не зная как ще приемете това, което ще препиша сега, но се надявам да не ме упрекнете. Всеки разбира нещата по свой си начин и няма да се разсърдя, ако това не ви хареса. Просто попаднах да една книга - "Православен молитвеник" и намерих следното, което в коледната нощ тихичко ще прочета пред всичките икони, които имам вкъщи и ще спомена имената на всички от списъка в тази тема, независимо, че малко ще преинача изискването.

Молитва за божие благословение на бездетни съпрузи
(І Цар. 1-2 гл.; Лука 1 гл.)
Чуй ни, милосърдни и всемогъщи Боже! Бъди милостив към нашите молби и си спомни Твоите наредби за умножаването на човешкия род. Преблаги Боже, Ти си сътворил човека по Твой образ и подобие и, като си взел едно от ребрата му, създал си от него жена и си я дал на нашя праотец Адам, благословил си ги и си рекъл: "Плодете се и множете се и обладайте земята!" Погледни милосърдно на тези Твои раби (имената), които са свързани със съпружески съюз и просят Твоята помощ да им дадеш плод в утробата, за да раждат и възпитават чеда за вечния живот. Освободи ги от всяко свързване, от всяко злодейство и чародейство на сатаната и неговите слуги. Умилно Ти се молим, благоволи заради Твоя Единосъщен Син и заради Неговата Майка по плът преблагословената Дева Мария, заради молитвите на своите праведни Иоаким и Анна, Захария и Елисавета, да се смилиш над тези Твои раби (имената), които си съединил в брачно общение. Съживи утробата на тази съпруга, и им дай чеда, за да имат добри наследници на своя християнски дом за Твоя хвала и слава, със Сина и Светия Дух във вечни векове. Амин! Praynig

В тази кинга има и "Молитва на бременна жена за успешно износване на плода и леко раждане", ако искате - и нея ще препиша тук.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 09:21 от Мишинка

# 129
Мишинката, всеки се моли както чувства, с думи, които достигат до сърцето му.
Вярвам, че ако много силно желаем нещо цялата вселена ще ни съдейства.
Благодаря ти, Мишинката.
Вярата е необходима, разбира се редом с медицината.

# 130
Мишинка много ти благодаря, а Lali е много права - трябва да вярваме толкова, колкото се опираме и на докторите, а вярата е резлична за всеки човек едни вярват в бог, други в нещо друго, това според мен е без значение, важното е всички ние да вярваме че един ден нашата мечта ще се сбъдне, важното е да сме заедно и тогава нашата молитва ще е по-силна Hug Hug Hug
между другото не съм сигурна но това си е и молитвата която попа чете в църква и може който поиска да му се чете такава молитва, а аз знам че дава резултат

# 131
  • София
Момичета, помолих се в Троянския манастир пред иконата на Богородица Троеручица за всички момичета от този форум. Не съм казвала никаква специална молитва, но молбата ми беше от сърце и вярвам ще стигне до Господ Praynig

# 132
Мами, тази вечер научих прекрасна новина........Една дама(от време на време пише и във форума),която по мои изчисления повече от 10години ходят по мъките ....вече е бременна във втория месец! Peace

Имат неуспешни методи икси - може би 5, и точно преди да запишат час за ин-витро...разбира,че е забременяла ...Рецептата - били са дълги месеци заедно със съпруга и сами(без обичайните хора около тях) в друг град на работа, били са спокойни и дори такова спокойствие ги е било обхванало,че дори  престанала накрая да следи цикъла си......

Момичета, чакам хубави новини и от вас! Бог с вас!

# 133
Момичета, ще се помоля за вас в коледната нощ. Тъжно ми става, че продължавам да виждам тук познати никове, чиито постинги ми помагаха когато аз страдах и които се радваха с мен, когато успях. Тъжно ми става като се опитам да си представя колко болка са натрупали за това време. Дано всички, които пишат, четат тук и в съседни и малко по-отдалечени форуми, успеят да гушнат своето детенце - това ще стане когато Господ е решил, но искрено се надявам да е по-скоро. Прегръдки на всички, макар че с повечето не се познаваме Hug

# 134
Щастлива съм, че първото ми мнение в този форум е тук в тази страхотна тема!
Лали, поздравления за прекрасната идея! Hug
Благодаря, че добавихте и мен към списъка, моля се и аз за осъществяване на мечтата на всяка една от нас! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт