Отговори
# 135
Имам една делва отрязана наполовина с икона на Богородица  с младенеца и с място за свещичка, всяка вечер до коледа ще слагам нова свещичка и ще се моля за всяка една от нас мили момичета ние заслужаваме да бъдем майки и ще бъдем ВЯРВАМ

# 136
  • UK
 Ще ми позволите ли и аз да напиша два реда тук при вас  Embarassed

Момичета вярвам, че мечтите се сбъдват, от малка се моля пред иконата на Богородица, винаги когато съм имала нужда съм се обръщала към нея. Може би малко момичета от тук ме познават но малко преди да се реша да се преместя в под форума "Проблемно забременяване" се случи това за което мечтаех. Сега имам едно прекрасно детенце което се роди точно на 15.08. на Богородица, това е свят ден за мен и моето момченце избра да се появи точно на него. Сега ви обещавам на всички ви, когато украсяваме Коледната елха с Валентин ще закачим заедно всичките играчки и с цялата си мисъл и любов към вас ще ви пожелая нещичко за всички.

# 137
  • ВАРНА
Лали, а мен може ли да ме включиш в списъка? Grinning

# 138
Искам точно в тази тема да пожелая на Бушонка лека бременност, живо и здраво юначе и много щастие, особено по Коледните празници догодина вече всичко да е различно и прекрасно!  bouquet

# 139
Лали, страхотна тема! И понеже виждам,че не е за бъдещи татковци Whistling, а за мами,  Simple Smile ще говоря със съпругата си да пише тук, да се включим и ние и дано Бог помогне на всички мечтаещи. Мечтайте, светът е пълен с чудеса! Вярвам във вълшебството на Коледната нощ!

# 140
 Hug
Все по-добре съм,благодаря! Най-трудното мина, възстановявам се и заяквам  Mr. Green Ще го наборя това, се оказва!
Е, ще трябва да мине много време за да се увеличат шансовете да осъществим мечтата си. Дай Боже здраве, за останалото ще се борим и ще правим каквото трябва!
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ТУК И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

# 141
Ами, то си е цяло чудо, че в нашия форум има един сериозен мъж с хъс за победа. Поздравявам те Данчо, еспех на вашето мило семейство! За другата Коледа една сбъдната мечта!  bouquet

# 142
  • до морето
Много сладка и изпълнена с положителен заряд темичка се е получила Heart Eyes
Аз каквато съм шматка, едва днес я забелязах Confused
Ако има място в списъчето ти Лали, били ме включила?
Аз вярвам и знам, че ще се случи на мен и на всички нас момичета и момчета! PraynigМоля се всяка неделя когато сме на литургия и знам, че Господ ни изпитва точно толкова колкото можем да понесем.
Момичета молитвата, която Мишинка е написала тук е добре да си я четете всяка вечер.

# 143
Момичета ходих на църква днес и се помолих за нас в този хубав ден на Християнското семейство да си имаме и ние по едно малко бебенце Praynig Praynig Praynig

# 144
Данчо, първо ти пожелавам успешно възтановяване, сила и кураж, всичко ще е наред.
Когато писах темата специално си помислих за теб, но реших, че не влизаш вече и затова оставих само за мамите.
Данчо, когато писах темата  в сърцето си се помолих за теб, да оздравееш и да си най-добрият татко, честна дума. Laughing
Хехехе, Душка, на заспалите мами им  пожелавам момиченце, блондинка, да се черви с червилото на мама и да се отвява в розови мечти. Wink

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 19:55 от Lali

# 145
Майче Hug много хубаво си направила като си отишла на църква и заслужаваш едно огромно БЛАГОДАРЯ
Данчо, сега прегледах това което си писал мисля, че имаш силата и куража да надживееш болестта, невероятно е на какво сме способни за да осъществим мечтите си. Твоето Коледно чудо също е някъде там и те очаква, теб и съпругата ти  Praynig

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 21:04 от kali 7

# 146
   Благодаря от все сърце,момичета! Поруменях, докато четях. Всички сте се сещали и за мен Blush  Развълнувах се, наистина.
И аз съм се молил за вас, да сбъдне всяка една мечтата си за детенце и да има повече и повече щастливи мами и татковци. Не съм влизал тук известно време, защото изживях период,в който нямях положителни емоции за заразяване на околните, но сега имам и се надявам да вдъхна сили и вяра на всеки, който се нуждае от подкрепа, така както направихте вие с мен.
Целувам ви всичките!  Hug

/спирам, че от утре ще започнат да ме издирват половинките ви #2gunfire/                             Mr. Green

# 147
  • до морето
Лали ами то бебето точно на майка си ще прилича Laughing
Много се радвам, че имам толкова добра форумска приятелка, дето се е сетила за мен Heart Eyes
Ето така ще се случат чудесата при всички нас, като се поддържаме и мислим една за друга!

# 148
Лали,темичката е страхотна. newsm10Аз от скоро имам компютър и за това чак сега пиша.Бих искала да ме включиш и мен в списъка smile3525Бог ще чуе нашите молитви  newsm17Исус обича много децата и няма да лиши нито една от нас от щастието да бъдем майки.Всички ние ще си имаме бебчета само ТОЙ знае кога.Вярвайте и ще стане.Аз вярвам и се моля този дълъг списък с всеки изминап ден да остава с по малко имена!

# 149
  • до морето
Мили ми момичета, съжалявам за объркването ви, но аз не съм момичето от Зачатие, за което си мислите.
Като си правех ника незнаех, че има момиче с подобен, а и не съм я виждала да влиза често при нас в бг.мама.
С вас си пишем вече почти година в седмичната тема на Проблемно. Все още не съм печелила нищо и си чакам чудото.
Вярвам, че пожеланията ви да са достатъчно силни и ще стигнат за двете Душки!
Предлагам да включим в писъчето и du6ka, така и така я споменхме вече.

Общи условия

Активация на акаунт