Отговори
# 2 310
  • Varna, Bulgaria
Здравейте! Моля да ме запишете в  темата! С пожелания към всички да сбъднат най съкровената си мечта!

# 2 311
Здравейте ! Може ли и мен да добавите в списъчето ?
Благодаря предварително Simple Smile

# 2 312
Може ли и мен да добавите в списъчето?
Ще ми е нужна вяра и подкрепа след януари.
Благодаря за всичко.
Нека Коледа огрее домовете ви.

# 2 313
Здравейте в най-късметлийската тема Simple Smile, нашето щастие се роди септември месец и вече дори гука до мен! Моля да отбележите на първа страница.
Момичета, вярвайте и не се отказвайте, чудеса се случват всеки ден.

# 2 314
Моля се в навечерието на Рождество Христово всеки да види заветните две черти и да сме здрави майки на здрави деца!

# 2 315
И аз си имам същото такова съкровено желание и се присъединявам към молитвите, Коледа е вълшебна и сбъдва мечти, пожелавам го на всички и нека има повече щастливи детски усмивки в нашите домове  newsm32 newsm32 newsm32

# 2 316
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моля се в навечерието на Рождество Христово всеки да види заветните две черти и да сме здрави майки на здрави деца!

Дай Боже  Praynig

# 2 317
Моята първа мечта се сбъдна тази година - видяхме двете чертички. Сега отправям мислени молитви всичко да продължава да се развива добре до появата на дългоочакваното ни слънчице. Има няколко месеца до тогава, но вярвам, че магията от тези светли дати ни съпровожда през годината.

# 2 318
Здравейте,
Тази Коледа наистина ще бъде вълшебна и за мен! Остава още малко до края на бременността ми и се моля всичко да бъде наред! Чудесата се случват! Вярвайте и никога не губете надежда!
Весели и незабравими празници!

# 2 319
Може ли и мен да добавите в списъчето. Чакам вече 10 години може догодина да имам Щастието.

# 2 320
  • някъде там......
Мили момичета, тук съм всяка Коледа, с мисълта за всички вас. Моята мечта се сбъдна и е вече на 8 години. Моля се за всички вас и знам, че за всяка една от вас Коледното Чудо ще бъде вашата сбъдната мечта. И ще се връщате тук, за да вдъхвате вяра и кураж на тези, които вървят по вашите стъпки. Макар и да не съм част от темата с постове, аз ще споделям завинаги вашата вяра, а част от всяка от вас ще бъде завинаги част от мен. Завинаги ще помня и завинаги ще съм благодарнаи на Lali -един голям Човек, който бе до мен в най-трудните ми моменти. Нека Господ бди над всички нас и да чуе молитвите ни. И... по Коледа стават чудеса! Пожелавам на всяка от вас да гушне своето вълшебство! Дай, Боже! Амин!

# 2 321
Пожелавам на всички борещи се момичета,много скоро да сбъднат мечтата си.Да си пожелаем на коледа другата година да е успешна за всички.На борещите се пожелавам 2 чертички,а на всички с положителен тест успех до края.

# 2 322
  • В градината...
Мили момичета,
много от вас ме знаят от други теми.
Аз се записах преди много години тук, на първа страница. Преди година и 7 месеца се роди нашата мечта, след процедура.
Тази година бяхме решили да осиновим дете, отказахме се, отказахме се и от поредна процедура.
Днес реших да си направя тест, ей така, защото ми закъснява с 2-3 дни /след раждането МЦ ми е супер нередовен/. И ги видях - двете черти, не знам какво ще стане от тук нататък, без думи съм. За пръв път. По Рождество Бог се смилява над нас  Hug

# 2 323
Перуника, честито ти Коледно чудо  Hug
Заради такива истории вярвам в чудеса  Hug

# 2 324
Наистина е чудо  Praynig Надявам се колкото може повече момичета да го изпитаме  Praynig
Честито  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт