Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 395
  • 332
  •   1
Отговори
# 120
добро утро мили плодчета.тази сутрин съм с доста преповдигнато настроение.сигурно ще да е от плодчетата smile3521
миранди мила има доста за сваляне.сега съм 95кг.,а мечтая да видя 65кг. на кантарчето....но кога ли ще стане newsm45 newsm17.мисля да направя 20 дни плод,но ще видим какво ще стане,че като знам как обърквам всичко несмея да кажа.дано всичко мине добре и началото на декември да мога да се похваля,че съм издържала цялята схема. Praynig Praynig
лек и успешен ден на всички плодчета smile3525

# 121
И аз съм с вас,взимам антибиотик,но докато свърши,ще похапвам
плод,чай ,пшеничени трици и овесени ядки,след това само плод.

# 122
Здравейте плодчета  Hug

Вчера минах без кафе, но сега пия едно, много ми е шашаво без кафето  Embarassed

Искам да ви пожелая успешен ден и до после ще се включа за повече   bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Здравейте,
Миранди, Фрози и Влюбена, мисля че бях писала в предишна темичка (newsm78 , колко ли темички минаха) сега съм на задържаща серия - т.е. понеделник чай и плодове, вторник захранване (салатка) и така до 14 ноември - тогава започвам 20+10 (а може и 20+20) ще видим как ще дойде.
Колкото до почти всекидневното ми висене тук - пристрастена съм - трябва да ви видя и това е.  bouquet

Миранди относно кафето - при мен просто е задължително

Diorella, оздравявай и хайде при нас.

Успешен плодов ден на всички, много радост и усмивки на  всички плодчета newsm51

# 124
Браво,браво браво... много съм щастлива -както виждам в нашата темичка цари ведро настроение, което напълно съотвества и на моето. Куклички, днес  съм направо newsm44 newsm68... Разбрах страхотни новини ,които внесоха толкова успокоение в душата ми. Сега ми е едно благо и приятничкоооо...и ето идвам на работа и моите сладки плодоранки и те са добре и щастливи...

Абе животът е прекрасен...както е казали някои по-мъдри хора  smile3503

Ето го и Фроузенцето сладко пак с миличка историйка ни стопли душичките!  Kissing Heart

Албиетка, ха така- НАЗДРАВЕ и после ЧЕСТИТИ НИ 0,700 кг МИНУСЧЕ. Живот майка...Така е, ти си го заслужила, я гледай от кога се плодоранка... smile3501

Миранденцето и ти си ми геройче...  Kissing Heart Продължаваме и днес нали?

Влюбенка, много или малко не е толкова важно...важното е че си само на плодове. В смисъл че от тях няма да качиш поне...Абе аз не знам момиченца , вие как ядете по много плодове?! На мен ми става много сладко като ям повечко и после ми се прияжда много соленко... Animal Pig Така че ми е някак по-лесно, ако ям по-малко...?! newsm78

Giotto,и ти си с нас  нали? Heart Eyes

Кети, сама си го "изпроси"...сега няма да те оставя на мира... Twisted Evil Ще те песледвам до край! Каква ни е крайната цел, искам да чуя в килограми??? Wink

Гери, теб няма да те питам защото съм сигурна в теб...при теб няма отказ..до край.Кво беше- може да останем само кожа и кокали, ама продължаваме ...newsm51

Ами хайде маймунки сладки...    bouquet Това е за всички който съм пропуснала....защото знаете че всяка една е ценна в редиците ни, нали... Two Hearts

Слънчев ден и ...до после!

# 125
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз имам още две-три килца за сваляне, но проблемът е, че през деня не съм особено гладна, карам на плодове, и то малко с доста течности, но вечер хапвам, здравословно, но не успявам да е преди 7ч. Та сигурно затова ми е трудно да се отърва от последните килца. Имате ли някаква идейка за краткотрайна диета, с която да постигна целта? Ще се радвам на вашата подкрепа  Hug

# 126
  • Варна
Тъй, ден втори, до тук овенчан с успех. Кафе, ябълка, чай, предстои - 2 круши и още 1-2 чая, според зависи от настроението ми. Иначе добре се чувствам, най-гадното е, че трябва да готвя за домочадието и да не ям това, което сътворявам, а съм добра готвачка и вкусно става, ама то си ми и личи де  Animal Pig Frozen_lady разведри ме с тия слънчогледи по обедно време   bouquet
albieta
Цитат
Е виното е прегрешение, ама аз не го броя за прегрешение-ей велика логика имам 
що пък да е прегрешение, то и то нали от грозде е правено, какво като е ферментирало, все си е плод  Mr. Green  И поздравления за тия 700 гр. Миранди кафе пия и аз всеки ден, не мога да не пия, голяма съм му фенка. Не мисля, че когато е в разумни количества вреди.
Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 127
  • София
Здравейте момичета. Ето ме и мен при вас. Ако ме приемете, де.
И веднага започвам с питането. Тъй като вчера претърпях операция на венците и не мога да дъвча, съм на течна диета. Което ще рече, че съм на чай с мед и натурални сокове. Та, питането ми е има ли проблем вместо да ги ям да ги пия плодовете? Като естествено аз си правя сока. И има ли ограничения на чай през деня или пък на мед?

# 128
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте, мацки  bouquet
Вчера мина ден 1 и беше успешен:3 ябълки,1 чай
Днес втори ден и дотук съм на 1 чай и 1 ябълка

bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Здравейте момичета   bouquet

До тук само на кафета и на чай и никаква вода  Embarassed 1 час кростренажор записвам  Peace

Бифана добре дошла   bouquet Да можеш да пиеш фрешове без проблем  Peace Чай може да пиеш колкото искаш, а меда е до 4 лъжици дневно принципно  Peace

Петя, Суийтнес и Шарли честит ви успешно издържан ден   bouquet

Сладун последните килца не се свалят за кратко време и не би трябвало да бързаш, важното е че имаш само 1-2 за сваляне и само с постоянство ще успееш, но ще отнеме време   bouquet

Надя, имам спомен за режима ти, но пак да питам аз за по сигурно  Wink Hug

Дуди, Джиото, Хрисси, Влюбена в живота, Кисче, Албиета, Фроузи, Гери...   bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София
Ех ех сладки плодови момичета!
Денят мина плодово за мен и доста емоционално. На бившата ми работа ме видяха и ме караха да се въртя и кълча, защото съм била вече като маненкенка-стана ми смешно-е гати дебелата манекенка  Joy
Sweetness пожелавам ти само страхотни новини да получаваш и от теб само за минусчета да чуваме   bouquet

sharli благодаря за убедителното доказателство, че винцето се включва в плодовия режим  Crazy

Giotto аз бях с хо хо хо-то и бутилката ром, ама чак в Русе ли се чу? Sick Да от винцето се слабее, пийте редовно  Joy

Миранди страхотно се справяш   bouquet

Лека нощ плодчета! Peace

# 131
здравейте сладки,
днес съм с една салата отгоре ама много ми пригладня........
sweetness dadeno! 62 kg боря се за 50 минимум  Naughty да видим до къде ще стигнем....
цунки на вси4ки  Hug

# 132
Хейййййййй ЛИПСВАХТЕ МИ!!!! Hug

Ей сега започвам да чета и пиша и да раздам  подаръците Wink))

# 133
  • София
Герииииииииииии   bouquet  bouquet  bouquet

първа лъжичка за водичка-дай ми подарък бях послушна  Joy

# 134
Добър вечер на всички!!!
миранди браво за успешния ден smile3501.и за мен днес беше успешен.
албиета имам едно вапросче-ти тези 24кг. с плод и чай ли ги свали??понеже аз сега съм 95кг. и ми е интересно.благодаря предварително smile3525 smile3525
бифана добре дошла  bouquet
шарли и петя-поздрави за успешния ден
сладун щом си се справила до тук успешно и тези последни 2кг. ще свалиш.сигурна сам
джиото,хриси,влубена в живота,кисче,фроузи,гери(дано не сам забравила някого) благодаря,че ви има!!!много сте готини и ме зареждате с положителна енергия newsm51

лека и спокоина нощ на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт