Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 390
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечеееер ,сладките. При мен супер ден ,имам нови дрешки и съм много хепи.Имам да уча и ще пиша  кратичко.
Ето рецептата  за салатката..
Бланширате карфиол. Отделно в купа смесвате кисело мляко ,малко горчица(може и без нея),чесънче,зехтин,лимон,копър и солчица.Разбърквате сосчето и заливате карфиола.Оставяте го да се накисне за 15 мин.Бон апети!!!!!!!!
Герииии, нещо да имаш за мееееен Joy

Лека,сладките.По-късно ако имам време ще ви изчета .

# 136
  • София
dudi87  с плодчета ги свалих-от май до сега на две плодувания!Ще се справиш и ти-само бъди търпелива! В началото и тренирах сега пак почнах   bouquet

Успех!

# 137
И днес деня бе ок'  Peace Кафета, чай, мед в промишлени количества и портокали   bouquet

Меда, който имах (някакъв купен, но домашно производство) свърши и отидох до магазина и нямаше голям избор на мед и си взех боров медец  baby_neutral направо страхотийка, като почнах да го ям, нямам спиране  #Crazy все едно е крем карамел  Shocked Shocked Shocked

Гери завърнала си се  Heart Eyes

Албиета, Кети, Дуди, Фроузи    bouquet

# 138
 Ох,най-после вече съм си пред пи-сито   bouquet
 Започвам поред ,защото тези няколко дни ми се натрупа КАЗВАНЕ  Flutterа то като нямам "казване" става роман камо ли сега  ooooh!
 Момичета в Маями беше хубаво въпреки ,че аз мразя този град(само дето не разбрах Албиетенцето от где знае???)  newsm78 но все пак се опитах да донеса на всеки по нещо Simple SmileСамо да не съм объркала на кой какво Thinking

Започвам от там където мисля ,че най-ще съм объркала ooooh!защото имаше няколко "гадинки" дето направо си ги поръчаха подаръците Hug

За Лилето,Дейзичка,Сладуне,Хрисси,Шърли,ДианаМам,Айля ,Бифана имам това
Деси-Вал това е начина не се отчаивай само трябва да си повярваш
Нейли никой на никого не се сърди само ,че ако сме събрани тук то е по някакъв повод и това е диетата ни.Което ще рече,че негативизъм и упреци(към успяващите)не са желателни-напротив:)
 Патриция,къде се загуби? Thinking
Надя К хубаво е когато някой е пристрастен към темата  Hug
Дуди87(диди) С мечти се постига всичко,но само да не са празни(такива) ,защото видях ,че посъветва Албиетка за начина на диетуване ,а после питаш как го е направила newsm78.Ами с плодове и постоянство Simple Smile HugДобре си дошла при нас тук може да постигнеш мечтите си
Петя отново си в редиците Simple Smile
Суитнес и ти голямо шило ще излезеш  Joy Ето ме най-после и подарък съм ти донесла какво да ви правя Mr. Green
Амаретоознам че ме четеш миличка и на теб взех подарък нищо ,че не пишеш  Hug
Диорелка оправяй се мило
Кети Hug тук си си вече отбора възвръща силата си
Кисченям ти се карам сега ,но забравих кой ти го беше казал ..от толко лутане по диетите ще останеш пухеста по коледа Sad((давай хващаи се в нещо и само напред
Влюбенотоето ме и мен най-после Hug и цитата ти от филма ми напомни какво исках да ви кажа
Ако от някъде ви попаднат филмчетата на PIXAR  Boundin от 2003 ,и For the birds от 2000 гледайте си имат доста общо с нашата тема тук Simple Smileето и на влюбеничкото подаръка
Горещо Мъниче лято и на мен ми беше много весело онази вечер ,чак след това продължавах да си се усмихвам:)как е с водата(свиква се не се плаши)
Мирандии аз пия кафе ,не е страшно,а и мед ям с лъжицате всеки ден така ,че ...проблема е другаде не е в тези двете неща Simple Smile Hug
ДжиотоПантелей Пътник се явява по ваша заповед  Joyи на Луната ще те друпна за ръкава Wink
Фрозигулям хил бе мило онова шантавото албенче ,направо го беше нахапало яко,а гледам че още не го е отхапало hahahaти искаше коте newsm78
Албенка миличка изедохте ме за тез подаръци па то и аз изморена от на тук натам и не мога да се оправя ,но....перем яко по диетата Simple Smileнали кученце искаше освен .....Wink.....ето това е белязано с моята любов Simple SmileНе можах да се сдържа  и имам още един за теб :

Заповядайте на всички ,с цялата ми любов и уважение ,знам ,че е доста дълго ,но исках да ви ги дам Simple SmileТова е част от любими мой неща(парфюми,цветя,животни и т.н.) А ето и един фонтан с пънч в Бг май не се ползва много,но за диетата ни е супер Simple Smile

Надявам се утре вече да мога да влеза в ритъм ,че нещо не мога да си седна на Д-то още  bouquetЛека на вас и до скоро Simple Smile  bouquet

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 01:18 от Gerri68

# 139
ДОБРО УТРОООООООООООООО!!!!  55ИМАМ СИ КОТЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Герииии, това е мечтата на живота миииииии!!!!! ДА си имам котенцееееее!!!!!! newsm17 А това мъниче е суперррр.Искам да го гушна и да си спинкам с него и да си мъркаме ммммм... И теб искам да те гушна миличка.Много си те обичам.  Kissing Heart dancing
Гери само да ти кажа ,че на Бенката трябваше да и подариш ,Сашето опакован и само по парфюм. tooth hahaha
Сега да ви метна по ред.
Бени, Хубав ден сладка моя !!!! И готино килимарстване.   smile3533 rotfImbo
Миранди, ммммм добре ,че си ти да ме светнеш какво ми се хапва.Портокалчетаааааа.Отдавна се чудя какъв плод ми се яде ,а то било Портокалче.мммм На път за работа ще си пазарувам. На теб браво ,че държиш фронта!!!!!!! Тъй те сакам,пиуе шаренисто. Hug
Само миличка да ти кажа ,че четох за този боров мед ,който продават по магазините ,че никакъв мед не е.Бъкат вътре всякакви боклуци + захарчица. Потърси някой производител по пазарите.Аз успях да се снабдя с невероятен истински мед тази година.Направо няма нищо общо с аромата и вкуса на всичко ,което съм си мислила ,че е мед.Потърси ,в Русе не може да няма по пазарчетата.Разпитай!Гушам те и успешен ден! Hug Hug Hug
Sweetness, много ме радваш.Верно голям шило ще излезе от теб.Само така!  newsm51 И наистина...ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!!!!
Сладуне, по принцип да питаш за краткотрайна диета е все едно да питаш как да стана пилот за 2 седмици. Но според мен в твоя случай Ако направиш една хубава лунна с подготвителен ден на плодче и следлунен ден  с постепенно захранване ще решиш проблема. Успех! Ако е за 2-3 кила си ток с лунната!Успех!   bouquet  bouquet
Шарли, браво !!! Готви с любов и с мисълта ,че даряваш нещо хубаво на близките хора, сядай с тях на масата ,лафче ала бала-съответно ти си пиеш чайче hahaha Просто бъди положително настроена!
Бифана, сега предстои лунна на 1.11 от 23:20 ,така че добре ще ти дойде това с чайчетата и плодовите сокчета.Според мен не е проблем ,още повече ,че в случая е наложително.Само пий сокчетата ведната след като си ги изстискала и всичко ще е ок.  bouquet
Петя, brava brava ,bella ragazza!!!
Дуди, Бени нашата мома с плодченца ги е свалила тя.
Който си плодува всеки ден,
гарантиран е успеха му от мен!!!! Joy
Гериии,ама много сладко мойто котенце веее!!!!! ЩЕ си гушна монитора всеки момент  dancing
АЙДЕ МОМИЧЕНЦА.УСПЕШЕН ПЛОДОВ ДЕН И МНОГО СЛЪНЧЕВИ МИСЛИ В ГЛАВИЧКИТЕ ВИ!!!!! Аз тичам да работя за благото на човечеството!!!!!1 Joy
Олееееее за малко да забравя....Е КАК ЩЕ ЗАБРАВЯ !!!!! ПЪРРИЯ ЧАЙ ЗА ДЕНЯ !!!! ВИЖТЕ ДНЕС КОЙ ЩЕ ВИ ГО ПОДНЕСЕ !!!! Joy

# 140
Днес аз съм най-ранобудна и ви черпя с чай Heart Eyes

Gerri68 newsm51 newsm76 Heart Eyes липсваше ми Hug Много се радвам, че се завърна Hug Виждам, че не си ме забравила и си ми донесла и на мен подарък, много е хубав Sunglasses А за водата я увеличих и малко по малко свиквам, но плодчетата ги почвам днес  Blush

Бени как мина  newsm01  Laughing
Фроузи рядко се случва да те изпреваря сутринта Hug Heart Eyes Hug
Миранди браво Grinning Hug Hug
Пожелавам на всички плодчета слънчев и усмихнат ден  Nature Partly Sunny  Nature Sun With Face 1swing

Ау докато си напиша поста и Фроузи ме изпревари Laughing Подозирах, че така ще стане hahaha Обичам те шило Heart Eyes

# 141
хахахах голямо шоу тя сутрин.Луда надпревара.Hot Summer  Hug Hug Hug Hug Събота и неделя те назначавам дежурна за откриване на деня,но до тогаваааа нема се коркате с шефо  rotfImao   smile3533
И аз та бичам шилценце малкинко.   love001

# 142
Здравейте плодчета мили Hug
Минавам само да ви кажа Добро Утро Heart Eyes По-късно ще пиша повечко,че нямах време да изчета какво сте писали...тия дни голямо тичане пада ooooh!

Успешен и Усмихнат ден Ви пожелавам Heart Eyes   bouquet
Много Ви обичам и гушкам Hug Hug Hug Hug

# 143
  • София
Добро утро сладките ми плодови зайчета!  bouquet

Днес бях рано рано на кормуване и бях ужас-признавам си, но това не ми е развалило настроението хич-даже обратното  Joy смешно ми е кви ги върша по улиците.  hahaha

Герунче сладунче за мен като най-послушна 2 подаръка-даже ако броим и шампиона са три-да го цункаш от мен  Heart Eyes. И кучето   animal037ще взема, да ме пази да не ме открадне някой квата убава станах Party и колието секси ще приема-не че има нужда, то сексапила лахъ от мен, та може да отнесе някой мъж smile3505

Самърче кака ти Албена скоро даже изпит ще има-ох дано само да се науча да карам както трябва, че иначе операция шок и ужас ще настане. Ти злато малко как си?

Миранди много ти се радвам, вечер с притаен дъх влизам да видя дали си издържала-ГЕРОЙ давай напред  smile3501

Giotto  къде се загуби бе мило? Тази вечер ако чуеш хо хо хо и бутилка ром-аз съм-ще пиянствам с бяло вино пак. newsm24

Фроузи как само сдаде поста за наи-раннобудно плодче-ще те изритам рано рано от леглото в неделя да черпиш плодчетата-да не мислиш. че ще спиш до късно  newsm29

А да ви кажа и новото си откритие след отслабването-преди казвах, че след ажтобус и мъж не тичам-ама то било щото ми тежаха сланините.  tooth, а сега как припках след ажтобуса даже ми беше кеф-лекичко ми е кеф ми е.
Кантарчето пак е добричко минус 600 грама.

Влюбеничко гледам и ти си се затичала-хайде днес почивка малко  Heart Eyes

Леко плодуване на всички и много минусчета да имате за утре! smile3525 smile3525 smile3525

# 144
ДОБРО ЪТРО И ОТ МЕН   bouquet  bouquet
гери благодаря за красивите цветя newsm51
ох нямам много време,защото отивам на лекции,но като се варна ще ви пиша повечко Peace
пойелавам на всички лек,успешен и изпалнен с много радост ден!!!

# 145
Охоооо, какво виждам....Who is back!!!!

E ,ха добре си си дошла отново в къщи мила Герииии...  bouquet

Такаааа, днес ви почвам наред...

Миранди, е те това е работа. Гордея се с теб и аз като Албенчето поглеждам всеки път с надежда, че си се преборила и днес. Много се радвам, ама както каза Фроузи- по-добре меда да не е от магазина.Че все едно захарчица слагаш в чайчето.  love001

Албиетка, мило обаждай се като си на курмуване -да знаем все пак , да се пазим повече.Дет се вика 2 пъти да се огледаме като пресичаме... newsm62

Кети, нямаш грижи, ще ги сборим тез кила. Само не мърдай от тук!!! Stop

Самърче, ти колко дни направи мило? Брей станахме толкова много че вече започвам да ви губя дирите...

Фроузи, шило съм не ами шило и половина! rotfImao  Жалко че сме толкова дълеко и не можем да се видим всичките шила...Щеше да стане...малиииии newsm51

Геринкоооо, много хубави тез подаръчета бе мила...И парфюмчето ми добре си го улучила Нина Ричи, харесвам го... smile3525  love001 Мерсаж!!! Геринко, искам нещо да те питам душице-знам че ти хапваш това леното семе. Та въпросчето ми е, като плодуваш ли го вземаш или иначе? И преглъщаш ли го с нещо, щото малко трудно ми се види, без вода или де да знам... newsm78. може ли по време на плодуване , как беше сутрин по 1 с.л ???

Giotto,Petq, Влюбенка, Бифана, Диди успех на всички! Two Hearts

Ами хайде бонбонки, до после и ....мнооооого  усмивки днес, нали знаете!!!!

# 146
Фроузи то днес беше изключение, че станах преди теб и не знам събота и неделя как ще е Laughing

Бени добре съм аз или поне се оправям Wink Сега имам много да уча, но хвърлям по едно око Grinning Btw и аз съм се учила малко да карам кола, без инструктор, с баща ми Laughing Все още мога само на първа скорост Whistling Иначе правя кръгчета, осморки Joy

Sweetness
ами започвам от начало, че не правих никакво захранване и не ги броя плодовите дни, които изкарах (бяха 6 и не трябваше да прекъсвам, защото после много трудно се започва отначало Sad) Rolling Eyes Ти на кой ден си?

# 147
как сте плодорани  Heart Eyes има ли свалени килограми Crazy  Laughing

# 148
Здравейте  Hug

Идвам само за толкоз, а сега изчезвам, после ще чета, че много сте ми писали сладките ми  #Crazy

Гушкам ви и успешен плодов ден ви желая   bouquet

# 149
  • Варна
Трети ден-успешен ден!!! На плодчета имам впредвид. Крушки си хапвам днес, много са вкусни и от на Герито вкусният подарък опитах ммммммммм. И от на  Hot SummeR от чайчето, абе вкусотия голяма.
Успешен плодов ден на всички, много сте ми сладки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт