Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 348
  • 332
  •   1
Отговори
# 315
Думи нямам за вас ... Grinning Mr. Greenкато прочета два поста един след друг позитивни и ми иде...."да си ударя гъза в тавана "  smile3533
Ради слава Благодаря за думичките(не съм чак за толова силни,но... newsm78) и само да кажа имам тук две върли последователки  Mr. Greenдето даже сега едната ме напъва да започвам диетуване ,че прекъснахме за малко Peaceкоито не че съм им помогнала нещо лично ,но може би самият факт ,че се вижда че е възможно и че някои го прави просто им дава стимул Simple Smile
Мирандинце Миличко радвам се за Юбовното Биле от тва по добър помощник за диетата ни няма  Hug
Бени ти "куче" такова я горе главата .започваме яко диета Нали ще фръзкотим дупета скоро пак  Flutter...Абе чакайте бе ...глейте тва малкото шило)фрози) как се е напило... Joy hahahaхаххахах чак не е могло да пише Simple Smile))"Изших се с некво вино на кладно "-"Гери ,боичкам""Сладуресто беееееее
Да ти изям кльоштавото "мъртвешко "(мъртвешко щотои викат че била бледа от диетата...абе да не казвам аз кво да правят такива многознаики,ама ..не мой да не кажа е тва да правят-->>> Whistling) дупе.Обичам те малък звяр такъв Hug
Миранди моите кила са 63 колкото и грубо да звучи така че квото трябва променяй,скоро ще ги смъкнем пак Simple Smile
Джиенце ще те надезертирам аз хващаме се яко на хорото пак .гери се готви за нов удар Simple SmileА и има надежда към май месец да се върна до Бг така че....дръжте се Simple Smile
И до скоро в тази или в новата тема ....ще сме тук завинаги както знаем .и ще ни е също толкова готино,само дето ще сме къде...къде по слаби .целувки на всички вас ангелчета мили Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 00:16 от Gerri68

# 316
Като гледам какъв позитивизъм лиха от темичката тъ реших и аз да драсна 2 реда! Simple Smile

Фроузенцето май се е качило на черешата с това винце  Wine Glass  Drunk rotfImao Ама няма лошо Naughty то след това тичане по задачи по цял ден напълно си го заслужава тъ и още отгоре!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мирандито пък пияно от любов   luvbed  1dating....въобще...направо се размечтах Heart Eyes
Гери тези снимки и преди съм ги вижала но пак се изумих  omm omm omm newsm74  love001

Аз днес лунувах успешно и съм се нахъсала за утре newsm44
Другите плодоранки...къде стеее? newsm78 Всички ли празнуват днес  bigdance2

Мноооооого Ви обичам,ей!Цунки по муцунки kiss kiss kiss

# 317
Благодаря за топлото посрещане и милите думи!  Стоплих те ми сърцето - наистина!Дадох те ми кураж сила и вяра че ще успия като Вас. Днес за около половин час нямах интернет и изпаднах в голяма паника - ами сега какво ще правя как така сама ще гладувам няма да успея. Та трябваше сама да се успокоявам че със или без интеренет трябва да продължа - едното няма връзка с другото/интерента и диетата/. Ама пусто сърце ще изкочи от страх че Ви няма.
Да ви се похваля издържах геройски първия ден.Знам че първите дни е най-трудно но днес нямах никакви проблеми дори и вечерта.Може би се дължи на чая с мед преди не съм пила при диети защото си мислех че меда е много калоричен.
Да си призная сутринта в първия чай си сложих и две с.л. ябълков оцет - прочетох за него в една друга тема. Мисля че ако не помогне то поне няма да ми навреди на диетата. Дали е така Вие какво мислите?
Гери дали получи личното ми съобщение толкова не разбирам от интернет че чак аз си се ядосвам.
Имам толкова много въпроси към вас но ме е страх че ще досадя.
 Ако се проваля нали няма да ми се карате колко съм ...... малодушна, несериозна,безволева. Знам че не е хубаво да се почва нещо с мисълта за провал но искма да съм реалист. Това не означава че ще се предам без бой?
Само още един въпрос - най-дълго колко дни сте издържали на този режим без да броим захранването?

# 318
Влюбена ония картинки дето си ми избарала не са се осъществили (ама ха дано де)  Wink просто малко лична дилема си имам и тия дни се чувствам адски шантаво, де флюбено, де загубено, де оптимистично настроено, де депресирано, абе една голяма каша съм... Виж ако има нещо за фалене ша си кажа, просто споделям че за дадения миг, в който ви писах се чуствах добре  Heart Eyes

Радислава ще успееш!!! Не мисли за провала сега... Ако се случи (дано да не се случва, но всички сме го преживяли) падаш, ставаш и продължаваш. Ние сме тук и с теб!  Heart Eyes За най-дългото гладуване няма да отговарям за останалите момичета те ще си кажат сами - аз съм издържала 35-36 дена (ако не се бъркам, защото имах около 2-3 дни захранване и малко преди 40 ден приключих всичко)  Peace

Лунуване успешно  Whistling

Сладки сънища на всички   bouquet

# 319
ДОБРО УТРООООООООООО!!!!!!!!!!!! КАК СТЕ Момиченцаааа???? Хахаххаха  направоооо ще падна какви сте ги писали.Ама и аз след тия весели емоций снощи ,днес съм все така веселаааа.Желая ви една прекрасна неделя. Любовта е живаа!!!! Тя движи света и  движи и нас.Независимо от всичко обичайте се.Обичта е най-голямото щастие.Аз ви обичкам и  ви пращам импулс ! Нека той забие във вас и освети пътя ви със светлина и положителна енергия ОБичам виииии!!!!!!Черпя ви с чай и с това парче !!! Желая ви слънчева НЕДЕЛЯ!
Настене се удобно :

А СЕГА НАТИСНЕТЕ PLAY !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=FTa8CVNtpFM
Ахахахха Мирандиии, то любовното биле не ме е пускало мен бе  Joy. Ама и теб яко те е фанало за ушитееее  smile3533Честито ново якенцееее и тва за диреците е голям лаф честно  rotfImao rotfImbo
Влюбенкааа  Hug Hug Hug Много добре ми се отрази черешата  Joy Браво бе герой за луната.И аз лунувах и то бая весело - че кво...винцето си е фреш от грозде . hahahaА това дето го пих беше домашно и без консерванти . Joy
Гериииииии, направо ме разсипа от хилеж. Баси веселия мъртвец съм а  rotfImao ама така еее- който много знае да  Whistling .То духането полезно за здравето -прочистваш си въздуха и снабдяваш мозъка с кислород.Ама така е ,обичам всички хора и мисля за здравето даже на многознайковците.  Joy А ти ако му паднеш на малкия дзвер ще ти натроши кокалите от гуш. Бичам те,тренер...много..  love001 newsm51
Бени ,где си мома гиздава?   love001
Радислава, сори че снощи по технически причини  Innocent не ти писах.Добре дошла при нас!!!! Много се радвам ,че си сред нас.Тва е мястото да знаеш. Peace   Така само да те въведа в правилника:

Черните врани(забранени): Мисли за провал,отрицателна нагласа.
Белите лястовички(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!))): Запушване на ушите за чужди мнения,"съвети" и препоръки от хора ,които не са плодували и един ден в живота си,Усмивка,Любов към живота и хората,Плодове и чай с мед!!
Желая ти много късмет и хич да не пука.Кила се свалят-важното е настроението да е на макс.И кой те излъга,че първите дни е най-трудно.Лесно е! newsm76  Питай за всичко ,което те интересува.На добър час !  bouquet

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ! Бегам на курс,че пак се увлякоооох!! newsm51 newsm51 newsm51

# 320
Добро утро,красавици !!!

Как сте ? Лунували,плодували,има ли минусчета?

Аз днес съм мноооооооооого щастлива? Кантарчето показа 60 килца(дано не е развалено),че от радост...
Та върнах си желаните килограми,сега ще се нареждам май за още... newsm78 Лакомията си е голямо нещо...

Смятам да се захранвам от понеделник( тъй като днес ми е ден 10ти),но нещо не ми се захранва,толкова ми е хубаво да си хапвам само плодчета,мммм Thinking

Та такива неволи в главата ми...

Целувам вииии, всииииииички ви ! Желая ви мноооооого ползотворна неделя,преминала в уникалната семейна среда ...

П.С.Миранди, за табличката - 176 височина и сега кои килограми да ти дам,затруднявам се, но целта ми (следащата) е 58

# 321

Момичета, почвам втория си ден много оптимистично настроена!
Чувствам се прекрасно, много жизнена и с почти никакъв апетит-присто невероятно!

Искам да Ви попитам може ли при този режим дори и след 10 дни да се чувствам така добре без да съм отпаднала, да ми причернява /което е ставало при други мои диети дори и не толкова строги/. Това може ли да се дължи на меда или ми е още рано за тези "симтоми".

Искам да добавя че вместо по 1ч.л. мед си слагам в чая по 1с.л. и преди лягане си хапнах 1ч.л. мед. Този по-голям прием може ли да доведе  до НЕ сваляне на килограми/все пак е доста калоричен/.

ТОЛКОВА Е ХУБАВО ЧЕ ВИ НАМЕРИХ!

Frozen_lady благодаря за подкрепата и хубавите думи ще се вслушам в тях! Изглежда че си много влюбена ще вземе да ме заразиш и мен.

# 322
Миранди,да се отчета и аз....170-не съм пораснала и милиметър Mr. Green, 63 кг(като зациклих на 63 и това е...),ханш 94,талия 77,бюст 96(да си призная не съм го мерила,че току виж спаднал #2gunfire),бедро 58,прасец 33,5 и ръка 30......И то кво.....смъквам на талия и прасец,пак ще замязам на амфора.....
Тез дни като плодувах се чувствах като вълка от този виц(Бени,да споделя и с останалите Hug):
Зима. Вълкът е гладен. Хванал заека и му казва:
- Зайо, приятел си ми, но животът ми е по мил от теб. Ще те изям.
- Добре, Вълчо, изяж ме, щом въпросът е на живот и смърт - казал му заекът - но моля те, имам много важен разговор с гората. Пусни ме първо да говоря с нея и после ме изяж. Вълкът му казал, че ако гората отговори на заека, той няма да го изяде и ще го пусне.
Стигнали до гората и заекът се провикнал:
- Лес...
- Йес, йес - отговорила гората.
- Какой цветок растьот в етава мароза?
- Роза, роза...- отговорила гората.
Вълкът се объркал от разговора и заекът избягал.
Вълкът на свой ред се провикнал към гората:
- Лес...
- йес,йес...
- Что я буду есть в ету ночь темную?
- Ую, ую...

# 323
По-чувствителните да ме извинят   bouquet

# 324
Браво  на Пуффи!
Хахаха Джотто , преведи ми гоооо.Лелеее мноу съм зле с тоя руски ,пък вица ми се вижда готин.

Айде Мирандичка ,чакам с нетърпение новата темичка.За протокола килата сутринта бяха 46,500.Ама ги пиши 47. Цунки. Hug

# 325
Фрози,преводът е излишен,мила   newsm78 Hug
Просто предпоследното изречение е въпросът,който си задавах през последните вечери,като ме налегнеше гладът,ама поне си отговарях с последното изречение от вица,в преносен смисъл разбира се... Joy
Прочети го пак с дълбок размисъл  Hug

# 326
Здравейте,

обаждам се че съм тук  Hug

По някое време ще метна новата тема   bouquet

Фроузи кг. ти ме шокираха  Embarassed Поздравления   bouquet

# 327
здравейте момичета.Трябва да ви кажа,че от мен не става плод  ooooh!Тази сутрин се събудих умряла от глад  smile3514,затова пак го казвам от утре започвам,ако не го направя този път ......smile3512 ужас ,мъча се да отслабна от 6мес.свалих 15кг.остават още 10кг.и така съм се закучила неискат да мръднат и това е то newsm78,затова реших да пробвам с плодчета ,но вижте какво стана за първи ден издънка newsm45.Затова заслужавам голямо мъмрене и малко бой  People No Good fight

# 328
Чакайте и аз да се отчета в тази тема докато не е затворена Simple Smile))
Фрзи  Hug квото малко дупеце си сега незнам чии кости ще пукат Simple Smile))
Джиенце вица е свеж много Simple Smile))Трябва само да знаем как да избачкаме глупака той дсам ще си повярва Simple SmileТака ще направим и с килцата
Момиченца аз започвам от днес 11/11 поне ще го помня и плюс това съм 61 Simple Smile
Пуффи,а сега ти ме заинтригува.Защо не метнеш малко снимки в нашият албум ,все пак е хубаво да има повече снимков материял за резултатите Simple Smile
Миленка ...килограмите ще ги смъкнешс тази диета плодовата де ,но ако я правиш Wink
Бени хайде миличко да се повеждаме в света на плодоранките,Джио искаш ли с нас миличка(чух аз че искаш едно врабченце ми изчурулика) Flutter Hug
Даваме газ до коледа да веем байрака  Joy
Ради слава ....аз лично не пия чай а ям мед ...така че мога да ти кажа само...понеже доста диетувах тази година нищо вече не ми е вкусно,и обърнах поти на сушени плодове и мед ...знам че е непрепоръчително,но това правя  newsm78пич 4 литра вода и къде слива къде кайсия дъвча там с бутилка вода и е ок после пъпеш с мед и пак е ок..смъква се яко..Идеята на диетата е да не прекрачваш в зеленчуци,ядки и каквото да е било.Всичко останало в норми може Simple SmileSimple Smileдавай напред
Миранди диреците скоро ще са минало Hug
Момичета хайде ще се видим в новата тема дано 20-та тема да е таз дето да ни донесе крайни резултати в това което вършим .
Обичам ви нека Любовта ми ви остави без дух и изкриви устата ви с усмивка в този красив ден... Heart Eyes Hug

# 329
здравейте, сестри по плодчета, вицът е готин, продължаваме нататък, колко нощи колко дни Rolling Eyes, колкото трябва, Naughty, и така, смятам да си купя кантар и да си актуализирам таблицата следващата седмица, чао и лека чаена и плодова вечер

Общи условия

Активация на акаунт