Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 344
  • 332
  •   1
Отговори
# 285

Сладунки,как е около вас?  bouquet
При мен всичко влезе в норми Simple Smile
Не се оплаквам освен ,че забравям  newsm78хахахах та....кво щях да казвам  Crazy Joy
Сложила съм една снимка която мъжа ми намерил из албумите и ми вика "Мила я кажи там нали нещо е станало изкрияване от камерата?" хахахахх да бе от камерата станало горкото то какво ли си е мислело това време Simple Smile
Качила съм снимката в снимка бг ,но не се сдържах да я метна и тук Rolling Eyesбез това скоро ще затваряме тази темичка Wink
Бенитааааа е така ли се фръцка бе милинко ?радвам се за теб злато ,знам за какво говориш HugИ докато сме на темата.Помни ме завинаги мило Бени и не само ти ,защото ..виж това:И нека не ни е успокоение ,че ние сме по малки от нея,напротив нека това ни амбицира .Обичам ви Hug
Аз сега само това правя
Кети не се притесснявай за косата моята почти изпада цялата ,но сега е супер просто изпадва старата и пораства нова:)
Бубулечета Благодаря ви за помоща и вниманието скоро започваме върла диетка Simple Smile Hug
Така или иначе съм претрупала нещата тук ,по добре да поднеса малко чай за закуска.с цялата ми любов за моите приятелчета:

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 06:46 от Gerri68

# 286
Добро утро, плодоранки   bouquet
Редовно ви чета, че сте много свежа компанийка  Hug , и искам да се присъединя към вас не за малко, а с редовно плодуване всеки месец. Но ми  липсва опит и ви моля да споделите как сте започнали вие- колко дни плодувате, съчетавате ли го с лунните фази, колко дни захранвате  newsm78 Не го правя за сваляне на килограми, по-скоро за прочистване, защото имам проблеми с метаболизма, наследство от диети тип неядене, гастрит и тн  ooooh! Сега го раздвижих  редовен спорт- йога и тичане- и РХ, но понеже съм мания на тема плодове  Crazy и чай/ отказах и кафето/ вече, реших че искам да опитам и този начин на живот  Hug
Успешен плодов ден на всички   bouquet

# 287
ДОБРО УТРО ,МИЛИЧКИТЕЕЕЕ!!!!! ТАКА КАТО ГЛЕДАМ ТАЗИ СУТРИН ЩЕ ВИ ЗАТРУПАМЕ С ЧАЙЧЕТАААА! АМА ТО Е ОТ ЛЮБОВ БРЕЕЕЕЕ>
ЕТО ГО И МОЕТО ТОПЛО ЧАЙЧЕ С МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА КРАСИВ ,УСМИХНАТ И ИСПЪЛНЕН С ХУБАВИ МИГОВЕ ДЕН! НЕКА СЕ УСМИХНЕМ И ОТВОРИМ СЪРЦАТА СИ ЗА МНОГОТО ЗАСПАЛА ДОБРОТА В ТОЗИ СВЯТ!

Бени  Hug
Кети,до къде се стигало с работа??? newsm78 тоя лаф май съм спала в училище като го е казала другарката  Joy  Hug
Свети- пет на пет за късмет. Peace
Миранденце, къде си ми се покрило.Я ставай бърже от леглото да пиеш чайче. Heart Eyes
Геринкааа, много яко преди -сега !!!!! Hug  Да ти се похваля вчера и на мен ми казаха ,че приличам на мъртвец.  tooth  box А ти щом си на лапване тия дни - ето ме идвам да те зарадвам

Какво ще обичате, тренер ??? Hug Hug Hug

Айде бегам да  се трудя за благото на човечество,то е на път да ми обърне внимание. Joy Обичкам ви!!!! newsm51

# 288
ДОБРО УТРО, СЛАДУРАНИ ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Тази седмица работата ме затрупа ooooh!,то не бяха проблеми и ангажименти...Но днес съм фри поне до обяд и ще си наваксам пропуснатото!!!

Плодуването си го спазвах най-стриктно и днес кантарчето ме зарадва,показа 62,т.е. - 5 кг от началото,а днес ми е 8ми ден.По планове имаме още 2 килограма Thinking...

Гери, smile3501 Направо се шашнах...какви чудеса вършат волята и постоянството.Бравоооооо!!!

Frozen lady,няма да й се даваш на работата!!!  Whistling си и всичко ще е О.К....

Миранди ,нещо се покриваш и нииикакви резултати не споделяш с нас!!!Чакаме...

Светли wavey,открила си пътя ! Остана да продължиш с много постоянство!!!

Keti_,Albieta,Giotto,Sweetness, Sladune Hug Hug Hug Hug Hug

Айдеее на чайчето (при мен ще е от мента ) !

Желая ви ден,изпълнен с мноооого минусчета,много добро настоение и хиляди усмивки !!!

Целувки на всииииииички !!!

# 289
  • София
Добро утро!
Кормуването мина добре, ако има живеещи в надежда моля да излизат след 8.30 сутрин. Аз се вихря там. Извинявам се за неоудобството, ще бъде само до 23 ноември  bowuu  Joy Joy Joy

Миранди отчетче за вчера чакам  newsm78

Гери просто много крив е бил този фотоапарат дето ти е правил снимката на 12.03-точно на рождения ми ден между другото  Joy

Фроузи аз по-жив мъртвец от теб не съм виждала-който ти го е казал да си сложи очила и да се срита отзад  Joy Joy Joy

Самърчето хич не наминава вече-учи се то малкото сладурче   bouquet

Джото представям си как работата те е затрупала и как изплуваш от куп работа  hahaha дай релакс бе мило  Hug

Боже Гери чак сега виждам снимката на онова туловуще дето се мята върху един мъж-да взема на хладилника да си я сложа да ми се повдига като го отворя-ще ви метна аз една снимка по прашки да видите как се фръцкам и аз  Joy

Обичам ви лек ден и смело напред!  bouquet  bouquet

# 290
  • София
Гери страхотно изглеждаш-стоя и гледам промяната...отслабването те е подмладило и никога не бих ти дала годините. Аз съм ти върла фенка и много рядко има хора на който се възхищавам, ама на теб  newsm20 newsm20 newsm20

Мамка му маце направила си невъможното, благодарение на теб виждам, че е възможно.

Много те обичам заради хъса, амбицията и положителната нагласа-радвам се, че те познавам.  newsm51 newsm51 newsm51

На всички плодоранки-стиснете зъби, наложете волята си не е толкова трудно-проблема е в нас и решението също

Хайде в редичка всичкии след Геринка, моето слънчице  Hug Hug Hug

# 291
Еееееееееее, направо не мога да повярвам...до сега писах супер дълъг пост и изведнъж нещо PC-то зацикли и всичко...нали се сещате..!  smile3511

Е сега сигурно няма да напиша всичко отново ,но все пак държа да засвидетелствам и моето огромно възхищение от Геринката. Искам да ви кажа най-сериозно че тази темичка номер 19 ще си я маркирам и когато кача кила, и нещо се мотам и си викам че не мога....Евала, мила Гери наистина си удържала пълна победа на духа над тялото! Но знаеш ли кое според мен е най-голямият ти подвиг- това че се осмели да покажеш и разкажеш на всички нас за всичко онова през което си преминала. За всичките ти битки- въпреки че не всички са били успешни, но това също ни учи и ни показва че дори и "да паднем" трябва да се поизтупаме и пак да продължим със същия хъс, защото пътят е дълъг и иска много постоянство. Благодарим ти, прекрасна Гери! Радвам се че те имаме сред нас и се надявам винаги да е така newsm51

Да момичета, мисля че Гери е нашето доказателство че плодуването не е начин да се отървеш от няколко кила. То е пътят ни към себе си! То изкарва наяве всичките ни положителни качества- и външни и вътрешни, прави ни още по-добри. Въпреки че не съм ви виждала съм сигурна че сред нас плодчетата са едни от най-истинските, най-позитивните хора. Затова и вие момичета спечелихте сърцето ми от първия път. Благодаря ви и съм адски щастлива че ви има и съм сред вас! Обичкам ви много! Kissing Heart

Фроузенце,  love001

Бени,  bouquet

Миранди smile3525

Джотто,Кети, Влюбеничко,Пуффи,Сладуне,Бифана ....всички... newsm76  Hands Clap

Желая ви да имате един прекрасен ден, изпълнен само с усмивки!   sun

# 292
Добър ден сладуранки-плодуранки !  bouquet
Позволих си да ви пиша, защото искам да споделя нещо с вас и защото сте много сладки, а пък и да ударя едно чайче почерпка де - много хубав го сервирате тука и с литри, литри Whistling Whistling Whistling
Само исках да кажа, че миналата седмица имах доста празници в къщи и това ми развали диетката, която спазвах - реших, че трябва незабавно да оправя работата, защото тътря едни и същи кила от доста време вече и само правя 2 горе, 2 долу и пак отново  #Cussing out
Не писах тук, тъй като не знаех дали ще имам дупе да издържа диетата въпреки върлия си инат  Crazy Crazy Crazy, но то взе че почна да се получава - днес ми е вече 4-ти ден - за 3 дни имам свалени 2 кг - не съм много наясно малко ли е, много ли е - но важното е че са налице. Но не свалените кг са причината да пиша тук - просто през тези дни разбрах и изпитах на гърба си какво означава да си плодче  #Crazy #Crazy #Crazy Възхищавам ви се на волята и последователността  да правите тази диета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ви от все сърце още успехи, защото ги заслужавате до една   Peace Това е - много ви е вкусно чайчето  Party можем да се реваншираме в темичката на дневничето, но с кафенце  Laughing Приятно плодуване на всички - аз пак ще си ви чета   Sunglasses

# 293
Здравейте милички,
Минавам да ви нагледам, както всеки ден  и днес гледам изумена :
Гери - това е фантастично, не знам дали на някой му трябва мотивация, но това което си постигнала е уникално и може само да ни кара да се стремим да те достигнем. Може и да ми разсърдиш но имам предложение - на първа страничка натемичката, на мястото на снимките които поставя Миранди като наша цел (от това ... да станем това...) да сложи твоите снимки - какво ще кажеш?

# 294
Здравейте момичета  Hug

Тия дни се справям добре, почти не ям дори и плод... Малко грижи си имам както казах...

Нова тема ще ви пусна в неделя, ако някой иска да си променя данните в началната таблица или да бъде включен да свирка  Peace

Гери нямам думи, просто нямам  Shocked Shocked Shocked

Скорпеееееее много те ОБИЧАМ нали знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох толкоз е голямо сърцето ми, че се чудя коя от коя обичам по и по и най най  Crazy Crazy Crazy Иначе виж за мъжка лов имам си само един и той ще е и Е.  Heart Eyes

Алби, Фроузи, Суитнес, Надя, Пуффи и всички всички останали много  Hug Hug Hug

Патриция, Кисче, Джиото
къде сте?  newsm78

# 295
здравейте Rolling Eyesмомичета много се запалих по плодчетата newsm44,имам един въпрос :има ли значение какви плодове трябва да ядем Rolling EyesМисля от понеделник да стана и аз едно голямо плодче smile3534 smile3534

# 296
Здравейте, мили мами   bouquet Много се радвам че има такава тема,защото преди да родя редовно правех такава диета и се чувствах много добре, а и свалях по някой натрупан килограм. Исках да ви питам дали е много разумно да започвам плодовата диета при условие че кърмя Thinking Надявам се мамите които са по-добре запознати да ме посъветват какво да направя Hug Hug Hug

# 297
Момичета изядох няколко сушени сливи, дали е проблем това? Направо незнам... правя всичко с краката на горе  Close

кем не може да плодуваш докато кърмиш, отделят се токсини в кърмата !!!  Peace

милена няма значение какви плодове, но не ги смесвай на 1 хранене и до 1 кг. на ден  Peace

Лека вечер   bouquet

# 298
Малки гугутки и гугушчучета Hug
Благодаря ви за думичките и за помоща която ми оказвате когато се радвате на това което успях да направя .Когато имам вас се чувствам задължена да задържа резултата си Simple Smile
Мирандинце не се плаши бе зайо за сливите аз ям по кутия на два три дни:)не са страшни не се притеснявай .зеленчуци да не е  Crazy
Фрози спри се малко ,че вече се притеснявам за теб Simple Smile))Шегувам се бе ,само дето се чудя за кво да се заям  smile3534
Бени не съм писала златце ,но то и толкова се завъртам(време е за трупане на "пачки" та гледам и аз да "забърша" нещичко)
На всички ,на всички прегръдки и скоро сме в редиците на плодуващите.
Искам само да опитам някой да е забелязал в сайта на ДАР че има доста грешки за датите от ноември.Според мен Лунните фази съвсем не са така както ги дават некой е оплел конците ,до сега бяха Ок,но... newsm78
Според мен Новолунието е на 11/11 в 7 сутринта ,както да е ....Партньоре кво ще кажеш да започнем с новолунието или е твърде скоро???По е добре с втората фаза да се започне ,но се плаша че до 19 има много време  newsm78 Ще го измислим (надявам се да имам време в неделя Simple Smile
Момиченца кокиченца дори и да не пиша минавам да ви чета ,така че да знаете ...в час съм  Peace
Сега целувки и нанкайте ,че докато спинкаме не ядем Crazy Joy
И добро утро все пак  Hug  bouquet

# 299
ДОБРО УТРОООООО!!!!!!! ДАВАЙТЕ ЧАШКИТЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!Ето ме изклюпена   surpriseuu ,доволна ,щастлива и както винаги достатъчно изтрещяна ,за да бъда себе си .Така е аз съм плодоран и на лоши мисли не ще се поддам ахахах.

Хайдеее ето ги и нашите сини чашки ,след секуднички ви ги пълня с цялата любов и положителни емоции на света.Синьото е за късмет и против уруки хахаха.Че квито сме готини трябва да има кво да ни пази.
Гериии, ще те заям аз тебе на къс пас . smile3533   love001
Бенчооо, аре ставай -стига си спало -време е да развеем прашките. tooth  Hug Hug Hug
Скорпи, айде и за тебе чайче на аванта ,че и с емоций.  Joy
Миле-на, значението на плодовете няма според мен.Най-добре да са до 800 гр. Лична препоръка- яж ги разделно-всеки ден различен плод за деня.Аз лично не употребявам банани.Добре дошла !!!  bouquet  И ти пожелавам да си малко ,а не голямо плодче ( много минуси демек)  Joy
Кем,мисля че гладолечение не е подходящо при кърмене както каза Мирандичка се отделят токсините.Но не ти пречи да хапваш здравословно-плодове,зеленчуци,супички,мед.Кърми си хубаво бебчето ,а после то като порасне здравичко и хубавичко те чакаме при нас.Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
Мирандичка ,ама и ти си ми една сливкааа  rotfImbo  Hug Hug Hug Бичкъм тъ ,лице такова.Дръж фронта.С теб сме нали знайкаш. Heart Eyes
Суитнес, цитирам те :"плодуването не е начин да се отървеш от няколко кила. То е пътят ни към себе си! То изкарва наяве всичките ни положителни качества- и външни и вътрешни, прави ни още по-добри[/b]." Бингооооо!!! Ама шиленце освен ,че си сладко  си и умничко бе .Таз глава раждала раждала мисли!!! Много верни думи!   Hands Clap omm[/b] продължавам: " Въпреки че не съм ви виждала съм сигурна че сред нас плодчетата са едни от най-истинските, най-позитивните хора." - МИ тъй си е вееее-ГОТЕНИ СМИИИИИИ!!!! dancing

ТАКАААААМ,ЖЕЛАЯ ВИ СУПЕР ГОТИН ДЕН ДА ИМАТЕЕЕЕ!!!!! АЗ БЕГАМ НА КУРС!!!!! Иии Герииии какви са тия филми за Новолунието.Ей с тея луни наистина се оплетох тая седмица.Аре светни ме моля те ,че аз лунувам от снощи в 1:03. Дай жокер ,че или ще прекъсна когато не трябва или ще си лунувам до края на света. hahaha rotfImao ОБИЧАМ ВИиииии!!!!!! BE COOL!!!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт