Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 365
  • 332
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мои сладки сънчовци.
Суйтнес, тук съм тук съм слънце.Бегам като луда,но това ми харесва,нали съм си лудичка. Joy
Геринкоооо, Hug Hug Hug .Много се радвам да те мерна.Не си единствената свинка.И аз тия дни се уяждам малко ,ама ми е кеф.Малко  да отпусна и аз душата преди пости.Ама както ти казах мила и преди,по яко ми е да съм на диета. Joy  И все пак светата троица пак е заедно, заедно се освинваме и заедно слабеем хахах/ Heart Eyes
Бениии, ще те слушам вече аз.Ама то нали знаеш докато не си треснеш главата у стената не вярваш ,че боли. Joy Ай Наздраве!  Hug
Влюбенка, тез екадашита и аз като тебе не можах да си сметна. hahaha
Мирандинце, бъди усмихната миличка.Никой и нищо не заслужават сведената ти кратунка.Горе тиквата и успех!  Hug
Бифанка, ти намери кво да лапнеш ве душата. Карай ве,то и кренвирша било вид плод,ама от месните. hahaha  Hug Стискам палци за зъбките.

Лека на всички и сладки сънища.Бъдете готини и най-важното в добро настроение.Намръщена буля не е плодоранка тва. hahaha
А аз първо  smile3529 и после  sleepuu .

# 271
Аууу,тук има някакъв световен заговор("В Русия съм,в Русия съм") Joy
Почти всички се ольоскахме с плодуването:hahaha:
Стискам ръцете на тези,които продължават  bouquet
Влюбена,Фрози,аз тук си правя справка за екадашито...ама смятате,еййй   Heart Eyes Hug
http://www.dar-center.com/article/?article=945

Целувки на всички  Hug

# 272
Бубулин бубулан Simple Smile)Simple Smile
Тук съм милички и не ме боли вече само го тъпча Simple SmileSimple SmileНяма я (непомня кой беше ) да ми каже ,че защо смъкваш като ще ги качваш после newsm78
Ми да има кво да смъквам  Crazy Joy
Шегувам се разбира се А истинската ричина е че организма свиква на вечното гладуване и т.н. и т. н. правим му шокове Crazy
Принцески аз ще започвам плодолечение към 14-15 ноември за към 25-30 дни за да може за коледа да съм на лице Simple Smile
Останалото ...за екадашито ...два са дните на екадаши и 4 на лунните фази в един месец(това условно го казвам).Може лесно да се сметнат като всеки 7-ми ден е луна и 11 и 25 са екадашита/да не забравим ,че говорим за лунен месец който започва с новолунието когато луната липсва/
И така за сега съм на японска храна и подобни глезотии Crazyхапвам каквото ми дойде,но не ми е гот искам си плодовете ,това е станало част от мен -начин на живот.
Но искам да спомена нещо с вас,което ме притеснява и последните ми проучвания бяха върху този въпрос.Започнах да забравям ужасно много напоследък.Това и падането на косата(с това се преборих) са единствените ми странични ефекти от плодуването.Та ...имам много лоша катастрофа в миналото заради която ми казаха ,че мога в последствие да пукна ,което беше мое оправдание за загубване на паметта ми напоследък,нооооооо newsm78не ми се искаше да повярвам че лекарите са прави и ми е дошъл момента да ритвам камбаната вече ooooh! и започнах да си търся оправдания за скъсяването на паметта ми...започна ровене и тършуване след което открих ,че намалянето на определени витамини и диета са едни от най -показателните фактори за скъсяване на памета.
И какво искам да кажа ,ли...ами сега си повярвах ,че няма да мра Hugа забравям само защото съм от много дълго на диета.Споделете дали имате такива наблюдения над диетуването.Не че съм изкукала ,но усещам понякога нещо странно просто ми се изплъзва от ума и не всичко,а ...абе не мога да го обесня  hahahaРазбрахте ме вие Simple Smileзнам че ме разбирате за това ви обичам  Hug
И така сега съм се навила да взимам разни специални хапове за да докарвам витаминозните нужди та да видя как ще е с кратунката (е да прави сте и съм дърта ,но не чак толклова че да забравям  Crazy)
Бубулинки оставям ви сладунки,че тук започна да излиза работа и хомота полек-лек се смъква към врата ми JoyЩе съм тук скоро.Обичам ви и се радвам ,че ви има .Гушкам ви и който на каквато фазьа е желая успех Hug  bouquet

# 273
  • София
Gerinka....prelest moia
Razsmia me ot sutrinta-ne razreshavam da mreshe, kvi sa tez prikazki be partniore...

Cunki i biagam na kormuvane posle shte pisha kak se frackah po prashki pred edin maj snoshti i darjah sexa da e na svetlo, a ne na tamno  Joy

Mnogo te obichkam-draj se partniore
celuvki

# 274
  • София
Уф ама съм заспала патица!

Добро утро на всички плодоранки!
Лек ден от мен и се дръжте герои-бойна килограмите днес!

после ще пиша повече!  bouquet  bouquet  bouquet

Миранди днес те следя като big brother-бъди послушна!

# 275
Добро утроооооо!!!!!! Ей голям кеф днес,душ муш ,спане -колко малко му трябва на човек.
Желая ви супер супер супер усмихнат и готин ден.
И разбира се чайчетооо.Вижте ме как си го пия и си мисля за вас.

Джотто ,оо къде се сгуби душичка. Hug Мерси за сайта,най- после ми светна лампата.  Bulb

Геринко, голямо лице си тренер. HugИмам пресен случай със загуба на паметта  Joy Онзи ден като лунувах , една колежка взе да ме изпитва за курса и аз при всеки напън да си спомня нещо ми се завърташе тиквата и не можех хахахах. Направо имах чувството ,че не може да ми се ороси мозъка и да ми пусне нужното инфо.Ама вчера като плюснах ,много добре всичко си помнех и възпроизвеждах. hahaha Нема се пуашиш за паметта.От диетата е ,може да вземеш и некви витаминчета-меда и пчелния прашец особено са много добри стимулатори. Освен това сега чета една книга точно за тренирането на паметта ,оказа се че ситуацията с паметта е същата както при мускулите-тренираш има хава,не тренираш няма-има го даже и възстановителния процес.Абе лудници и мании.
Аз също установих ,че е добре да се плюсва от време на време и да се шокира оргазнизма,иначе си обречен на вечен глад и забавяне на метаболизма.Та такива работи.Цункам те и гледай да не забравиш някой уред включен. Joy Тва като една моя позната дето се хвалеше ,че пие гинко билоба за по-добра памет и като я питаха "а откога я пиеш?" и тя вика "Ми забравих". rotfImao
Бенинце сладко,успешен ден на теб и много гушки!!! Hug Heart Eyes
Мирандинце, фнимавай ,че Биг брадър ги чатка работите. hahaha Hug

УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОЛОДОСТРАНСТВАЩИ (това включва-плодуващи,захранващи,временно освинващи ,екадаширащи и замаени кокошчици). Бичъм вииииии newsm51

# 276
  • София
Хайде патицата дето писа на латинеца сутринта се посъбуди! Joy
Извинявам се , ама бях много заспала! Embarassed
Може и аз с паметта да не съм добре-или е стрес от кормуването-там ставам все по-зле  Joy smile3540

Та така Миранди миличка Big brother не само гледа, ама и тупаник раздава  newsm66 заплашена си официално  smile3553

Гери и Фроузи ще ме побъркате бе-едното забравя, другото и то забравя-гледайте и мен да не ме забравите   gydi

Джотто нали знаеш повече рлеакс тя работата няма да избяга  Hug

И така снощи страхотно винце, страхотен мъж, аз по прашки (това преди беше абсурд да го направя) и всичко на светло за да ме вижда-кефя се на новата си фигура бе-гот ми е lovekiss

Хайде лек ден на всички-Миранди строй се преброй се  Kissing Heart

# 277
Добро утро миличките ми Heart Eyes
Снощните болки в корема явно са били от МЦ-то,защото днес ме изненада и сега са още по-гадни! #Cussing out

albieta само така Peace Няма само на тъмно я, ние по-пухкавите да не сме за изхвърляне случайно Flutter Mr. Green  Hug
Frozen_lady мерси за чайчето Heart Eyes Както винаги не пропускаш да ни почерпиш и заредиш с положителна енергия Hug  bouquet
Gerri68 какви са тия приказки за умиране бе ейййй Naughty За паметта това сега го разбирам и нямам мнение по-въпроса! Само нас да не забраиш,че  Sad   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Другите плодоранки...Как сте днес Heart Eyes
Цунки и гушки за всички! Hug

# 278
Добро утро, сладките!

Ох,ама си ми образ Геритка, голям майтап...ти ли ще мреш бре...та ти си един от най-жизнените хора които съм"срещала" (ех,пак да кажа-така ми се иска да можех да ви видя сладурките... Heart Eyes) Та мисълта ми е,че ти мила моя не си на никакви такива години дето ги пишеш...с това плодуване, ти си преродена...даваш нов шанс на организма си всеки път!!! Даааа,така ги виждам аз нещата.Кой знае какви бабети ще бъдем и още ще си плодуваме и лунуваме пак тук в темичката newsm62

Албиетка,айде метни снимка по прашки....хахаха. Ами кво и ние сме ценители на хубавото...Сладурана такава!

Мирандуцка,идвай по-често тук при нас и ние ще се грижим за теб,ще помагаме с каквото можем. ако беше в софия щях лично да се погрижа за твоето настроение, ама ....сега мога само виртуално да те"третирам"    love001

Фроузенце,нещо не разбрах какво му трябва на човек -и душ и муш викаш значи?! Ами така е да ти кажа, всичко си трябва  Kissing Heart

Влюбенка,не се отчайвай-има и такива свински дни.Всички сме ги имали, и продължават да ни се случват понякога Wink

Джотто,Кети,Диан, Бифанка,Пуффи,....и всички които забравих   newsm12 lovekiss

Ами хайде до после ...ако не забравите ?! хахаха

# 279
АХхахахахах кви прашки кви 5 лева. Оооооо БЕнИиииииииии
Малеее момичета ,паникьосвам се якооооооо. ааааааааааааааа ,има работа за целия китайски народдд  animal037

# 280
  • София
Фроузи дай да помагаме   newsm78

# 281
Здравейте плодоранки  Hug

Виждам настроението е на ниво, което е добре  Peace

Желая ви успешен плодов ден и много емоции   bouquet Hug  bouquet

# 282
  • Силистра
Момичета, здравейте!
Аз отдавна се замислям за този вид разтоварване, ама нещо все не ми стига мотивацията до край... та вие как се справяте? И още нещо 5 дневното захранването, след колко дни гладуване ?
Благодаря ви предварително и май както е тръгнало съвсем скоро ще се присъединя към вас   bouquet

# 283
Момичета, здравейте!
Аз отдавна се замислям за този вид разтоварване, ама нещо все не ми стига мотивацията до край... та вие как се справяте? И още нещо 5 дневното захранването, след колко дни гладуване ?
Благодаря ви предварително и май както е тръгнало съвсем скоро ще се присъединя към вас   bouquet

5 дни плодуване = 5 дни захранване

Успех и когато решиш, заповядай тук   bouquet

# 284
къде сте сладурки   bouquet
4акай да видя сега....
гери,злато,ти няма да мреш скоро.....ние на теб и миранди раз4итаме да ни радвате след 40-50 години с тема "с плодове и 4ай и на 80 ние изглеждаме добре"!!!!!!!!мммммда....я,кажи за косата,4е на мойта глава же4е няма нищо  newsm78.за забравянето не се шашкай не си само ти  Hug
миранди как си злато?защо си ми криво?и при мене е криви4ко,но......може да е от времето,знам ли и аз ве4е  Heart Eyes
frozen lady недей така ......с работа нали знаеш до къде се стига  Laughing кажи какво и веднага помагам   bouquet
влюбена в живота уфффф......аз съм като тебе от 2 дни и само се свивам в работата на един стол.....при мен е първите дни.... #Crazy
sweetnees как е при тебе сладко? Hug
много цънки на вси4ки.моя дявол ме дърпа да прави ам-ам.....из4езвам   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт