Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 372
  • 332
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте и от мен. Какво се прави на екадаши-то  newsm78 ?
Иначе аз продължавам с вас, днес ми е 9ти ден и съм -4кг. Бих искала да са повече, но за толкова кратко време не става. Продължавам плътно с вас до понеделник, когато ще ми махнат конците и ще мога да захраня.
Лека вечер на всички   bouquet

# 256
Бифана на екадашито се пие принципно само вода  Peace

Кети дано скоро всичко се нареди при теб  Heart Eyes

Албиета скорошно оздравяване   bouquet

Пуффи какво свали за 5 дена  newsm78

Поздравявам всички, които плодуват успешно  Hug

# 257
  • София
Ами то аз съм го нарушила само с едно натурално сокче  Wink.

# 258
  • София
Добро утро плодчета!
Аз рано рано се събудих. Минавам само да ви поздравя, да ви пожелая лек ден, да плодувате успешно и да се радвате на минусчета.

Геринка чакам триумфалното ти завръщане мила!  bouquet
Фроузинка надявам се, че си поспала сладурче! Hug
Мирандичка успех    bouquet

Страхотен, невероятен и плодов ден ви желая!

# 259
добро утро красавици,
пожелавам ви един прекрасен,пълен с усмивки ден и много минус4ета  Heart Eyes   bouquet

# 260
Добро утро сладуранки Hug

Много ми липсвахте  Sad Тези дни не бях в къщти и нямаше как да Ви пиша Rolling Eyes  Sad
При мен плодуването върви смесено...просто нямаше как да съм само на плод, но внимавах да не се тъпча с калорични неща пък ще видим как съм се справила.
Днес ми е ден 1 ,но не съм сигурна до къде ще го докарам...защо е толкова трудно да се сложи началооооо  Rolling Eyes Embarassed Cry #Cussing out
по-късно ще седна да прочета какво сте писали и ще се включа по-подробно! Peace

Успешен и усмихнат ден Ви желая и разбира се много и само плодов Hug
Цунки  bouquet

# 261
Добро утро   bouquet

Успешен плодов ден на всички и от мен  Hug

Албиета по добре ли си вече? bouquet

Кети ти как я караш?   bouquet

Влюбена в живота
знам за какво ми говориш, чисто плодуване или не важното е да се чувстваш добре и килцата да падат някак си, макар и по бавно   bouquet

Гери къде изчезна пак за толкова дълго време?   newsm78

# 262
Добро утро миличките мииии !!! Простете миии,независимо от ангажиментите нямам право да ви оставям без чайче за деняяяя.Черпя ви и нека за всички ни той бъде по-успешен от вчерашния.Целувки на всички.

Бени , абе мани -нито спах като хората,нито учих като хората.Трябваше да те послушам. Но това беше вчера,днес всичко ще бъде по-добре и за мен и за теб.Че и на теб не ти беше лекичко.Обичкам си те. Hug
Мирандичка ,как си пиле златно? Hug
Влюбеничка и ти ми липсваше ,сладурка  Hug
Кети ,не ти е лесно статуквото ,ама знам че ще се справиш.Успех! Hug
Бифана , бравооо!   bouquet  bouquet  bouquet
Пуффи, къде си днес?Вчера много добре го даваше с настроението ,надявам се и днес да е така на макс. Hug
Надя К , Суитнес , само напред сладките Hug
Геринко ,къде сиииии  smile3518
Чао за сега.Бегам да си блъскам тиквата срещу течението. box
Не забравяйте ,че каквото и да стане си ви обичкам.

# 263
Ха, тъкмо щях да пиша преди малко, че има нещо необичайно в нашата темичка, но виждам че нещата са си дошли по местата- Фроузенцето се е появило и ни носи чайчето за деня...  bouquet

Ех маймунки, и мен ме навести МЦ-то, гадна работа са тези болки,подувания...ама по-добре да го има от време на време Wink

Влюбеничко,радвам се че пак си с нас. Давай смело,колкото можеш..малко по-малко или по много...ние все ще те подкрепяме Hug

Кети,ти си знаеш- няма отказване! smile3521

Мирандичка,знам че е трудно душице ,ама и ние сме доста здрави,така че няма да им се дадем...  love001 а и ти си боец, всички знаем!

Бени,по-добре ли се вече слънчице? Сигурна съм че с плодчетата всичко ще премине доста по-бързо и леко. Peace

Фроузита, къде шаваш ти толкова че нямаш временце за нас?

Геринката съвсем ни забрави ли...глупости,аз знам че това е невъзможнооооо. Тя си знае че ние без ня НЕ можем  Kissing Heart Чакаме те, мамасита... newsm51

И сега едно голямо БРАВО на всички успяващи! Супер сте момиченца, гордеем се с вас! smile3501

Айде сладунки, до скоро! lovekiss

# 264

Здравейте ПРИЯТЕЛЧЕТА МИЛИЧКИЧИ! smile3525

И вие ми липсвахте.Добре че беше екадашито да се влезна в ритъм.Знаех си че така ,но не мога да спра да се правя на изобретател на плодова диета CrazyКакво направих ,ли...ми партньорката ми прекъсна диетата по уважителни причини и аз да не остана назад побързах да спра моята диетка и да започна Бързо захранване за да мога да съм на свободно хранене само 2 седмици и после пак да съм на диета,но В последствие (след като вече виех като вълк от болка )се усвятках ,че съйм била на диета над 30 дни и не трябваше да предпиемем толкова БЪРЗО захранване Simple Smile
Убива ме стомах ,казвала съм ви и преди #Crazy,но....така или иначе вече е минало продължавам по спуснатият план още няколко дни ядене и после започваме плодчета отново Simple Smile

Сега (днес ) вече съм добре надявам се болката да не се върне  HugИ да бутаме натам Simple Smile
Виждам ,че има новозапочнали късмет и успех ви желая.Ще ми се да съм по активна ,но задачки ме затискат напоследък.Стискайте палци да успея в нещо и ако стане ще се похваля  Peace
 Бени,Миранди,Фрозенце,Суит,Джио,Надя,Кети,Влюбена,Бифана,Пуфи и всички останали  Hug  bouquet до скоро момичета Simple Smile

# 265
Здравейте, на мене ми е вече трети ден плод и знам, че първите 2-3 дена са най-трудни, но съм страхотно, малко емоционално ми е дискомфортно, заради други неща, но се радвам на усещането да възприемам света с всичките му образи, форумът ме крепи, иначе е трудничко да си поддържаш   волята самосиндикално, особено като видях колко килца са смъкнали някои от вас, просто се засрамих, лошото е, че в момента нямам кантар, но смятам в най-скоро време да си взема и да си актуализирам линийката, надявам се...
Весела и усмихната вечер
 Hug

# 266
  • София
Иде партньора дето развали на Гери диетката! Embarassed
Аз бях и причините  хич не са уважителни-когато си болен стой гладен-това е моя извод-аз си претоварих организма с храна точно, когато трчбваше да се бори с болестта-няма край моята лакомия
Ох тази вечер продължих с пиенето-пак бяло вино...ох това обаче беше невероятно...пийнах си де-поне половин бутилка в мъжка компания-нямам вързражения...

Партньоре (Гери) свиркай за напред какъв ни е режима-аз имам 10 кила за сваляне-на теб разчитам тренер   bouquet Hug Heart Eyes

Суитче, Мирандичка-по-добре съм, гърлото поне днес не ме мъчи, ама си имам заместител дето ме тормози - винаги е весело при мен бееее

Фроузинка-слушай кака си бе-първо спането после ученето-това е златно правило  bowuu А редуването на двете е още о-важно

Ех слънчица мои-днес поспах следобеден сън, сега съм росна пресна и аз ще уча малко-след вино учене...

Дръжте се Гери се завръща и ще има отрязани глави на непослушните плодчета-мойта първа ще хвръкне...ама за Гери даже сама ще я отрежа... Joy

Лека нощ и да слушкате   bouquet

# 267
Здравейте плодоранчета Hug

Днес ядох като за световно и сега ще умра от болки в стомаха Sick #Crazy

Искам само да попитам на 9ти е екадашито нали? newsm78
Много тъпа се чувствам като почна да смятам тая луна и това екадаши...нещо не можем да се разберем #2gunfire Прочетох че е на 11тия, 14тия и 26тия ден от новолунието  Thinking Броих броих и накрая го сметнах че е на 9ти тъ да питам дали е така,да не се метна да гладувам някой друг ден hahaha

Гушкам Ви всички и си лягам,че... Sick Sick Sick Blush

# 268
Здравейте плодоранки  Heart Eyes

Днес изкарах безапетитен ден (течности само)  Tired

Влюбена в живота екадашито мисля, че бе на 6 ноември  newsm78

Албиета, Гери, Фроузи, Дианмом, Суитнес...  Heart Eyes

П.С. Моля да ме извините за настроението ми тия дни  Praynig Лека вечер   bouquet

# 269
  • София
Сладки, днес лекинко се отклоних. Изядох едно парченце кренвирш / то, лакомията не прощава  #Cussing out/ и сега така ме боли корема. В петък ми махат конците и тогава ще започна да захранвам, че идат пости...

Общи условия

Активация на акаунт