Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 373
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Е, днес е понеделник и аз пак съм с вас

Как е - виждам че удържате фронта (къде успешно, къде не съвсем)

Желая на всички успешна плодова седмица.

# 241
 добър ден плодоранки днеска съм в страхотно настроение въпреки големия   umbrella навън купих си страхотен букет с цветя  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 имам и по 1 цвете за всяка една от вас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet еееееее мацки най после напредък -800г  goodscale goodscale зарадва ме кантарчето тая сутрин  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 93.2кг отивам да се стопля с обедното чайче

лек ден  txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts

# 242
  • София
Миранди, по- бързо да си решиш проблемите   bouquet

# 243
Добър вечер,сладуранки!!!
Надявам се денят ви да е преминал добре и да сте накарали много хора да се усмихнат...Наблядавали ли сте кооолко мрачни са хората сутрин,когато отиват на работа, а и не само...А плодуранките имат винаги много добро настроение и усмивката е винаги изписана на лицето им...

Гери, аз това съм го забелязала при мен.През последните години съм правила 3 гладувания.Първото по здравословен проблем преди две години 25 дни.
Та наистина е така при мен,първите дни свалям най-много,не съм казала че въобще не свалям през другите дни,ест,но е по-малко...което е нормално!

А иначе днес съм с 0.400 кг по-малко...Чувствам се добре,преизпълнена с енергия.

Аз писах някъде,че единствено този режим го уважавам,защото с него се пречиства организма...
То иначе и само кремверши да яде човек(не го препоръчвам,ей) пак ще отслабне,не коооолко вреди ще си нанесе ..

# 244
  • Варна
Здравейте слядурки. Минавам да се разпиша с 8 успешни плодови дни. Кантарът ми се счупи и не знам колко съм смъкнала, но не е малко, ако съдя по дрехите. Последните дни не ми оставаше време да седна пред компютърът и не съм писала и чела нищо, но надявам се, че утре ще наваксам.
Лека нощ ви пожелавам сега  Hug

# 245
Днес ми беше ден на грозде  Peace

Надя понеделник е и ти си на линия  Heart Eyes

Бифана, Пуффи
   bouquet

Шарли поздравления   bouquet

Патриция ще продължавам да падат и за в бъдеще с много постоянство   bouquet

Фроузи, Гери, Албиета, Джиото, Влюбена в живота, Самър, Кисче...  Heart Eyes

# 246
Здравейте, проверих, днес е екадаши, желая на всички успешно изчистване от токсините, емоционални и тегловни, радвам се, че ви намерих, действате ми чудесно
  bouquet

# 247
ДОБРО УТРО И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ ,МУЦУНКИ ЗЛАТНИ!!!!!
Браво на всички.Имаме доста успяващи,което ме радва невероятно.Пуффи,Пати,Шарли,Бифана,mummy  и разбира се Мирандинциту- Браво на шампионите!!! Hug Само така !!!
Айде топло чайче за всички започващи,продълважаващи и захранващи!

Аз да ви се похваля съм екзотична девойка хахаха.Имам вкъщи една цяла торба с нарове,дюли,райска ябълка и един зелен странен плод дето името му беше някво китайско ама го забравих хахаха.Снощи муцках нар-голям кеф е . Айде отивам да се трудя.Цункам ви и слънчев ден!!!  newsm51
Геринце,Влюбенко,Бени,Джотто,Суйитнес   Hug Hug Hug

# 248
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Фроузи благодаря за чая  Hug Голям кеф да си имаш цяла дузина с плодове около теб и сърце да не ти дава да похапнеш друго, няма начин просто  Mr. Green

Дианмам екадашито ли ще спазваш? newsm78

Успешен плодов ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 249
Сладункииии, как сте ми милите?

Извинявайте че не съм писала ден-два, ама все нещо става като реша да ви драсна някой ред. Иначе си ви чета и разбира се мнооогинко си ви бичкам!!! Hug виждам че и моя отбор от най-големите шилца не ме е забравил  love001  Kissing Heart

Фроузенце, Гери, Мирандичка, Албиетка....ох, че сме много вече....ама и моето сърчице е голямооооо! Има място всички ви да побере, че и два пъти по толкова още!!! Two Hearts

Слънчица плодови, пак ще бягам...само ще ви кажа че при мен всичко е  newsm10   Хапвам доста ограничено, някой друг плодов ден ...а скоро и за по-дълго.

А сега ви целувам всичките по плодовите главици и да знаете че духом съм с вас, в най-трудните моменти!

newsm51  За всички ВАС!!!  Слънчев и усмихнат ден момиченца мои...!

# 250
Плодовият понеделник мина успешно

Надявам се за всички той да е минал също толкова успешно, пък ако не - здраве да е  - нека да е успешен вторник и успешна седмица.

# 251
Здравейте сладки  Hug

Днеска не плодувах съвсем, похапнах и други неща... Явно така ще а карам през просото както мога...  Tired Tired Tired

Надя днеска на какво си?  Heart Eyes

Суитнес    bouquet

# 252
Здравейте,момичета!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Браво за успехите ви !Нека продължим в същия дух !!!

Аз съм стрикнта и днес!5ти ден ми е,а въобще не усетих как лети времето... Whistling
Никой друг освен мъжа ми не знае,че съм на плодолечение,не искам да си губя напразно енергия и настоение да обяснявам и разяснявам и да слушам тъпи изказвания #Cussing out!Реших,че така е по-добре,а интересното е,че всички виждат промяна в мен,а аз нииищичко не издавам... Naughty

Та това от мен ...
Желая ви невероятна вечер, пийвайки чайче заедно с любимите за вас хора ....

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Всичко наййййййййййййй!!!

# 253
  • София
Здравейте плодови момичета!
Аз от два дни съм на плод-гърлото още ме мъчи, та се чудя то мен или аз него  Joy

Много задачки имам и се връщам пребита, но съм с вас   bouquet
Гери, Фроузи, Миранди, Giotto, Самърче, Пуффи, Наде, Суитче, Бифана, Пати, Шарли, mummy, dianmom, влюбеничко...дано не пропуснах някой-с вас съм  Hug Hug Hug

лека вечер!  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
здравейте сладки,
мене ме няма много,много но,смених работата (с по гадна),търсим ново жилищте,нервите са ми опънати до не знам къде.на вси4кото отгоре 4акам тия дни МЦ и ми се яде сладкооооо.......опитвам се да се придържам към някакъв измислен вид диета,но по цял ден с тия кафета и цигари-та зна4и само -2кг.нямам време и ленти4ката да си оправя.....
цункам ви много и ви оби4кам.иска ми се да съм по-4есто сред вас,но просто толкова много неща ми се решават сега.......
цуууууунки  Hug  Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 21:25 от keti_

Общи условия

Активация на акаунт