Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 374
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
patriciq, тия 15 кг само за 19 дена ли ги смъкна?  newsm78 Браво на  теб!   bouquet

не миличка от август съм сериозно на диети парво минах през френската после бях на японското чудо но организма ми свикна с диетата и вместо да слабея дебелеех и се прехварлих към плодовете за 10 дена на плодове свалих 6кг    bouquet  bouquet  bouquet

# 226
ЗДРАВЕЙТЕ ,СЛАДКИТЕ!!!!!  surpriseuu ТОКУ ЩО СЕ ПРИБРАХ ОТ СОФИЯ !!!! КОНЦЕРТА БЕШЕ НЕВЕРОЯТЕН ,ТОТАЛНО СЕ РАЗМАЗАХ! То не концерт ,ами си беше мини фестивал направо.От 16ч. до 00 вечерта продължи и най-желаната ми група свири последна.После Афтер парти и съм спала точно 2 часа. Много съм доволна от пътуването,с исключение на това ,че не можахме в крайна сметка да се видим с Бени. newsm25  Cry
Иначе откъм храна,вчера омлети,вина,рибка.Ама време ми беше да отпусна малко колана. Laughing Laughing  coolcool  smile3558
Бени ,къде си ????   bouquet Надявам се ,че си оздравяла.  Hug
Гери ,страшна снимка. Hug Hug Hug  Heart Eyes
Swееtness, хехе как позна ве.След луната сутринта бях 46 и некви грамове. Joy А на теб успех към 50така.
Влюбеничко, Hug как си ти миличка? Полета свърши ,ходих да гласувам  newsm80 и сега пак в релсичките на прекрасния живот. box
Мирандинценце,нема се даваш на МЦ-то ей. Hug Между другото ,от къде гепиш тия яки картнки дето ги вмъкваш понякога като онова чайничето веселкото???  newsm78  А кажи тайната бързо. Laughing
Декси и ти така,дръж го за ушите.  bouquet
Момиченца наистина е много коварен понякога този Мц ,иде ти изядеш къщата направо. eat  newsm22
Патриция,браво за пожънатия успех .Продължавай в същия дух.Няма невъзнаградено усилие.  bouquet  Hug
Пуффи,добре  дошла и успех сред нашите редици!!!   bouquet
Сирене,добре си ни дошла и ти! На добър час! Разбирам те напълно и ти пожелавам да постигнеш желаното и един ден като си пазаруваш дрешки всичко да ти стои толкова прекрасно ,че да ти е трудно да направиш избор. Peace Аз лично съм привърженик на по-дълготрайните плодувания и според мен в твоя случай е удачно ,тъй като ти искаш да обърнеш нова страница.Плодолечението е страхотен начин да го направиш.Може да го съчетаеш с постите и тогава ефекта ще е пълно духовно и физическо пречистване.  Желая ти успех и ако имаш каквито и да е въпроси не се притеснявай да ги зададеш.Тук има хора с опит и най-вече желание да помогнат и подкрепят.  newsm10 bouquet
Дуди,неделята е добър избор за начало.Дано има и успешен завършек!!! Hug
Джотто , ааа кой оредял бе личице такова.  Hug Тук сме яко на линия .Какво за астрологията????

Ок ,това е от мен за сега момиченца .Отивам да се пъхам в пералнята и да почина после,че нова седмица ни чака.Трябва да сме репички свежи.ОБИЧКАМ ВИ !! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!  newsm51
Нека ви почерпя с едно хубаво чайче с меd в неделния следобед.Звучи чудесно , нали.   love001

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 16:19 от Frozen_lady

# 227
Gerri68, гледам и не мога да повярвам, че си била с 42кг отгоре  Shocked

И аз това се чудех  Tired
Браво на момичето Peace, браво за ентусиазма,ината и издържливостта...

Hug Hug Hug

А иначе как сте плодчета?
Аз си пийвам чайче и ви чета ...

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 18:52 от Пуффи

# 228
# 229
Пак съм аз...

Отчитам се 5 дена плод и 2 дена ядене, резултата сигурно ще е нулев утре  Laughing

Утре пак съм тук обаче, лека вечер и успех на всички  Heart Eyes

# 230
здравейте, и аз започвам, досега само се канех, но сега съм решила от тази вечер се включвам към плодуващите, по-лесное, като знаеш, че не си сам, ][url=http://www.mamaibebe.com][/url]

# 231
 Joy Joy  А такааа,изиграх си едно Дунавско и едно Еленино и мога да си лягам вече Joy Joy
Здравната каса дали ще ми поеме лечението.. newsm78 Heart Eyes Mr. Green

# 232
И аз съм тук   bouquet Започвам втори тур, който мисля да е по- продължителен от първия, но няма да се заричам. Всеки случай, повече от 15 дни да е. Освен това мисля да комбинирам плодуването с постите- освен с физическо изтъняване, случаят е идеален и за духовно обогатяване  Laughing Само смирението ми се изплъзва всяка година, но няма да издребняваме.  Joy И така...някой от утре   food010 с чайче?

dianmom засега сме двечки, ще се крепим  Peace
Успех на всички.

# 233
ДОБРО УТРО, ПЛОДОРАНКИ !   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Аз да ви се похваля...Днес станах със страхотен ентусиазъм, изпълнена с живот и с много ведро настроение smile3521

Та реших да ви предам малко положителна енергия и да бягам на работа  newsm53

Успешен и мноооооооого усмихнат ден на всиииииички ви !!!

Лекувайте душите си, не само телата ти !

# 234
  Здравейте ,Малки големи и още по големи МОМИЧЕТА(без момчета) Wink

Как я карате ?
Бени как си мила?
 Останалите радвам се ,че сте добре и се борите с килцата Wink
Фрозинце миличко 46 ли видях браво бе злато ти си моят малак герой,но си имам и един голям дето е болничък,но...скоро ще е супер добре ...и докато съм започнала.Бени захранвам се в твоя чест ,нали сме отбор все пак ще направя както преди няколко месеца бързо захранване(не по схема ) ще се тъпча една две седмици и започвам пак диета PeaceТака ,че скоро ще направя едни 25 дни ,а сега се даваме на "свободно"
 Декси фотошопа не го ползвам нещо,защото това което имам е мързеливичко Simple SmileАртСофт е собственика на продукта Wink
Миранди Hugи аз погледнах в онзи сайт без да поискам разрешение Praynigима много сладки неща  bouquet
 На сега започващите желая много успехи.
 Добре дошли на новодошлите  bouquet
Пуфи от опита си с плодовата диета казваш ,че се смъква само първите дни и после застой newsm78 newsm78 ,и после казваш..."браво на момичето"(тва е насочено към мен ,не че не съм момиче бях някога ...но не в това е въпроса)Мисълта ми беше ,че ,ако си права за това че плодовата диета не действа след първите няколко дни,то тогава ,защо аз съм махнала 40 бени 20 миранди 20 фрозито 20 и т.н. и т.н не цитирам точни цифри но просто образно говоря!
Според мен ("от моят опит в плодолечението" застоят идва към 15-тият ден  и понякога държи цяла седмица но ако продължаваш да го бориш ...продължава смъкването преди много време в някоя от предишните ни теми бях развила тезата ми за паметта на тялото и това ,че много трудните моменти на смъкване са ...килограмите на който сме били за най-дълго преди да напълнеем ...усещам ,че започвам да говоря несвързано ,за това ще млъкна за сега  Laughing)
С една дума казано.Повярвай си ,че се смъква от плодолечение само дето трябва да е стриктно!!Пожелавам успех!
Бифанчи,гледай и вярвай.Ако си пропуснала да видиш снимките те са в snimka.bg,никнейма е polodoranki,а паролата е samoplodove (може и ти да сложиш сниомки Peace)И понеже да не се повтарям ще кажа само това започнах да правя плодов режим на първи април 2007 и края на октомври видях 58 Simple SmileПрез този период съм имала няколко месеца свободно хранене (всичко)И на теб желая късмет което всъщност си е нашето желание  bouquet
Лили Simple Smileзаричай се бе мила няма лошо ,на мен ми помага даже Wink
На останалите Джио HugВлюбеничко Hugи всички други Hug  bouquet

# 235
Здравейте, много тонизиращо ми действате, Гери направо си страхотна, възхищавам се на упоритостта и волята ти, а това е, че основното е да гледаме на хората и живота позитивно е много важно.
Желая на всички страхотна плодова седмица в обещания студ, стоплете душата и тялото с топъл чай и стопявайте нежеланото.
Чао за сега
  bouquet

# 236
ДОБРО УТРО ,СЛАДУРАНКИТЕЕЕЕЕ!!!!! Хайде честита ви нова седмица от мен ,нека бъде успешна и минусова.Усмихнете се и бъдете готини.
И запомнете -всичко е лесно,когато вървиш по слънчевата улица(когато гледаш на нещата от положителната им страна).Така ,че нека и днес се ухилим до уши и започнем своето пътуване !!!!!
Топло ,сладко чайче с медец за всички деца на слънцето !!!!Айде плодоранки , пийвайте

Бени,да оздравяваш и хубава седмица. Hug
Гери , мерси сладка.Айде да ти оздравява героя.Между другото тезата за паметта на тялото е аболютно вярна !!!!! Тя дава отговор на много от привидно необяснимите застои на сваляне.Но така е ,човешкият организъм е съвършенна лаборатория! Успешна седмица,тренер!!! Heart Eyes
Лилето,ето ме с чайчето .Хайде пиййвай и успех!  bouquet
Пуффи, браво сладурка !!!!Точно така !!! Лекуваайте душите си !!! Усетила си същината на нещата ,така че успеха ти е гарантиран. Peace
Миранди , ti voglio tanto bene! Дръж се на положение,муцунка и успешна плодова седмица. Hug
Изчезвам да работя аз !!!!!! Пожелавам приятен ден на всички!!!!!  bouquet

# 237
  • София
Gerri68, вдъхновяващо! То бива воля,ама.... Браво   bouquet Друго е човек, като види с очите си разликата, а тя е зашеметяваща. Направо ми действаш адски стимулиращо.
Плодорани, искам да ви пожелая успешна седмица  Heart Eyes
Аз продължавам и през новата седмица на плодове и чай и смятам да заформя 14 дни. А от другият понеделник ще захранвам. Единственият въпрос който се върти в главата ми е - как ще карам на форумската среща само на сок? Но ще мога да отида с колата.
С ей такива мисли започва седмицата ми.

# 238
Здравейте!
Моето плодолечение 3 дни върви с прегрешения като заменям обедния плод с хранене  Rolling Eyes но за първи път се отказах да мисля отрицателно и го приех като да дам подготвителен период на организма си.Днес съм твърдо решена да устоя на прималяването и обядът ми да е само плод.
Пожелавам на всички успешна седмица  и много положителни мисли за добрата промяна! 
 smile3525 newsm51 smile3525

# 239
Здравейте сладки  Hug

Ще се опитам да си плодувам през настоящата седмица, не ми задавайте въпроси какво и защо и как така... Снощи се случиха проблеми в личен план, заради които се опасявам че няма да мога да издържа на плодовата диета, но ще ви докладвам на кратко как я карам... Ще лисвам именно заради тия неща + предстоящите ми изпити... но съм си тук с вас...

Нова тема ще ви пусна по някое време, но сигурно към края на тази или началото на другата седмица... има още мегдан за писане...

Успешна нова седмица и плодуване на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт