Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 375
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Giotto   bouquet

# 211
Здравейте плодчета   bouquet реших и аз да се метна на плодовия режим тъй като от както се помня съм дебеличка и вече окончателно съм решила да затрия и последните килограми  #Cussing out и да започна нова страница от живота си. Искам и аз да изпитам някой ден удоволствието от пазаруването не да се отчайвам от безуспешните опити да закопчая някоя дрешка  Mr. Green та така последните килограми по точно шест ще ги моря с плодове но се чудя дали като за начало т.е. досега не съм плодувала  да започна с пет дневно или десет дневно и какво ще ми препоръчате като експерти  Heart Eyes Благодаря на всички предварително и успех на всички към целта за красиво, но и здраво тяло ...   bouquet

# 212
Серене,виж как ще се отрази плодолечението на килограмите.Всеки сваля с различно темпо...
От моя опит ще ти кажа,че веднъж стартираш ли,трудно се отказваш,тъй като чувството е неповторимо.
От д-р Емилова зная,че дебелото черво започва да се чисти след 8мия ден,така че едно 5 дневно плодолечение не може да пречисти организма изцяло.Зависи каква е целта !

Hug Hug Hug Hug Hug всички ви !
Хайде на плодчетата....
Аз си похапвам сладко,сладко третата порция за днес и ви чета с неистов интерес!

# 213
Пуффи и Серене добре дошли момичета сред нас и УСПЕХ   bouquet  bouquet  bouquet

Джиото как къде, писала съм преди теб  Laughing Hug

Пати салянето е строго индивидуално... Зависи и дали си правила диети непосредствено преди плодовете или не... Аз преди свалях адски бързо, а сега нъцки  Crossing Arms

# 214
Леле, с тва МЦ няма да се разберем. Винаги като стане време и имам неконтролируем апетит и сега не е по-различно. И се предадох. Ще изчакам да мине тоя момент и после започвам, че е срамота... Не мога да започна сега, но здраве да е. Муцунки, аз ще бягам, че имам много работа, но на всички плодоранки: целувки и успееееех!

# 215
Леле, с тва МЦ няма да се разберем. Винаги като стане време и имам неконтролируем апетит и сега не е по-различно. И се предадох. Ще изчакам да мине тоя момент и после започвам, че е срамота... Не мога да започна сега, но здраве да е. Муцунки, аз ще бягам, че имам много работа, но на всички плодоранки: целувки и успееееех!

Аз лекинко прегреших  #2gunfire и го отдавам или на МЦ'то или на тая тъпа Лунна диета, след която всеки път си казвам край няма да я правя и всеки следващ път се мъча да я правя  Confused

Лека вечер     bouquet

# 216
 Сладуранки,послушанки! Hug
 Дано добре да си прекарвате времето,и да се радвате на почивните дни:)Аз пак ще съммалко заета ,че днес е ден за вечеря навън ,за това минавам набързо.
Албенка Милинка как си златце?Дано Фрозенцето ти е подействало излекуващо.
Не искам никой на Земята да е болен,мамка му #Cussing out Sad
Ще се оправиш миличка   bouquetГоре главата !
Миранди за начина ми на обработка на снимките(ВТУ ангел кънчев,МЕИ варна-Промишлен дизайн-от тук идват идиотските ми идеи Simple SmileSimple Smile )
бих ти казала тук там някоя програма ,която е лесна и успешна за работа ,но основно според мен най-лесно е да "откраднеш" някакъв софтуер от нета за обработка на снимки и да му се развихриш Simple SmileБих те насочила с имена;)ето я реално как изглежда снимката Wink

Джиотто не миличка не съм смъквала нищо,защото имах разни обърквания ,а и не тренирам ...изобщо провал 58 килограма съм с днешна дата Simple SmileКОето не че е много но ...поне се отказах от идеята за захранване WinkЩе продължавам .."да пея" хеххехне да пея не,но да плодувам Simple Smile))докато не си постигна резултата които желая WinkИ тогава ще захраня ,та ако ще да дойде нова година до тогава Wink
Джиенце не може да е екадаши и на 6 и на 11 едното е преди пълнолуние а другото преди новолуние Simple Smile
Добре дошли на новите плодчета и успех в начинанието Simple Smile  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 03:49 от Gerri68

# 217
Добро утро,сладурани!
Аз станах рано, рано за чайчето си,а и си починах...

Черпя ви по едно чайче и ви желая и след много,много години това да си остане наш навик...

http://minima.ru/photo/clipart/ful.php?pologenie_v_masive=6& … mp;put_g=foto_29/

А иначе да ви се похваля днес кантара показа -1 кг...Много съм щастлива и ентусиазрана да продължа...

Целувки и мнооооооооооого весела и незабравима неделя ви желая !
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
Добро утро сладки плодоранки?? smile3525липсвах ли ви?май не no no
няма значение-аз се завърнах от малката си почивчица с много добро настроени и готова да продалжа диетата.само че имах едно доста солидно прегрешение снощи и много ме е срам... #2gunfire #Cussing outзатова реших да се накажа,днес броя първи ден и така.започвам от начало,ама сама сам си виновна Crossing Arms
Пуффи добре дошла  bouquet  bouquet
серене и на теб  bouquet
пожелавам ви един прекрасен,изпълнен с много минусчета ден !!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 219
Добър ден от мен   bouquet

Днес малко ми е криво настроението, заради вчера, но дано да се оправя по късно  Praynig

Гери страхотна снимка!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дуди успешен ден 1   bouquet

Пуффи честито ти килце в минус  Hug Колко имаш да сваляш?  newsm78

Приятен и успешен плодов ден Ви желая   bouquet Hug  bouquet

# 220
Здравейте,плодови наслади!  bouquet
Нещо оредяха редиците.... newsm78
Я се стягайте,вижте колко кила има за борене!!! Heart Eyes
Бени,ти тва Фрози не го пускаш май..... Hug Hug
Миранди,да изправяш настроението...с един портокал например Mr. Green
Гериии,в черно си огън  smile3501
Влюбена...и ти потъна    smile3502
На всички новодошли много упоритост и издърлжливост пожелавам!
Аз на дърти години като се запалих по тая астрология и чак тея дни се светнах що съм толкоз крива.. newsm47

# 221
Добър ви ден, душици! Абе, поне като гледам, не съм само аз с прегрешенията. Вчера мислех да почвам от 14ти, ама днес реших, че не мога да чакам дотогава. Пък и последния път започнах в неделя, че ми писна все от понеделник да почвам, а дано и тоя път проработи, че числото на кантара се качва нагоре, нагоре... Дано не си променя пак решението до края на деня.

Както и да е, засега съм на плодчета, даже ще си скалъпя една лентичка, та да ми е за стимул!

Гериииии, какви програми ползваш? Аз съм луд фен на Photoshop и такива ми ти работи...

Цунки за муцунки!

# 222
Миранди,имам намерение 7 да сваля.С лунната се отървах от 1,вчера още с един...
Ще видим как ще е днес...
От опита ми с плодолечението съм стигнала до извода,че се сваля най-много в първите дни,после застой  newsm78,но все пак се надявам да ги уморя тези кила до декември ... ooooh!

Лек ден момичета !
Внимавайте в картинката!Нииикакви отклонения !

# 223
  • в провинцията
patriciq, тия 15 кг само за 19 дена ли ги смъкна?  newsm78 Браво на  теб!   bouquet

# 224
  • София
Gerri68, гледам и не мога да повярвам, че си била с 42кг отгоре  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт