Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 383
  • 332
  •   1
Отговори
# 195

Добро утро,на всички!Благодарско на Шилцето bowuuа ти що си станала толко рано бе мило???
Опитах да направя много страшен аватар ,но не ми се получи,заради изискванията на сайта,и все пак в балнчето пише:"НАБЛЮДАВАМ ВИ! САМО ПЛОДОВЕ!" Naughty

При мен нищо ново Луната не беше чисто водна ,имаше тук там грозде и не съм доволна ,но нещо ми е смачкано,не мога да разбера защо.Юе опитам да се взема в ръце Winkмисля да се захранвам ,но знам че още по ще ми се размаже настроението и...знам ли аз кво да направя newsm78
Дано при вас за сметка на времето настроението да е слънчево(при мен е обратно ,значи при вас е ОК)
Бени душо HugФрозенце Heart EyesДжиотто...всички,всички  bouquet Heart Eyes HugНещо се загубихте newsm78
Миранди смъкват ли се ,килцата гадни?Целувки и гушки от мен

# 196
Ехооооо,тук сме бе Геринкооо!

Как ще сме се загубили...аз нали ви казах че каквото и да става за мен мърдане от тук няма. Плодове, не плодове, аз съм си при вас, защото няма друго такова място, където има толкова положителни хора събрани заедно smile3521

При мен нищо ново, маймунки, ама и аз не съм много стриктна тези дни че едни вечери едни гости и работи са се заредили...мани...Поне и килата са си същите. Ама да ви кажа съм рещила да ги сваля до към 50, че и аз така да мога да варирам плюс минус 1-2 кг.Така че тези дни пак ще направя една серийка плодчета...Ще ви информирам де...

Мирандуцка,какво става с теб мило? Не пишеш нещо? Удържа ли луната? Свали ли , айде разказвай,колко си сега?

Геринко, ти пишеш че започвам захранка май.А ти колко дни направи? И сега колко КГ си? Какъв е плана...  love001

Фроузито,то е перфекциоз ,знам си го аз него...то изкарало луничката и сега сигурно е под 47, нали? Hug

Бени, сладка и ти ми се губиш нещо... newsm78

Абе Гери май ще се окаже права...     bouquet

Декси,ти "оформили" бедрата с таз луничка?

Е, сладките ми ...аз ви оставям за сега...ама си знаете че съм духом с вас и си ви бичам..доста!!!/size][/color][/b]

newsm51 Това е за всички плодчета!!! Two Hearts

# 197
Гери,слънце,намерих се  Hug
Сега ми се изясни защо все имам чувството,че някой ме следи   bouquet
Нещо се омързеливих тези дни,признавам.... ooooh!
Пък и не съм много стриктна с плодуването като предния път (хапвам по някой зеленчук на пара от време на време) и смъквам със скоростта на костенурка и ме е яд....поне лунувам.. Blush То и Бенито охлаби дисциплината май ...Бениии   smile3532 smile3505
Фрозито е направо желязна,тя не пропуска... Hug

# 198
  • София
Аз съм болен  Sick гърлото ме почна пак-днес плодчета само, а и Фроузи ще ми гостува-цъка цък  Hug Hug

# 199
Здравейте плодоранките ми мили Hug
Тея дни много тичане по задачи много нещо ooooh!....нямах никакво време да пиша, но си ви четях Heart Eyes Flutter
Геринка изглеждаш страхотно на снимките....въобще ти се чудя накъде повече ще отслабваш...но ти си знаеш,разбира се Naughty Peace Цунки и гушки Hug
albieta с това винце ще ме убиеш! rotfImbo Като каза за шофиорските курсове.....аз бях наистина убиец на пътя...не знам как въобще ми дадоха книжка Thinking..след това съм се казвала 5 пъти на кола и 5те трагични...но ще се оправят нещата някой ден rotfImao Няма да се плашиш после като свърши кура ще има за какво да си спомняш и смееш Hug
Миранди поздравления за успешните дни плодуване Peace smile3525 ...а за тези дни паднаха ли килцата или си в застой newsm78
Фроузитоооооо на къде отлиташ в 4 сутринта бе мило newsm57 Joy hahaha Joy не можем ти удържим на темпото  mrstraetz

За постите..аз постих преди, винаги качвах килограми и вече се отказах. Като постя все тестени неща ми се ядат и става една прасешка история така че ще пропусна тая година че и без това едва съм ги закрепила тея килограми ooooh!
Момичета имам въпрос...кога е екадашито...че съм мнго зле с луната...вече за кой ли път питам Embarassed
На всички плодоранки много   love001 и  kiss Hug Hug Hug

# 200
здравйте мацки  най после и аз да върна в редицата  Hug Hug Hug много много много ми липсвахте   bouquet  bouquet  bouquet днеска ще ви изчета само да си направя чайчето че бая съм пропуснала

днеска ми е 19 ден много си се гордея със себе си  newsm44 newsm44 newsm44 нямам забежки но след МЦ кантара вече 3 ден си стои на 94  #2gunfire #2gunfire #2gunfire мисля да изкарам още малко на плодове поне до 90 и тогава да се захраня

сега отивам за чайчето и засядам да ви изчета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet лек ден

# 201
Влюбена,на 6.11.,мила...аз като се запалих на тая тема,чак на опърлено мириша....
Албенче,да се оправяш и умната с Фрозито  Hug
А до Русе кога??????  Да направим тук един live   bouquet

# 202
Eкадаши е и на 11.11.,ама аз още не мога да свикна да различавам лунен от календарен месец #Crazy Heart Eyes

# 203
  • София
Простете мен незнаещата  Blush, но какво е екадаши?
И още едно питане имам, /леле че съм досада/, но как и по колко дни се захранвате?

# 204
Здравейте сладки  Heart Eyes

Време е за следобедно чайче

Геринко ма много си ми хубава пу пу пу  Flutter Heart Eyes Flutter Така си свикнала с плодовете, че сърце не ти дава да се захраниш... знам за какво ми говориш...  Close аз съм така, когато ям храна различна от плода   Close Close Close Confused А за лунната и малкото грозде недей да се коркаш, важното е че удържаш по нашата система... Аз вчера я издържах успешно... Изкарах общо около 40 часа само на чай, но имах и мед, така че явно пак не е било чисто лунуване, но не се ядосвам... ядосвам на това, че свалянето нещо не ме удовлетворява... да видим след МЦ какво ще отчете кантара  Praynig Хехе а аватара е много сладак, няма ли как да уголемиш надписа му? Ако това е някаква програма за фотошоп, може ли да ме светнеш как мога и аз да си имам такава? Гуш  Hug

Суитнес няма да говоря за кг. до като не направя 10 дена поне, освен това съм в МЦ и резултата с минусите е плачевен  Cry

Джиото свалила си 2 кила май и не обаждаш  newsm78 Twisted Evil

Албиета оправяй се по скоро мило   bouquet  bouquet  bouquet

Влюбена в живота
аз никога не съм постила стриктно, я направя някой друг ден, я не..., но верно съм забелязала, че масово народа качва килца по време на пости (ето и ти го потвърждаваш) амиии много ми е чудно защо така става..., ама явно пак има начин...  Rolling Eyes

Патриция
браво  Hug Оххх дано задържането да е от МЦ, чудни резултати до сега имаш, колко свалени са само от плодуването?  newsm78

Бифана захранването най-добре да отговаря на дните на плодуване, възможно е и с 5 дена да е по късо от самото плодуване, но най-добре да са равни - 5/5; 10/10 и т.н.

Приятен следобед  Heart Eyes

# 205
Май Гери го беше пуснала,ама тъй и тъй съм на компа
 http://www.dar-center.com/article/?article=357
А що се отнася за захранването,всеки тук си преценява сам за себе си(такива са ми наблюденията),иначе ако прочетеш началото на темата,написано от Миранди,би трябвало да ти се изясни,доста е изчерпателна,за което я поздравявам.
Апропо...Миранди,къде потъна?

# 206
Хи хи,таман те пуснах за издирване  Mr. Green Hug

# 207
Миранди,трая си,та да видя кой внимава в час  Heart Eyes Hug
То и другите сигурно смъкват,ама не си актуализират килата.....Гери как ще ни срине пак  Thinking Гери, Hug

# 208
Здравейте,сладурани!

Може ли и аз да се присъединя към вашата компания?Аз се присъединих вече де,но тайничко Rolling Eyes

От вчера съм на плодчета,а вчера бях и само на течности,та днес ми е втори ден от програмата!
 Rolling Eyes

Радвам се,че ви открих и още повече се радвам,че има толкова много хора,привърженици на този режим!

За протокола:Смятам да проведа 10 дни на плодчета newsm78

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet -Това е за вас !!!

Радвайте се на живота и на красивата есен навън !!!

Всичко найййййййй

# 209
най после ви изчетах наваксах всичко пропуснато

герито просто си е неутразима на снимките   bouquet
миранди от плодуването имам точно 6кг смъкнати

не знам как е при вас но съм забелязала че след като ми свъши МЦ смъквам по много малко 300/400г на ден и като видя тия резултати чесно ви казвам  Animal Pig Animal Pig Animal Pig се (само дето сега сам се заинатила и няма да направя тая грешка) после идва период от седмица или две в която мога да смъкна и по килограм и нещо на ден  newsm78 newsm78 общо взето така ми протича месеца за 10 дни някаде смъквам 5/6кг и после пълен застой  newsm78 newsm78

исках да ви питам понеже не съм много по меда и като цяло по сладкото мога ли да си пия чая с половинка захарин  newsm78 newsm78

Пуффи welcome

Общи условия

Активация на акаунт