Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 387
  • 332
  •   1
Отговори
# 180
Гериии,прояснение може и да има,ама мозък нема  Joy Joy Hug

# 181
Гери,благодаря ти за подкрепата!Днес се заклех в най-скъпия си човек и уви подейства,но ме е грях повече да правя така...... ooooh!
реших твърдо какво ще правя,но няма да е изцяло и само на плод,просто така реших ,а и от 14 ще постя!Решила съм да се пречистя духовно и не само!Та така надявам се скоро да мога да се похваля!
Бичам ви много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
Присъдинявам се, ако ми позволи г-ца Фроузи към нейния поздрав за успешен плодов месец от А до Я както си му е по реда на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ден 4 успешен  Peace

Хайде на луната, който ще лунува  #Crazy

Мирандинценценценце, яко токсини отделяш ми се струва. Пазете се от Миранди ,токсична ееее  smile3533

Joy hahaha Joy

Мирандито се оказа, НЕ токсично (както и то си мислеше), а циклично  Mr. Green (таз вечер го установих на ко се дължи цялата таз врява)  Flutter

Гери Гери Гери
много си ми хубава, голяма си ми красТавица, голямо си ми вдъхновение, стимул си ми ти, лъч светлина в моя тунел и т.н. и т.н.  Hug Hug Hug

Декси добре си ни се завърнала

Мими успешен старт и нали ми писа на ЛС за "Дневникът'', ама где устана там - нема те  newsm78

Туй, което казахте за постите и аз го знам, дайте някоя друга подробност нема ли? Явно не... А туй за но секс, но комент  Whistling

Сладки сънища на всички  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 02:31 от Миранди

# 183
ДОБРО УТРО ,СЛАДКИТЕЕЕЕЕЕ !!!!! Тази сутрин прочетох нещо ,което ме хвърли в оркестъра. Хвърлете един поглед:
МИСЪЛ ЗА ДЕНЯ
02/11/2007
    След загубването на Дао се появи Добродетелта,
    след загубването на Добродетелта се появи Човечността,
    след загубването на Човечността се появи Справедливостта,
    след загубването на Справедливостта се появи Законът.
    Законът това е признак на недостатъчно
    доверие и преданност, начало на смут.

Лудницаааа  Joy Joy Joy...Призовавам ви да следвате законите на своята интуиция и вътрешния си глас.Те никога няма да ви подведат!!! Желая ви един прекрасен 2ри ден от месец ноември!
Иииии Ето нещичко за ЛУНУВАЩИТЕ!!!!

И РАЗБИРА СЕ ЧАЙ ЗА ВСИЧКИИИИ!!!!!

Гери, изкара пак тоалет.Много яко,аз съм фенка на карирани полички ! Гушам те , сладунчеста такава.  Hug   love001
Кисче,   bouquet
ахахах Джотто ,къде го мозъка  #Crazy Joy
Миранди , а честито !!! Поне знаеш кой е източника на мъките ти. Успешен ден. и леко МЦ!  Hug

ХУБАВ ДЕН МУЦУНКИ!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 184
  • София
Добро утро плодчета и лунички!

Много ми се спи, ама адски много ми се спи, не че това има нещо с плодуването, а по -скоро с препиването. Снощи напиване нямаше, защото подложих малко храна преди пиенето и след пиенето и ...хайде да не обяснявам, че да не се излагам. ooooh!

Гледам както винаги малкото Фроузи е почерпило и тялото и душата.

Гери всеки ден ми скриваш топката мила, избиваш рибата в реката и ...нямам какво да кажа  newsm20, невероятна си сладка моя, постигнала си невъзможното, притежаваш невероятен дух, ямбиция и сила. Благодаря, че си тук за да ни даваш от твоята сила...толкова те обичам съкровище  Heart Eyes

Ама ми се спииииии...май това вече го казах newsm78.

Мирандииииии браво боецо така те харесвам   bouquet

Хайде на всички плодуващи и луниващи лек ден, а аз сам май от лудуващите  smile3534

# 185
Добро утро момичета   bouquet

Идвам да ви поздравя и изчезвам на вън да си пия сутрешното кафе или чай  Flutter

Желая ви успешен плодов ден и слънчево настроение  Heart Eyes

Фроузи, Алби и всички момичета  Hug Hug Hug

# 186
Благодаря за подкрепата и съветите. newsm51
От това,което чета виждам,че сте доста свежа компания и разисквате интересни въпроси,определено с удоволствие ще се включвам в темата hug
Днес започнах с режима.
Успех,повече положителни мисли и вяра за добрата промяна пожелавам на всички от темата!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 187
  • София
Здравейте момичета! Продължавам с вас. Днес ми е пети ден на чай, сок и по едно кафенце,  след обед заради кръвното. Но явно имунитета ми е сринат, защото въпреки антибиотика, който пия след операцията съм със страшна хрема.
По колко килиграма на седмица се смъкват, казвате  newsm78
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 188
здравете, страхотни сте, между другото и есента е страшно красива и пасва на чая и плодовете
време е за следобеден чай,усмивки  и хубав остатък от деня

# 189
Миранди, наистина не знам как да ти благодаря за думите !

Права си, знам, че сгреших и наистина оценявам това, че ми го каза...направо...не знам какво да кажа!!!
Благодаря ти!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 190
 Пожелания за усмихнат ден и от мен !
Бързам за работа(ми така де и аз веднъж да се оплача Flutter)Че ще е  малко натоварено днес Wink
На вас освен да ви пожелая успешно завършване на Луната и твърдо плодово лечение...и супер ,хипер много щастие Hug Hug
Ще ми липсвате днес .
Месеца започна ...седмицата свърши ...време е за купон Wink Crazy Peace

# 191
АААААААААйде на луната моляяяяяя... Луна срещу бедра моляяя... Плодове срещу дупе моляяяяяяяя... кой разибра тук се спира!!!

Как върви, момичета?

dianmom, много си права за есента! И аз днес цял ден се взирам през прозореца и само Елин Пелин ми е в главата. Тук е едно спокойно, няма хора по улиците, всеки се е сврял на топло, а навън ръми, ръми, ръми... Точно е само за чайчета, приятна книжка и такива хубави неща...  smile3503

Днес съм на луничка, сефте. Само чайчета и засега ми понася супер.

Благоаря ви на всички за топлото посрещане, доста изкуках в нас без нет, ама здраве да е.

mummy, айде добре дошла и ти в кюпа Simple Smile

И аз м/у другото днес започвам. Направих вчера гаф, така че днес на свеж старт започвам с луната. Странното при мен е, че гафя не защото нямам воля, а защото само си мисля приятелите ми какво ще кажат. Защото те не пропускат да кажат нещо. Общо взето ако се съберем и аз съм на плодове, ме взимат за мезе и само ме обсъждат и карат да ям. Доста досадно. И тва някак си ми е спирачка и колкото да се опитвам да го преодолея, ми е малко гласче в главата и понякога взима превес.
А цялата ситуация е смешна: да имам волята и да не мога да го докарам до край... Но седнах и си направих списък вчера, прецених защо искам да го направя и какви са последствията от това решение и стигнах до извода, че в края на краищата аз се самосаботирам, защото им позволявам да ми оказват влияние. Така че... вината си е в мен. И сега като го осъзнах това...  newsm44 смятам, че по-лесно ще се справя с злостните атаки и бъзици  smile3513 smile3533 smile3521 fight Пълен игнор и тва е!

Мирандито и другите кандидат-постуващи: инфо има тук http://www.pravoslavieto.com/docs/post/postite_v_BPC.htm Само дето нещо не разбирам: там са написали, че може риба да се яде в бая дни, а аз знам, че е позволено само на Въведение Богородично и на Никулден... Не знам какви са тия щуротии дето почти през целия пост се позволява риба... Ново 20...

Гери, евала за нагласата ти към живота! Само купони и позитивно настроение. Така трябва. Човек позволи ли на някви спекарски мисли да му се загнездят в главата, нещата не отиват на добре. Сам не си ли го направиш, няма кой! Само така, душа! Комплименти  newsm51

Кисче, не се спичай! Така е станало сега, тва е. По странен начин взимаме решения понякога. Провери и ти за постите горе, има интересно инфо... А! И после вижте на КАЛЕНДАР на главната страница, май беше в ляво, там си е написано на кои дни верно се яде риба, на кои дни се пие вино и на кои дни се пие елей, понеже ви знам, че всичките всеки ден пиете елей... мани мани

# 192
Добър вечер момичета    bouquet

Има ли лунатички сред вас днес?  newsm78

Аз едвам издържам... и за капак това МЦ...  #2gunfire

Иначе ходих да си пазарувам и си купих чудни ябълки, големи и обли да не казвам като какво...  Mr. Green

Декси благодаря за инфото за постите  Peace И аз малко не разбрах някои неща, но ще се поразстърся да видя и аз нещо друго да прочета...  Rolling Eyes

# 193
здравейте, лунни красавици, аз малко сгафик, най-трудно ми е около 5 ч. мога ял ден да не съм гладна, но като се прибера и прегрешавам, но Dexy това за самосаботирането ми хареса, ще го използвам при мотивацията си, а  иначе, петък вечер е, поглезете се с нещо за душата, не всичко е храна, хубавите неща са свързани и с други възприятия
чао и хубава вечер

# 194
ДОБРО УТРООООООООООООО!!!!!!!!!!! ХАХАХХА НЕ МОГА ДА ВИ ПРОПУСНА СЛАДКИТЕЕЕЕЕ !!!! ЧЕРПЯ ВИ ЗА ХУБАВ ДЕН ,БЪДЕТЕ НАЙ _КРАСИВИТЕ И НАЙ-УСМИХНАТИТЕ ДНЕЕЕЕЕЕЕЕЕС И УТРЕЕЕЕЕ !!!!! ПРЕКРАСЕН УИКЕНД ВИ ЖЕЛАЯ ! АЗ ОТЛИТААААААМ!!!!!
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ЦУНКИ НА ВСИЧКИ КРАТУНКИИИИИИИИИ!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт