Плодове и чай с мед - 19 част

• 17 388
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утроооооооо мили плодчета!  bouquet  bouquet  bouquet

Пийнах си 3 чаши вино и се напих естествено  Mr. Green
Мъжа оцеля и тоз го пожалих-ама ме беше вбеси.лСлед като се напих го изритах да си ходи  Joy

Виното действа-днес минус 500 грама.Моята диета явно е плод, чай и вино-май и днес се заформя купонче.

Гери с тази рокля и фигура направо ми скри шапката-страхотна си миличка моя  newsm20  Hug Heart Eyes Hug

Giotto рецептата за мъжко е тайна-общо взето мъжете са извънземни.  moresmile

Миранди гордея се с теб-само така и смело напред. newsm18

Самърче хубав ден и на теб и хайде с нас на плодчета... Hug

Фроузи кой стана днес по-рано???аззззззз  bowuu Цунки малко пиле и те чакам с нетърпение в събота. Hug

Я някой да ме светне ква е таз луна днес-тоест къква фаза е, че ще лунувате-явно ме държи алкохола и не загрях  Mr. Green

Лек ден плодоранки-радвам се, че сте успешни и топим килцата гадни.   bouquet  bouquet  bouquet

# 166
ХАХХАХАХ ДОБРО УТРООООООО!!!!!!!!!! Много ме развеселихте тази сутриннннн!!!!!
ГЕРИИИИИИИИИИ, НЕВЕРОЯТНА СИИИИИ!!!! Направо си ебаси парчето.Ако бях мъж ...аххаха Joy Joy Ма Гери ти верно ли сама си я шила вееееее????? Малееееее...Аз тия дни точно тва ми се върти ,че искам да почна да си шияяяяя,като те видях се надъхах.Баси тренера имам ,не стига че плодува ами и шивува.Бичам те,най-голямо шило в света такова. newsm51
Бениии, пиянкааа  hahaha . Гъзарка си ми ти , представям си как си фръцкаш дупенцето ..... и как припкаш след автобуся  rotfImbo
Айде муцинка,прекрасен ден и все на купон да ти върви!!! Kissing Heart
Миранденцееее, толкова ти се радвам !!!!! А така , бой бой бой на килата. boxИ усмивкаааааааа  newsm47  Hug
Кети, як линк  Hug
Бифана, браво и на теб . Напълно те разбирам за болките.Аз днес имам час при ортоднтката да ми натягат брекетите.Поне лесно ще си лунувам . hahaha
Джотто , какви факсове получаваш ти пак . JoyНищо не ти разбрах за тез луни и пости.  hahaha Аре успех ,диване. Hug
Дудииии,и на теб бравоска.  bouquet
Шарли,  newsm10 good job ,baby!!!!  bouquet
Влюбеничка, ела ми тука да те стисна. Hug
Sweetness ,оооо ще се съберем шилата някой ден ,даже си го мислих вчера .И ще си направим най-якия плодоранчески купон!!!  bigdance2  Joy
Съмърче, Кисче аре люсвам ви едно канче вода ,че по вода да ви върви! Peace Hug
Найле,Надя К  Hug
Айде момиченца ,искам усмивките да са на личицата и любовта в сърцата!!!! Бъдете красиви отвътре и отвън!!!! Бъдете успяващи! Бъдете минусови!!!! А специално за днес ,призива ми към вас е : Зарадвайте някого!!!!! Нека всяка днес да направи някакъв жест или добро дело към човек от обкръжението си! Ако сте съгласни и да докладваме довечера!!!!! Обичкам ви ! Нека слънцето озари пътя ви и днес!!!!!!

Хайде на чайчето!!!!!

# 167
здравейте, нали знаете, че съм нова, приемате ли ме в купона ви, страхотен е,   bouquet
и аз плодувам и вие много ми помагате, наистина каква точно е фазата на луната сега, намаляваща? или...

# 168
Имам 1 въпрос:Колко трябва да са изядените плодове на ден,например ако са ябълки?Ако ги ям с кората-800г,а без кората 1кг.
Когато ходих при Емилова ми каза 700г на ден-може би,затова не издържах повече от 2 седмици newsm78
Миранди,много добре си оформила 1-ва страница-ясно и точно от пръв поглед, само(поне за мен) не е достатъчна информацията
какъв вид чай е препоръчително да се пие.
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 10:44 от mummy

# 169
Фазата на Луната е 4-тата четвъртинка което на бг казано е виждаме половината осветена част по точно лявата ,а когато е лявата това ще рече че е намаляща след седмица луна ще липсва което ще рече че ще бройм новолуние:)

# 170
Момичета споделям, че ми е много зле... Едно е, че имам проблеми на главата си и друго съм с адско главоболие... Усещам, че ефекта на плодолечеието действа този път, така както първия - отпадналост, виене на свят, лошо настроение, раздразнителност, изстудяване на крайниците и т.н.

Чета ви, но понеже сега ставам отивам да изпия едно кафенце и ще се опитам по късно да Ви пиша повече  Hug

Джиото би ли разяснила повече за постите, плийс - кое, какво и що, срам ме е да си го призная, но много много не ги разбирам тия работи, но този път искам да спазя и тях... и изобщо да се променя и в това отношение...  И кога започват и до кога и какво се яде и такива ти му неща... Моля, за малко инфо де все пак  Hug

Мими чая до колкото знам трябва да е билков, мента, липа, лайка... Аз пия Инхуа и Мента  Peace

Гери този костюм за къде е? За Хелоуийн или не  Embarassed Страхотна си  Heart Eyes

Поздравявам всички за успешните дни   bouquet

# 171
Здравейтеееее, момиченца сладкиииии!

Ей една вечер да  пропусна и все едно ме е нямало месец...тала ми липсвате!

Виждам, че много добре се справят моите плодови сладурки. Аз малко се поо...х вчера, но нищо фатално. Кантарчето днес посочи 53те килца и аз съм доволна. Иначе днес лунуваме, нали?

Гери, истинска Spanish Beauty...Явно имаш много таланти-щом и сама си шиеш...евала. Ние дето сме гъзоръки си купуваме парцалки... tooth . За малко да забравя- много ти благодаря за изчерпатеното инфо за лененото семе. Аз вчера доста неща попрочетох и наистина се оказа, че тва семенце бая полезно и ценничко ще излезе. Пък и за моите WC неволи, си е направо супер. newsm51 Нали си знаеш...  Kissing Heart

Фроузи, ДА аз съм твърдо ЗА събиране на шилата-шилешки сбор !!! smile3521

Мирандуци, еваларка....много се радвам за теб!!! Много съжалявам че се чувстваш толкова зле мило, ама това е нормално, и се случва понякога, ти знаеш де?Въпреки това се надявам че ще останеш с нас и днес, нали??? newsm10

Ох, сладурки нямам време да довърша че изникна нещо...айде после ще допиша...ама само знайте, че всите сте ми в сърчицето....

Страхотен ден ви желая!!!

# 172
Миранди - мила, дръж се  Heart Eyes , няма какво точно на теб да ти се обяснавя, но знаеш малко повече мед, чайче, и т.н. - ще отмине, само да устискаш  newsm10

Гери - ще ми развалиш сексуалната ориентация - направо ще се влюбя - искам да изглеждам като теб  newsm51

mummy - количеството плодове е 800 гр. - независимо от вида им ( е това не се отнася за сушените ), в началото 1-5 ден при дълго плодуване се разрешава до 1,5кг., като постепенно се редуцира до 800 гр.

Sweetness, dianmom, Кети, Фроузи, Бени, Влюбена ..... ох момичета ще пропусна някоя затова за всички -  newsm51
Обичам Ви, и успешен плодов ден

# 173
Момичетааааааааа.... пак съм с вас!  Party Бях си вкъщи доста време, а пък там ми бяха спрели нета... Аз мойте плодове доникъде не ги докарах тогава. Изкарах 13 дена и после на тоя рожден ден всичко развалих. Бях 62 като се премерих преди 3 седмици някъде... сега съм 66. И от вчера пак на плодчета го подкарах, така че бройте ме в редиците!

Да ви кажа, докато карах плодолечението, се чувствах толкова добре... Обаче после залитнах. Аз съм си така - като не успея да направя нещо както съм го планувала, после ме хваща яд и все едно си правя саботаж  Crazy Абе, куку. Ама реших за коледа да посмъкна малко, че срамота, трябва да доведа нещата до край. Аз по принцип постя, но сега реших да направя плодове. То пак си е пост, но доста по-строг. Целта ми е да се пречистя преди празниците и да стегна колана малко.

Ще ви чета цял ден днес, толкова се радвам пак да мога да пиша!

# 174
Фрози,то и аз сега като се чета се замислям.....да не съм яла нещо бая облъчено,нещо ми се е объркал света нощес #Crazy   newsm78 Бенито пие,мен ме хваща Joy hahaha
Миранди,хал хабер си нямам с тия пости,душа,познанията са ми тривиални...в страницата на дар центъра го прочетох...нали там си сверявам часовника за Луната,Вечерницата и т.н.
Издивях нощес,ама не от глад,ма що на Луната си го изкарах.... newsm78
Айде,останете си със здраве!  bouquet
Като ми мине мозъчното затъмнение пак ще пиша Heart Eyes

# 175
  • София
Ама дайте да ви светна за постите-аз постя винаги-поне хранително де. Значи не се яде нищо от животински произход, не се пие алкохол и не се прави секс. Тази година, мисля, че Коледните пости са от 14 ноември. Който иска отива да вземе причастие и ще му опростиат греховете.На мен постите ми действат много добре-чистят душата и тялото...

Гладна съммммммммммм  Sick

# 176
Абе, ще взема тази година наистина да ида на църква преди да почна. Така или иначе си ги спазвам постите.

И да, започват от 14ти. Иначе Albieta си го каза квото има: никакво месо, млечни, алкохол и секс.  Абе, нищо блажно не трябва по принцип, но тъй като преди хората със свинска мас са си готвели, оттам идва. А сега има растителни мазнини и тн. и даже църквата позволява да се консумират растителни. Но аз си го правя както си е: никакви мазнини и тва си е.

И нещо още бих добавила - хората не трябва само физически да се лишават от различни храни, трябва да се въздържат и духовно. Тва е идеята на постите - да станат хората по-смирени, по-благородни и да се въздържат от лоши помисли, клевети, клюки и т.н.

А днес м/у другото има лунна. Никога не съм я правила, ще взема да се пробвам. Sunglasses

# 177
Благодаря за информацията момичета  Hug от утре съм във вашите редици. Peace

# 178
Добър вечер ,мили мои. Аз днес съм с натегнати брекети и не ме питайте за какви болки става въпрос.Удря ме и на главоболие ,ама нема начин и тва ще мине.
Бени,аз се глася за пости  и аз. Глагна ли ? Как ше си гладна бе ,ти се майтапиш. Joy
Гери, много си учтива на тема луна.  Joy  Hug
Дексиии,радвам се пак да те видя сред нас.  Hug ХОСПЕХ! Много те уважавам заради тази реплика "И нещо още бих добавила - хората не трябва само физически да се лишават от различни храни, трябва да се въздържат и духовно. Тва е идеята на постите - да станат хората по-смирени, по-благородни и да се въздържат от лоши помисли, клевети, клюки и т.н."   love001
Джотто, не знам кво си яла ,ама още те държи.  rotfImbo
Sweetness,  ще направим шилешки купон и те искам във вихъра на танца . Joy Hug
Надя К,  Hug гуш
Мамми , има достатъчно инфо на първата страничка.Освен това има и линк към книгата на Лидия Ковачева.Прочети ,там има супер неща не само за детайлите ,ами и за духовната нагласа ,а също и за хранене след плодолечение.Чая билков,плодовете до 800гр.  Желая ти успех утре!!!!  bouquet
Мирандинценценценце, яко токсини отделяш ми се струва. Пазете се от Миранди ,токсична ееее  smile3533
Ааа между другото ЧЕСТИТ НОВ МЕСЕЦ !!!!! НЕКА ДА ВИ Е УСПЕШЕН ЦЕЛИЯ  и МИНУСОВ ,РАЗБИРА СЕ !!!! ОТВОРЕТЕ СЪРЦАТА СИ ЗА ХУБАВИТЕ НЕЩА! ЛЕКА ВЕЧЕР !!!!!!! Hug Hug Hug

# 179
Привет на цялата група,Привет!!!
Луда работа момичета не съм лягала снощи от един купон на друг Simple Smile
Бени..гладна ,ли си?????.......ми то пиянски глад бе мило HugЩе ти дам аз един глад дръж луната здраво виж кви показатели имаш Simple Smile))
Фрози ах ти как ме позахапваш лекичко за любезноста Simple Smile)Ми гледам да съм полезна  Rolling EyesА за роклята верно я ших сама кво да правя като не ми харесваха разните му костюми които продаваха Simple Smile)А не можеш да идеш на партито без костюм  newsm78 Бръмбарче съжалявам за гадните скоби,но ще мине взимай си нещо болкоуспокояващо не се мъчи Hug
Миранди да за Халуйн беше роклята но понеже бях на две различни партита с две различни възрастови групи и ми се наложи да сменям костюмите посреднощ Crazyподолу ще видиш и другият  Hug
Суит освен спаниш бюди имаше и друго бюди,ето тук подоло ще го пльосна Simple Smile))
Декси добре дошла обратно Hug
Джиото кво стана с мозъка прояснение има ,ли? Mr. Green
Мъми съжалявам че не съм видяла поста ти по рано за да опитам и аз да кажа нещо.темичката е добре написана !!!И е пълна с инфо ,но хората са научени да им се казва наготово без да си направят труд да дирят ..ок,и няма нищо лошо в това ,нали за това сме се събрали,но....казваш ,че си била при емилова ,а всъщност се луташ из инфото за диетата newsm78
Нека да го кажа така няма значение дали ще са ябълки ,няма значение дали ще са сливи...с кори без кори и с каквото и да е и дали ще са 300 или 1300грама също няма значение ,няма значение какав чай ще пиеш и колко дали ще взимаш 4 или 7 лъжици мед .От опита си видях  че нищо от горните нама значение .ИМА ЗНАЧЕНИЕ да следваш диетата да не близваш нищо освен плод ,чай,мед и вода!!!!Да опиташ да потренирваш по малко и най-важното ДА СИ ПОЗИТИВНА СПРЯМО ЗАОБИКАЛЯЩИЯТ СВЯТ И УВЕРЕНА В УСПЕХА.Добре дошла!  bouquet
Наденце Благодаря ти мила за силните думи и понеже тоалета с този с които съм те "завладяла"  Crazy Joyне мисля че е достатъчно секси ето и другият от по късно през ноща  Flutter(въпреки че така не можах да науча мъж си да снима и винаги снима много отгоре и прави краката ми да изглеждат две педи Joy hahaha)
Кисче какво стана успя ли да вземеш твърдо решение?
btw ще метна малко от халуинските снимки в снимка бг така или иначе са едни от последните ми..горещи парят  Mr. Green
На всички вас останалите неспоменати момичета гушки и обаждайте се Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт