АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 345
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За яслата-да ви кажа от 2-3 дни Давид хваща госпожата за ръка, казва ми чао, врътва се и влиза сам вътре.Чак пък такава адаптация не очаквах! ooooh! Shocked Иначе този път издържахме 4 дни здрави/преди 2 седмици издържахме 3 дни,явно има напредък Wink/Сега прокашляме и сме леко задънени, но засега го тъпча с някакви отвари,хомеопат.Стодал и билковия Хустагил,пък ще видим. Thinking
Мецанке, и аз така свикнах Давид-с приказки за децата и един Мики Маус, закачен на стената над гардиробчето му, с който се занимаваме,докато се обличаме.
Да,Филипа,още сме с роднините. След около месец ще бъде готов апартамента. След това ще ни трябват няколко месеца, докато го обзаведем с най-необходимото. Confused Някакъв ужас е вкъщи!С всеки изминал ден става все по-трядно и нетърпимо! #Crazy smile3511 Опитвам се да бъда темерут /така ли се пише?/ и да отминавам с безразличие ситуациите и приказките около мен.

За Криско, наревах се като магаре, ама още съм ядосана на Онзи, че мъчи така бебетата...и родителите.[color]
И аз така.Аз Онзи въобще не го признавам,въобще не ме интересува каква му е стратегията за развитието на човечеството. За почти 30 години не можа да ме убеди, че има някаква логика в действията му.
Аз пък снощи щях да излизам на кръчма и диско, но нещо се изпокарахме вкъщи и ми се скапа настроението. Сега ме е яд, че се поддадох на емоциите.Трябваше да изляза. Close

# 46
Еоооооооо, ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕ!!!

Липсвах ли ви?  Wink

Тъкмо за Криско си говорим със сестра ми - ужасно е, просто каквото и да кажа няма да има смисъл и няма да изрази напълно това, което чувствам. Не искам да повярвам...  Cry Cry Cry

Бюти, ти си се завърналаа?  Hug

Фил, благодаря за загрижеността!  Hug

При нас има много нови неща - вече си работя така, както преди - на смени, почти не ми остава свободно време, защото след работа гледам да съм предимно с децата.
Днес съм почивка и толкова ми надуха главата, че ми се иска да съм на работа. Шантава работа.
Много се карат и блъскат, крещят, бягат и общо взето само лудуват, сега едва ги сложих да спят.
Йо от сряда тръгва на ясла - не се притеснявам, че го оставям, дори напротив, и баща му и аз смятаме, че там ще се чувства добре, в своята си среда, защото сега сутрин всеки тръгва на някъде, а той остава с баба си и плаче, защото не го вземаме, а така ще се чувства и той голям вече. Дано само не се разболява.
Колкото до говоренето - всички казват, че Йоан говори много добре за възрастта си - прави изречения от 2-3 думи, сочи картини и казва какво има на тях, всичко знае вече, батко му също на 1 г. 6 м. говореше много добре. Но и ние много им говорим, особено пък баба им с голямо търпение им обяснява всичко, като на големи хора. Обаче бръмбара още е с памперс.
Сега сядам на компа и не съм чела нищо, затова само толкова от мен засега.

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 13:39 от Леси

# 47
Леси, добре завърнала се! Hug

Велина до обяд успя, да ми скъса нервите. Close
Сега наливам допълнително масло в огъня си с чаша кафе. Twisted Evil

# 48
ЛесиHug
Момичета, вчера бяхме на консултация и му биха ДТК последния прием, но вечерта ми вдигна температура около 37.5, а сутринта още имаше и беше 37.7. Сутринта нищо не съм давала, защото нали под 38 не се дава, но снощи му дадох панадол и като не я свали и не спеше спокойно през нощта му сложих свещичка. Имам питанка към тези, които вече са я сложили дали са вдигали Т децата и колко, а колко време продължава  newsm78

# 49
Наде, до 37.5 е нормална телесна температура, до 38 е повиШена. Аz под 38.5, 39° не давам ниЩо.

Леси, добре си се zавърнала  Hug 

И при Милена има бум, всеки ден по една нова дума. Освен това от няколко дена по4ва да строи с Легото, най после  Laughing  И си играе много сама, добре се zанимава  Peace

Милена се събуди с голям рев в 6 и неЩо, някакъв коШмар е сънувала, вzех я при нас в леглото и само се гуШнахме.....след в4ераШната новина имам креЩяЩа нужда от това...  Sad

# 50
  • София
Момичета, да припомня, че довечера сменят времето и да не се объркате утре и да дойдете по-рано на срещата!

# 51
Оооо, стана ли време да сменят часа? Аз пак не съм разбрала, тук явно ще е другата седмица.

Голямо затишие днес пак.

# 52
  • София
Голямо затишие днес пак.

Аз хвърлям едно око, но пак съм се отдала на експерименти в кухнята. Самоочудвам се на стоицизма, с който приемам всеки неуспешен експеримент и се залавям веднага с нов.

А, Леси, толкова се радвам, че си пак сред нас!   bouquet Определено много, много липсваш!  Hug

# 53
Данче, ти к'во да не си почнала да висиш в готварския нон-стоп? Аз само плакна око там, ама нямам време за експерименти за съжаление. Ще наваксвам някой ден, като имам нормален график.

# 54
Добър вечер и от мен! Приспах си детето и сега седнах за малко да ви "видя", ама къде са всички  newsm78

НАЗДРАВЕ! За всеки по нещо  Wink със смяната на времето имаме един час аванта, така че може да си сипем  Mr. Green

УПС, алкохола бил забранен  Mr. Green заради изборите, но нищо де  Whistling ще казвате че коктейлите, които съм ви сипала са безалкохолни  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 22:42 от Nadeto

# 55
Наденце,страхотни коктейлчета разливаш тази вечер гледам. smile3503 smile3501 newsm10
Да ти кажа и на близнаците в петък им направиха тази последна ваксина за сега.Но не са ми вдигали температура,те никога при такива интервенции не са ми вдигали.Иначе нашата педка ни препоръчва да им давам профилактично за температура поне два пъти/нурофен,панадол,калпол/каквото имам.И аз винаги им давам при такива ситуации.
Днес им купихме страхотни ботички.Толкова ми харесват и ми се струва че са им много удобни защото веднага се разтърчаха насам натам.

Хайде лека от мен! 1countingsheep smile3524 Sleeping

# 56
  • София
Добро утро!

Днес сме супер ранобудни! Матей спа сам в стаята, че Лора е на село с нашите. Събуди се към 7 и като видя, че е сам се разрева. Взех го при мен, но не заспа пак! А беше толкова тъмно още.

Гледам часовника на компа е по новото време! Уф, тая промяна я мразя - сега докато свикнем...!

# 57
  • софия
добро утро и от нас

и Рая стана рано тази сутрин...май няма търпение да ходи на купона Laughing

Данчето ли питаше как се стига до клуба в другата тема?! мога да я заведа....ние сме наблизо...

# 58
  • София
Жени, мерси, но Черепахови бяха така мили да ни телепортират   Heart Eyes

Джинджър, като те чета и ми се ще и аз да имах близнаци  Crazy Много заразително пишеш! 

Аааа, Мисче, от както направих една доматена супа, която мязаше на лютеница се отказах временно от експериментите с Готварския.  Mr. Green

# 59
  • Варна
Добро утро!
Пожелавам на софианки една страхотна среща, чакаме после снимки и субтитри Wink
Сменихме времето и сега нашите малчугани ще стават по-рано, ей мъкаааа...
Николай нападна бозата тази сутрин, направо се влюби. Сега чакаме резултати с памперса Mr. Green
Много ми стана мъчно за Криско, горкото дете Cry Много си поплаках, то нашето не е държава не нищо....Дано е на по-хубаво място, милото!
Преди и след ваксина задължително панадол или нурофен, това ми го каза ортопед. Има опасност от атрити. Аз преди давах само при Т, но явно съм била в грешка. Не разбрах причината, но човека е специалист все пак!
Мисче, и аз по едно време готвех все от готварския, имаше и добри попадения. Една баница правих, луда работа, замина за боклука директно Mr. Green
Мъжът ми пак офейка да бачка, ей няма спасение...

Общи условия

Активация на акаунт