АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, само влизам д ави кажа, че имам много работа и не мога да пусна темичка
Целувки!

# 286
Аз ще пусна

# 287
Татянка,
дано лошото, да се размине!!!!!
 Praynig Praynig Praynig

# 288
НОВАТА ТЕМА:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238288.new#new

Ще я доукрасявам, ако открия как  Mr. Green

# 289
Танче, стискам палци да не пътуваш, щом ще е по лош повод! Praynig Hug

# 290
  • София
Айде, първо да се отчета в тази тема и после се мятам в новата!  Laughing

Татянка,  Hug

Енви, дано да се разминете с плачкането и да се адаптира бързо момата!  Peace

И аз в събота купих разни неща за малкия, ама не ги броя за коледни подаръци, че още колко играчки съм му харесала... Взех му един дървен пъзел с животни, от тези, които имат дръжки, ако се сещате и магнитна дъска за рисуване с едни фигурки, като печати.
Малкият обаче се побърка по една леко дебилна играчка, която свекито му донесе - пластмасово куче, което ходи, лае и свети. Сутринта имахме на гости 3 хлапета и всичките страшно я харесаха. Та който се чуди какво да купи, вземете такова нещо - много е досадно за родителите и аз специално никога не бих купила, обаче децата полудяват от кеф.

Гледах по магазините са почнали с коледната украса и реших - другия уикенд слагаме лампичките, по-другия - снежинките по прозорците, ... и така едно по едно и то ще си дойде декември и тогава елхичкатаааа...  newsm68  Уф, ужасно съм инфантилна!  Mr. Green

# 291
И аз тук да се разпиша тогава като още не е затворено.

Танче, надявам се всичко е наред Hug

И аз вече взех два подаръка за дребната този уикенд, направих Коледното сефте.

При мен никакви изгледи  за сега да ходя до болницата, което почва да ми действа депресиращо. Лекса се роди точно "снощи" и се надявах и сега да е така, ама не му се излиза на дребньо. Ще ме измъчи и това е, и ако вземе да е и някое едро съвсем ще бъда довършена. Аз с такива надежди през цялата  бременност, че и той ще се роди рано, пък то какво, накрая май ще си го пренося. Майка ми и мъжо между другото са заложили на 7ми. Датата ми харесва, няма да имам против ако ме огрее тогава. Абе аз що си мисля че скорпионите са сега? После стрелците. Аз не съм в час със зодиите, ама до сега си мислех че ще имам скорпион, пък по-горе май излиза че ще бъде Стрелец, я някой да ме светне Praynig

# 292
Много ясно, че сега са скорпионите 24 октомври - 22 ноември
Стрелец 23 ноември - 21 декември

Мисче, специално за теб  Mr. Green:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/374/58/

# 293
Аги, Смини, страхотни сте   bouquet
Дайте идея как да приготвя на Стенли бяла риба утре, че скоро не съм му правила  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт