АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 365
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро!

След малко занасяме компютъра да видят в сервиза какво цвърчи вътре! Така че може да ме няма извесно време - дано да стане бързо, че ще ми липсвате!

# 241
  • Варна
Добър ден и от нас!
Ние пак сме самичкис Ники, баща пак отиде да бачка на жилата на техните. Тия хора са меко казано отвратителни. Как пък не им светва, че ние сме си семейство и почивните дни за това, да се съберем заедно. Отделно, че ремонта спя заради глупостите на баща му.
Останах и без кола за днес. Исках да отида до гробищата на гроба на дядо, ама бетонолеенето пак по-важно #Cussing out
Цял живот баща ми ме е влачил да копая, да строя и всякакви подобни безумия. Сега когато сме на 30 и кусур пак няма край! Който му се копае да си копае, строителите пък да си се занимават самостоятелно! Вярно, че на семейството се помага, ама може ли пък през уикенд?!
Извинявайте, ама моя латино сериал няма край ooooh!
Малкият таласъм и той кривввв и така, цял ден ще си лазим по нервите. Нали ги знаете тези дни, всичко вие е черно Sad
Бубс, много сладък пингвин Heart Eyes

# 242
  • 2 етажа над тавана
Знаем, знаем, Красе. Tired И на мен днес ми е такова - криво, та знае ли се Confused Деня започна добре, ама после ми го скапаха. А и аз си бях направила планове уж, ама айде....

Ама и това ще мине и ще дойде следващия уикенд - дано той вече е по-нормален. Praynig

Ох, отивам да видя някое филмче за гледане, че всичко, което исках да гледам и бях качила на дискове, не иска да тръгне. Егати и смотаните дискове #Cussing out

# 243
Здравейте, априлски майчета!!!
Отдавна не съм писала, обаче толкова неща се случиха около нас!!!Ева вече ходи от два месеца на ясла. Много й харесва, а уж на майтап я пуснах. Аз помагам на мъжа ми в офиса тук и така. Малко почнах да се оцъфервам, остава ми повече свободно време, детето е спокойно и щастливо в яслата. Много съм спокойна. Минахме през ясленските неволи, така че ако имате намерение скоро да си пускате децата на ясла, питайте - всичко ще ви разкажа!  bouquet

# 244
Съседите ни приложиха любимия номер с пробиването с бормашина точно на обяд. Точно, когато трябва да ссагам Иво да спи. Добре, че брат ми си беше вкъщи, та пренесохме кошарата до кухнята под съпровода на дует от бормашина и истеричен рев от страх на Иво. Не мога да ги разбера тия хора, където и да идем - тук, у свекърва ми, в София - все ще се намери някой идиот неземен да пробива точно по обяд между 12 и и 2. Не мога да се оплача, щото не е в часовете за почивка, мога единствено да полудея от бяс. Как може цяла сутрин нищо не правят, вечер нищо не правят и точно на обяд да почнат да разбиват и да си правят ремонтите? Не го разбирам, наистина.

# 245
  • Варна
Юле, под нас правят довършителни строителни работи по апартамента. Денонощно се пробива, кърти и прочее. Най ме дразни пушенето на гадните цигани в банята и тоалета, сега цялата къща смърди на цигари. Всичко се просмуква в отдушниците.
Разбирам, че трябва да си довършат жилището, но все пак блока не е строителна площадка?!
На обичам да пробиват в забранените часов, а след 22 ми е любимо #Cussing out
Бабъл, аз се отдадох на гледане на д-р Хаус Simple Smile Имам още 2-3 серии и ще наваксам..

# 246
Здравейте момичета Laughing

Ей тоз пингвин - стра'отен Hug
Красе, Щлче, бабъл хайде остатъка от уикенда да е както го искате вие.

Дани, разказвай , разказвай - всяко ясленско инфо е добре дошло.
Скарелт , отговарям на въпросчите.

1. С коя ръка държат лъжицата децата? - с дясната предимно.
2. Как ги карате да седят и слушат като им четете приказки? - Не я карам, тя сама иска. Но все още сме предимно на историики от списания и няколко приказки с повече картинки, май на Хермес и Франклин на Фют.
3. Има ли е други деца като Тони, които като са навън да не се спират - ние пък сме в другата крайност, не се отделя. И аз естествено се притеснявам на липсата й на самостоятелност. Все ще си се притесняваме вече, угодия няма да има. Embarassed

Ей ви и един въпрос от мен. Започнаха ли децата да послъгват? То е по скоро начин да се измъкне от нежаланото лягане, но аз още не съм си изградила стратегия как да реагирам. Всяка вечер като се затворим в спалнята и се започва - гърне, вода, айрян и каквото се сети. Естествено нито вода пие, нито айрян, нито нещо свършва на гърнето, но аз изпълнявам.

# 247
  • Русе
Е, Черепахче, ти това за послъгване ли го броиш? Wink По-скоро си играят. И Диляна редовно ми го прави номера с гърнето - сама ходи и си го взема от банята, казва "пиш", смъква гащите и сяда - в 99% от случаите нищо не прави, обаче  Tired, само дето после половин час я гоня да и сложа памперса.

Юлче, Красе, и нашите комшии - тъй  Close, имам чувството, че сме под хеликоптер (и те така - от 12.00 до 15.00 #2gunfire). Добре, че Диди спи и не се буди, щото щях да съм мнооооооого бясна.

Имали сме рожденичка днес - natali_sl, една от дългокърмещите ни мами!  bouquet newsm59

# 248
Здравейте! Hug

dany_tod, добре завърнала се! Благородно ти завидях на адаптираното към ясла дете! Разкажи, за колко време спря плаченето, първата болест... Thinking

Янче, да, отдавна лъже Велинката - напр. когато иска, да слезе от стола си за хранене или да седне на стола пред РС-то, казва че й се ака, т.к. знае, че веднага отлитам за гърнето, а като се върна, тя е стигнала до желаната цел и въобще не и е до гърне. Mr. Green

Относно тичането след децата - не съм тичала след Пепи и сега не тичам след Вили. Явно си е до дете.  Thinking
Отказвам, да се катеря по катерушки и пързалки - да ходят там, където сами могат, като не могат - ще паднат и следващия път, няма да идат.
Отказвам и да обезопасявам у дома, както и да крия разни неща или саксии и вази с цветя - искам всичко, да си е по местата, а децата се научават, да ги пазят.
Нали ви казах, че не съм либерална - поощрявам реда и дисциплината.

Доста изнервен уикенд за априлските мами.  Confused
И на мен ми е нервно, но ходихме до гробищата, бандата спи, та е време и аз да релаксирам, напр. прибирайки остатъка от цветята си навътре, че студ го дават.

# 249
  • Русе
Интерсно как "послъгването" все около гърнето се върти... Laughing

Енви, ще ти открадна децата! Wink И аз мразя да търча подир тях, но понякога се налага - как да я оставя Дилянката (и Преслав беше така) на година и нещо парче - покатерена най-отгоре на тези катерушки-глобуси, дето са поне 3м. високи. Откачам! Crazy Ама съм оттренирала - качвах се горе и бременна (с Диди в тумбака) - да свалям Преслав. #Silly

Да, браво на Ева за адаптацията!  bouquet Дани, и ние сме от почти 2 месеца на ясла, но не мога да се похваля с такъв успех.  Tired

# 250
Иленка, права си, ама след 9 часа работа и 5-6 бибанене, опредлено не съм много игрива и съм склонна да драматизирам. Та питането ми е като знам, че не е жадна и гладна, и не и се ака, да зипълнявам ли желанията. От друга страна пък ако не го правя, може да спре да си казва.

Енви, Велината и тя хитруша Heart Eyes

Натали, Честит рожден ден  bouquet

# 251
  • София
Юле, Юле, това с пробиването е класика или не, феномен необясним!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Черепахче, ходихте ли на театро?

Краси, верно е латиносериал при вас! Как стигаш въобще до Хаус?

Ние имахме много изнервящо начало на деня - Стаско като обезумял тичаше, събаряше, катерише се, въобще за 1 час погуби 1 седмичното ми чистене. Якето му го закопчах легнал на земята, тръшкането беше страшно. Накрая го пратих при майка, че не са се виждали от 2 седмици да се порадват, а аз утре застъпвам целодневна вкъщи.  ooooh! Ако и утре е такъв кривуняк го обявявам за влезнал в бебешкия пубертет.

Бубс, много сладък тоз твоя пингвин! Ще му изям човката с оранжевите патъци барабар!  Mr. Green

# 252
Данче, ходихме. На втората история за Пух. Обаче не беше много успешно този път. Бяхме на по задните седалки и Симона гледаше повече децата, отколкото театрото. Малко ще намалим темповете, че всяка семица изглежда я отекчава.

# 253
  • София
Пак сме тука! Проблема се оказа в нянакъв вътрешен микрофон, който е закачил нещо си и т.н. като го отвориха и хоп човека нещо пипна и спря!

Черепахче, къде ходите на театър?

# 254
  • 2 етажа над тавана
Данче, душко, ти си го командировала днес Стаско, ама аз си отгледах страшен бебе-пубер днес - цял ден крива, само върви по мен и вика "Гуш", , като почна да обяснявам, че трябва да свърша нещо и тогава ще я гушна, почва да крещи "Не" истерично и да тропа с крак и да ме дърпа за панталоните. Спа 2 часа и половина. Човек ще каже - какво ли се оплаквам. Ама то само първия половин час си спа в кревата, после ревна и като я гушнах - продължи да спи. Тръгвам да я оставя - отваря очите и реве. И това упражнение - 100 пъти. Така че останалите 2 часа сън ги изкара в ръцете ми, направо окапах. Баща й се прибра, тя му се порадва 5 минути и айде пак на мен увисна. Егати и деня.
А Спас какво - наяде се човека и си легна, дреме му за детето, криво ми е като на ченгел чак. Пак ми напълни мивката със съдове, пералнята с дрехи, коридора пак е за метене, въобще - мъжка му работа.

Айде стига съм "ривала", отивам да правя опити да събера поне дрехите от простора.

Общи условия

Активация на акаунт