АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 368
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добро утро!
Първо по анкетата:
1.Ники не се храни сам, даже не проявява особен интерс. Хваща лъжицата с дясната май, но хич не я държи както прябва.
2. Приказки не иска да слуша, бяга или се опитва да скъса книжката. Нашите са старички, още от баба му. С едни такива красиви картинки и мен ми жал за тях.
3. Държим се за ръка винаги. Напоследък, когато не иска да върви или му е криво сяда на земята и реве. Ако съм с покупки, направо полудявам. Иначе, аз много му стискам ръчичката. Той не се пази и така.
Джинджър, и Ники е с боти, много е щастлив и тропа постоянно Simple Smile
раче и вие ли седите по масите?! При нас това е хит от известно време. Вчера се ядосах и реших да обърна голямата маса, е смазах си пръста на крака ooooh!
Както уж е кротък тия дни, пак съм с одрано лице Twisted Evil
Вчера цял ден с майка ми и бащами, бабите ми..много ми дойде. Николай пък беше много щастлив с толкова публика и крещя от кеф цял ден!
п.п. много съм завеяна, ако съм пуснала поста на 100 места, извинетеSimple Smile

# 226
  • София
Добро утро!

Резултата от прегледа - гнойна ангина и пиене на АБ.  Tired Добре че идват събота и неделя да си погушкам болното детенце, че сега все мен ме търси.

Деси, браво на Кало. Хубаво е и, че денят ти в работата минава бързо.
Аз все още чета по цял ден,за да влезна в час, а и все я мисля Соня, защото е болна. Но се надявам другата седмица вече всичко да тръгне както трябва.

Енви, все забравям да те питам-каква ти е професията и работата?

# 227
# 228
  • София
Така си и мислех.
Колежки сме значи. Wink

# 229
Joy
Толкова ли ми личи!? Mr. Green
Що не ме подкрепяш тогава, като се напъвам, да давам консултации някакви!? Crossing Arms Wink

# 230
  • София
Такъв точен, кратък и ясен изказ трудно може да се сбърка. Grinning

Ами следя с интерес, но почти нямам поглед над повечето нормативни актове, защото откакто завърших се занимавам с обествени поръчки и всичко друго съм забравила и все не остава време да чета странично.

# 231
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен.

Ей, не мога да се добера да пиша в темата - тъкво да почна и Маги ме дръпне.

Най-напред - на милите болни сладури - бързо да оздравяват, че да не тревожат вече мама. Рени, мила, дано това е последното боледуване на Соня поне за тази зима Hug Гале, радвам се, че Димата вече е по-добре Hug

По въпросите на Скарлет:
1. Яде с която ръка й падне - май по-често с лявата, но не я корегирам - пробвах 1-2 пъти, но я видях, че с дясната нещо не може да си оцели устата и се отказах.
2. Приказки четем от кратките, предпочита да й разказвам без книжка разни измислени истории, а от книжките гледаме тези с картинките и си разказваме една на друга. Най-дългата ни приказка, която й чета, е "Работна мецана" , но към края й вече почва да прави опити за късане на книжката.
3. Навън се държи различно - ако й е позната обстановката търчи пред мен и изобщо не се интересува къде съм, спира се с хората и ги закача, но ако нещо й е ново не се отделя от мен, държи ме за ръка или се омотава около крака ми и се крие зад мен.

Нуни, то Писанчето си е право - направо сте си като сестри Grinning

Ех, Юлче, стана ми криво като прочетох как са те зарязали сама да си стоиш Tired

Поздравления на Кало и Вени за адаптирането в яслата. Hug

Още искам да пиша, ама ме викат Mr. Green

# 232
  • София
Здравейте!
Много благодаря за отговорите по въпросите!!!
А сега да попитам (някой от тези с опит или тези които са чели), кога се очаква да спрем да ги преследваме, тоест да може да се разчита, че като тръгне на някъде ще се върне и няма да се отдалечават много.

Енви, Рени79 - много колежки сме се събрали без да знаем. И с каква материя се занимавате или по-точно къде работите. Аз работя в община.

# 233
Бреййййййй,много юристи мами smile3501са се събрали в бандата.
На мен ми остава само да взема Гражданският процес,Търговските сделки и държавните и ще съм достоен член на вашите редици. Hug
Да ви споделя много си мечтая да се дипломирам вече и да си намеря хубава работа,или на първо време поне работа по специалността. Praynig
Скарлет,и аз го чакам този момент,когато ще мога спокойно да ги водя по улиците без да тичат в различни посоки и да ставам разногледа #Crazy
Но си мисля,че към 2-3 годинки вече няма да е така,но знае ли се Joy

# 234
кога се очаква да спрем да ги преследваме, тоест да може да се разчита, че като тръгне на някъде ще се върне и няма да се отдалечават много.

Twisted Evil Ама то изобщо такъв момент очаква ли се? Нещо утопично ми звучи  Wink

# 235
  • Boston, MA
Хелоу, сладури! Аз зачезнах по работа, а и бях/съм болна, нормалните неща.

Честит рожден ден на дъъълга патерица на Филипка! Много щастие ти пожелавам!

Страхотна среща сте си спретнали, априлчетата както винаги са на ниво.

По въпросите:

1. Ползва и двете ръце, но лъжица държи с дясната ръка повече, също "пише" (държи молив) с дясната ръка.
2. Няма търпение да следи цяла приказка, но прекарваме доста време в разглеждане на картинки и питане "та ко е".
3. Тръгва, не се спира и не се обръща. Навън е само в количка или с една маймунска вързалка вързан, иначе не можем да го хванем. Евентуално, ако двама възрастни го държат са двете ръце, но един - никакъв шанс.

Не мисля, че ще е скоро момента, в който ще спрем да ги преследваме...  Tired

Първият съзнателен Хелоуин мина с голям успех, Дани беше пингвин, ето пресни снимки:

Не само събирам, но и давам: http://good-times.webshots.com/photo/2511954100011233688BKMfYQ

Уморих се, ще поседна на тротоара:
http://good-times.webshots.com/photo/2093352790011233688yokPJe

Я направо да си полегна:
http://good-times.webshots.com/photo/2377845160011233688ZQzzRw

# 236
  • София
Много сладък тоя Дани. Направо страхотен Hug

# 237
  • 2 етажа над тавана
Данича е страхотен, особено там, където е влязъл в хладилника - човек може да го сбърка с истински пингвин Mr. Green

# 238
  • София
Бубс, страшен пингвин си имаш!  Grinning

По въпросите
1. Ползва и двете ръце, но определено е по-добър с лявата във фините неща, като хранене, завиване на капачки и т.н.
2. Книжки още не четем успешно. Изтрайва минута- две и после започва да дърпа и къса книгите. Показваме животни на картонените книжки, но и това не го задържа дълго.
3. Никога не подава ръка.  ooooh! В момента, в които излезем навън и фъсва нанякъде, без въобще да се обърне. Пробвали сме го да видим, дали ако се отдалечи много и не ни вижда ще се завърне, ама нее  ooooh!

На здравомислие от страна на децата май ще можем да разчитаме чак някъде след като завършат гимназия. Поне нашите тогава спряха да ни дебнат и да ни се шашкат. То си зависи и от родителите и децата де, щото на мъжа майка му още не е спряла.  Mr. Green

# 239
  • Русе
Привет,
Буб, много ти е сладко пингвинчето! Голям образ туй Дани! Heart Eyes
Мис, давай снимки на Лекса, докато не сме те отървали. Wink

Скарлет, няма да има спокойстие вече..., но към 3г. да речем, няма да са налага да се катериш по катерушките с него и ще може само да го наблюдаваш докато играе наблизо, без да търчиш да го изтупваш след падане и да му вадиш боклуци от ръцете и устата. Ама пак няма гаранция, че няма да драсне нанякъде (Преслав и сега го прави)...  Tired Абе, свърши се "доброто старо време". ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт