"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
По този повод ми се ще да питам мамите които разбират от тези шаранийките със снимки, как мога със снимката на Инес да си направя покана за рожденният ден?[/b]
Еси аз мога да се пробвам да направя покани за рожден ден, а ти само да си сложиш снимката. Но по принцип не мисля, че има нужда от снимка, поне тези, които съм виждала мамите из фотошопските теми да правят.....

# 106
Ще съм ти мнооого благодарна ако направиш това добро за мен Hug
Ще ми се със  снимка, но като се замисля може и без Peace

# 107
desidm, хайде да направим един и в Хасково, аз ще дойда...
Много бях тръгнала да пиша, но в този миг и час,...... и ден, съм изпаднала в дълбок душевен дискомфорт. И съпруга ми го няма за капак, както казват добрите стари англичани when it rains, it pours.....когато вали, се сипе.....

# 108
Shte dokladvam kat se pribera i pisha na kirilica,4e taka e gadno.Tova e dobra ideq za ob6t den den Peace

# 109
  • Бургас
За съжаление и аз съм болна. Мислех, че след снощната ударна доза осцилококцинум ще се размина, но уви тая вечер носа ми текна...., направо съм бясна на себе си. Сега трябва да съм още по-внимателна за Петър  Cry

# 110
  • Vaudreuil Canada
Честити ходещи крачета на Пешката и честито зъбче на Йони и Елито.
Ние пък днес сме във фаза на бесотия - по-силна от обичайната де.
Magesta провери си срока на съхранение на самото пюре - напоследък пише да се ползват до 24 часа.

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 04:16 от shemet_neveroiaten

# 111
  • Варна
аз се притеснявам за психичното си състояние #Crazy
Лора вече втора вечер спи при нас, защото се събужда от кашлицата и започва да реве.
за съжаление това че лежи до мен изглежда хич не и действа вече(нали я отделихме в другата стая и вече го раздаваме самостоятелни),защото се скъса да се събужда и реве през 30мин, така...на ушенце noear то не беше кашлица,Т,сополи...откачихме  Crazy
та към 6:00 вече не ми издържаха нервите и станах , влязох в банята и се изкъпах. излизам - Лора кротка,тиха, лапнала палеца и спи  Shocked тясно и се вижда май да дели леглото с мама и тате вече  Crazy

# 112
desidm, хайде да направим един и в Хасково, аз ще дойда...
detelini нямам нищо против ,но само двете....  newsm78 не е като да сме в софия  #Cussing out

# 113
И аз съм ЗА общ рожден ден, но мисля, че би било по-добре да е януари, за да са минали всички рождени дни. Няма да е честно за тези, които още не са празнували вкъщи. Пък и нали не е добре предварително да се празнува, не че аз много държа на тия бабини деветини, но все пак.... Хубаво би било да сме всички, но то зависи много и от времето. В най-лошия случай можем по градове да се съберем поне.
А за срещата - къде изчезна Пижулинка? До кога е в София? Иначе можем да изчакаме да мине изпита на Стаси.
И ние много се будихме тая нощ.... отново.
Венета и тя от известно време показва колко голяма ще порасне, също и говори по телефона - било то гсм или домашния. Много е гледала баба ми как го използва и вдига слушалката на ушето и ало... Това май е първата й смислена дума! Иначе ни бабосва всички из къщи! Знае и да гушка една кукла и едно плюшено коте и да казва оо-оо-оо! И аз като Магеста трудно го представям в писмен вид! Joy
Честити ходещи краченца на Пеш! И честити зъбчета на новоозъбените!

# 114
А не може ли да не чакаме чак до януари, а просто да имаме среща И през януари!!!!???

# 115
  • СОФИЯ
Ако искате първо да се уточним,колко сме за рожденият ден и тогава да определим дата. Като гледам на списъка много мами не пишат. Може да бъде между Коледа и Нова година-на 29.12 мамите не са ми познати.... newsm78 Да ме извини някой ако бъркам Embarassed
  Пижулинка незнам до кога ще бъде тук? Ако излизаме на разходка ( че в момента тук вали) ще ходя да питам баба й.

# 116
  • Бургас
Как се отрази смяната на времето на бебоците ви? Пеш днес е станал в 8,20  #Crazy - наспан, ококорен - за ужас на мама Shocked
Незнам дали въобще ще мога да го приуча на стария режим...... Така сладко си поспивахме сутрин  Cry

# 117
  • Düsseldorf
Здравейте, мами!
Откога се каня да се запиша и аз, въпреки, че тая тема нас много не ни касае.... Wink
Е, тази нощ по изключение я проспахме, ама то беше за сметка на предните 2 явно...
По въпроса с маймунджилъците - ние отдавна показваме и колко ще порастнем, и как прави патето, кравата, котето, пляскаме си сами по всякакви поводи  smile3501, ... но най-хитово напоследък е, че различаваме стиловете музика!!!  Shocked От доста време въртим ръце като чуем музика и клатим дупето, но последния път докато пътувахме и при прехвърлянето на станции се чу гръцка музика, при което нашата - познайте какво! - не започна да върти ръце, а взе да се опитва да щрака с пръсти!  Big Ups По-скоро изглеждаше сякаш мачка нещо с тях, но беше изключително забавна!

Честито прохождане на Пешката!  running

А пък нашият татко днес им РД, та пак имаме повод да почерпим... smile3510

И не на последно място, и аз съм за среща, в някой МОЛ на топличко...

Хайде, хубав ден от нас, че се унесох много, пък имам да готвяяя !!!   food002

# 118
  • София
За общия рожден ден - аз мисля, че не е добре да е между Коледа и Нова година - тогава много хора ги няма (като мен примерно Blush). Защо да не е към 20ти декември?

# 119
Честити проходили крачета на Пепи  smile3539 и озъбване на Елито и Йони  tooth

Аз също бих искала да се запознаем ,защота аз също съм от мамите от София които не са идвали на среща Embarassed
За общия рожден ден съм ЗА ,но по скоро януари,не знам както реши мнозинството.
Смяната на времето не ни се отрази кой знае колко просто сутринта си се събуди в 8.30 по старому а всъщност беше 7.30 smile3507

Честит рожденник на Alex_shu!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт