"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 647
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Много проходили от както не съм влизала PeaceЧестито и здрави и бързички да са Hug
Магеста, мерси- за аватара Wink Това са ни напоследък физиономийте, сериозна не мож я улови никога Laughing
Ние от два дни обикаляме за камера та днес се сдобихме вече и сега като заклипирам ooooh!Че и нашите умения са доста вече та да не изпуснем сладките моменти PeaceОсвен всичко друго от скоро показваме и ние колко големи ще порастем успоредно с това показва и с единият пръст на колко години ще стане и ако има желание казва на "на" годинка.
Да не забравя да предам и много специални поздрави и целувки за бебоците отpoli.jekovaВчера се видяхме случайно в Мол-а на Хемус Peace
Много болнички забелязвам-дано бързо и леко да минава  bouquet
И да питам мислите ли вече за рожденните дни и какво смятате да правите?Мен  яко са ме обзели тези мисли напоследък LaughingПо този повод ми се ще да питам мамите които разбират от тези шаранийките със снимки, как мога със снимката на Инес да си направя покана за рожденният ден?
Чао за сега  bouquet

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 16:57 от esy

# 91
Ники, честити ви краченца  Hug
Мамчета, ние вече сме си в новия апартамент  Party Цяла бременност тичах да го обзавеждам, а ето кога се нанесохме  ooooh! Нооо важно е, че вече сме си там  Laughing А и нашия тати се прибира утре и с Велючито сме много щастливи  Heart Eyes Много ми е интересно как ли ще реагира Велизара - месец и половина не го е виждала  Crazy
Още нямаме нет, но скоро ще си пуснем и ще се включа пак  Hug

# 92
Ники, честито! Много да са бързи, силни..

Е разкажи, де! Откъде идва... етимологията...

# 93
Е, тва е, най-после и аз да видя какво е да й излезе зъб!  #Crazy Сигурно сме последни, но...да й е честито на Елито!

Честито прохождане на Пешката, Никки! А сега трябва да внимаваш вече. Party

И аз откога чакам среща, софиянки!!!

# 94
Eheiiii,privet ot men.AZ vi nabludavam ot tuk redovno Wink Wink
Mnogo mi e ma4no za Aleks,sled 2 dni ve4e 6te sam s negooooooooooooooooooooo Heart Eyes

# 95
ШамЕнет честито зъбче на малката девойка! Здрава захапка й пожелавам и дано не ти я прилага често Simple Smile

Пешеходке засрами ме с това внимание. Има много значения, но основното е Бог помага, свързано е с историята на библейския Лазар. Искаше ми се да измисля нещо между двете имена на децата ми, но единственото което ме осени беше zerkalo-огледало на руски и не ме грабна някак.

# 96
ШамЕнет,честито! И - не, не си последна- Росито още няма...
За рожденните дни- и аз доста мисля напоследък- хайде да направим януари един общ, а?

# 97
Да, не сте последни и Нора няма кьорав зъб. Peace Честито озъбване на Елито.  bouquet
Лилетка, забавлявай се, сега ти е паднало. Naughty

# 98
Е, тва е, най-после и аз да видя какво е да й излезе зъб!  #Crazy Сигурно сме последни, но...да й е честито на Елито!

Не сте, не сте и ние нямаме още кьорав пък и изгледи няма newsm78
Честито на Елито tooth

# 99
  • София
ходихме вчера в зала универсиада - има бебешко изложение, обаче голяма тъпня - не може да купуваш. само гледаш и събираш визитки на магазините. това ако не е гавра, не знам кое е Twisted Evil аз се наточих за пазар, а то какво се оказа. посетихме най близкия - бебелан до плиска, откъдето се снабдих с множество пюрета на гербер. голям избор, брей Thinking на нийка са любими герберските.
а междудругото и стол за хранене взехме - а сега да я видя как ще шава и ще се изхлузва smile3508 smile3533
рибата ни е на умирачка bishop
честито на новопроходилите и новоозъбилите се  bouquet
в този ред на мисли ния вече има цели пет парчета зъби в устата и хапе и дере на поразия newsm65 всъщност разбрах, че й е излязъл петия зъб от отпечатъка на зъбите й по ръката ми. а иначе дере като котка. режа, пиля, ама не става. днес пак ме одра до кръв по носа. ужас, има още няколко такива и все едно съм брала шипки ooooh!

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 21:52 от алексатор - чибуратор

# 100
  • СОФИЯ
   За рождените дни мисля и още как.В последната тема ви попитах дали не искате да си направим общ рожден ден в някой детски клуб,но беше накрая и може би не всички са го видяли? Моето предложение  е да бъде декември. Според мен ще бъдем по празнично настроени. Но както реши болшинството...разбира се.
  За срещата-аз съм за,вече е време(може би съм малко закъсняла) да се запозная с вас.Изчаквам да видя какво ще решите,защото тази седмица времето ми е от значение-на 5.11 ми е защитата и трябва да се чета. Аз с моя късмет Mr. Greenсрещите,който ги правихте,неможах да дойда точно заради изпити Cry сега пак така се получава.
 Миналата седмица magesta беше предложила в някой  мол. По принцип аз съм за Стамболийски.
 Пижулинка би трябвало да е вече в София.Доколкото знам в събота трябваше да пристигне.

# 101
STASII, аз съм много за твоето предложение. Само да не стане така, че някои понеже всеки ден има рожденници, някои може да не могат да дойдат заради празника им вкъщи...?

# 102
и ние искаме общ рожден дееееееееееееен  само за софиянки ли ще е?

# 103
И аз съм ЗА общия рожден ден! Като гледам календара най-добре според мен да е между 17 и 20 декември - да не е много рано, за да има повече минали рождени дни, а в същото време да е преди Коледните празници. Може да пуснем анкета и да видим какви са предпочитанията на мнозинството.
Честито на озъбилите се и новопроходилите!  Hug Болните да се оправят бързо!
Мимак, какво представлява аромолампата? А за бебета/деца подходяща ли е?
Магеста, аз съм купила едно такова хипарско само от пилешко месо -  на него пише да се консумира в рамките на 1 ден! Не виждам как ще стане тази работа, затуй не съм го отворила, може би 2 дни на обяд ще го дам. По-гъста храна приема мойта госпожица, на по-рядка се мръщи Simple Smile

# 104
  hahaha Joy ... e разби ме с този финал на поста ти !  Grinning
За изложението в зала Универсиада и аз имах такова очакване ... че няма да може да се пазарува, ама бях забравила , че е днес  ooooh! ..... то аз забравих, че се сменя часа и нахраних на два пъти синковеца както ми дойде  Mr. Green .. ама хайде да не се излагам повече  Rolling Eyes
Герберските пюрета и ние много тачим  Peace
STASII,  много хубава идея наистина да направим Second 1st birthday ... един общ за всички декемврийчета  thumbsup
Пък ти вярно, вземи се стегни сериозно за следващата среща .. ще се радвам да се запознаем ... май си от няколкото софиянки дето не сме се виждали на живо  Grinning
Относно самите рождени дни и аз наскоро си мислех, как бихме могли да се обединим всички от дадена дата и да го отпразнуваме групово / е, все пак наш'та дата беше най-продуктивната  Laughing/ .... но става и една обща дата за всички  Peace
Даже съм си поставила за цел да потърся адреси на "детски парти клубове" за целта ....

И само туй ли ще ни кажеш от добрата стара Англия  wavey ???!!!!
Не може така  Naughty чакаме подробен разказ : как, къде, какво и ....  така нататък  Peace Grinning
Честито пробило зъбче на Елито и проходили крачета на Пеш  Peace
Pontes, дълго мислех как да ти обясня нагледно какво прави магаренцето  Wink .... ама в писмен вид ми е малко трудно да го вокализирам , този специфичен звук, звучащ най-грубо като Ъ-аа, ъ-АА ... дали бях ясна ?  newsm78 Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт