"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 652
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Петър пък тази нощ беше по-добре. Само между 2.00 и 3.00 имаше едночасов промеждутък, в който незнайно защо хленчеше и не можеше да заспи, а нямаше сополи...... и аз му дадох доза Панадол - каквото го боли да го облекчи и съвсем скоро той блаженно заспа. Сутринта е добре - дори хремата ми изглежда намаляла, но аз съм на щрек и следя за всяко отклонение.......евентуално. Благодаря за съветите.
Мен ме бяха посъветвали инхалации с лайка да правя, но дзверо не позволи това да се случи.....
За сега се държа - опитах да пресека настинката с два осцилококцинума - па дано съм успяла....
Лек ден на всички и да се пазим повечко, че времето е мноо кирливо.....

# 76
  • Русе
Забравих да споделя!Ние имаме аромолампа и почти по цял ден вдишваме борови и евкалиптови  изпарения!Просто ви давам една идея за болничките Peace

# 77
  • София
добрутро!
оставила съм фамилията си да спи оттатък и наминах оттук  bouquet
магеста, и ния не иска по гъсти пюрета - дави се и повръща. взех едни на хип слд 8 месец малко по на едро смлени, за да се учи да дъвчи, но пак ги пасирам.
Virginity, и ние се сдобихме с рибата и покрай нея с един динозавър на същия принцип, но на рибата аз й счупих перката, като я вадех от кутията и малко я осакатих, но я залепих някакси и е като нова, но интересът на ния трая точно 0.00000098 секунди. ужас #Crazy
с какво да я забавлявам???? сега най се кефи на чантичката ми с гримове. голямо подреждане пада bowuu
ния като беше болна много добре й се отразяваха инхалации директно в банята - тече вряла вода в леген и се вдигат пари и се стои вътре 5 - 10 мин и секретите й се размекват и излизат лесно. ( а и кожата на моя милост се освежава безкрайно ).

# 78
Пешеходке тоз цитат в подписа от къде го изрови ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И всъщност до кога ще си пешеходка?

От една тема в клюто...За алкохолизма...Туй дивойче, все си проси нещо, пък често го намира, де...
Ми - тва е! Пешеходка си останах...

# 79
"Първата годинка наближава,ДЕКЕМВРИйче на торта и парти ще се наслаждава"

това ми хрумна днес докато чистих.Ужасно ме боли гърма и цялата съм схваната.А как ще държа малката докато ходи?

# 80
Привет!
Мерси за споделянето относно пюретата  Hug ... взех едно такова телешко да добавя днес към манджата... да видим  Thinking
Чебураторче, вия женските майки сте благодат ... то децата се заиграват с едни женски такъми ... то са чантички, четки, гримове  Laughing Sunglasses
А аз какво да кажа ... само едни топки ритаме по пода ... взела съм най-различни големини , та и балон даже ! Търкаляме буркани, шишета ... абе какво да ви разправям  Hug
И синковеца щото го е страх да се пусне от кревата, трябва да го водя за един пръст и да ритаме топка  Crossing Arms Wink Laughing
Имаме си нови умения : показваме колко големи ще станем, пляскаме за браво и правим като магаренцето ... ама на поискване .. не винаги  Party
Хайде Софиянки .... ще се срещаме ли скоро ?
Тя и Пижулинка нали щеше да идва  newsm78

# 81
  • София
  Имаме си нови умения : показваме колко големи ще станем, пляскаме за браво и правим като магаренцето ... ама на поискване .. не винаги  Party

Абе, Magesta, как правите като магаренцето newsm78 Ааа, казвайте бързо, че ще изостанем с уменията Laughing
Обаче щракаме с пръсти на музика, но това си е изцяло на баща му постижение, аз нямам участие Grinning

У нас има промоция - баба на гости и след малко заминавам да гласувам и после в МОЛ-а Blush Ех, защо толкова рядко идва тая баба, защо Rolling Eyes

Всички болнички да се оправят, че зимата тепърва предстои!!!

# 82
  • Бургас
Петър проходи преди минути. Прави по 4-5 крачки сам и е много щастлив, аз също. Голяма съм простакела - на синковеца от известно време му слагам едни платнени буйки, с които очевадно не му е удобно да ходи, обаче пък много топлят. Днес реших да не го мъча детето и му ги махнах и..... той проходи Simple Smile

# 83
  • Варна
пазете децата - има грип!!! знаех си че Лора не е настинала  Crossing Arms
ходихме на лекар. имаше още 4-5 дечица с кашлица и сополи  Sad
изписаха ни антибиотик, но не съм сигурна дали ще го купя. утре ще говоря с педи...
иначе давам Еуреспал за кашлицата, Панадол, ВитЦ, и Ксилометазолин за хремата.
докторката каза че съм реагирала много адекватно,което много ме зарадва  Flutter
поне се успокоих че не съм си простудила детето.

честити крачета на Петьофито!

# 84
честити проходили крачета на Петьофито!

# 85
Браво на Пеш!!! Сега ще си ходят двамата за ръка с Нора. Sunglasses
ina_nk скачай в едни гащи и идвай към Бургас да те масажирам, след като си се схванала. Hug Аз почнах да си възтановявам пракиката с масажите.
Ох, сега почва сезона на гриповете. Дано го прескочат мъниците. Praynig

# 86
Муун,вече съм скочила,идвам нощеска,да ме чакаш! Laughing
Шегувам се,Лори няма на кой да я оставя.Мажа се с фастум гел и дано да помогне.

Честити проходили краченца на Петърчо,честито маймунджолъци на всички бебоци дето съм пропуснала да поздравя.болните бързо да оздравяват и да не тормозят майките си. Naughty

Вержи,дай снимков материал с вашата рибка.Май и Алексче се похвали с нова придобивка.

Понтесче,радвам се че имаш гости.

Бог да го прости мъничкото ангелче Криско
 Praynig

# 87
Запис Wink.
Никки,честито прохождане на Пеш!!!Да върви смело напред, а на теб- як ти кръст Joy!

# 88
  • Варна
Ина ще направя един клип, щом ти се гледа тероризъм  Joy
предполагам че ще е кратък щото рибата не успява и едно кръгче да направи милата  Laughing
Понтес, честито баба! Нашата беше тук за уикенда, днес си замина  Cry снощи научи Лора да прави като кученцето - "аф-аф", в нейния случай - "а-а-а" , но днес вече нищо не помним  newsm78 иначе мечка имитираме доста успешно, с повод и без, ръмжим като съдран чувал  Laughing

# 89
Ники честито ти проходило синче! Тичай да обезопасяваш къщата, че малкия изследовател идва!!!
Дано оздравявате бързо, пък и всички болни и недоволни да се оправят.

Пешеходке за инхалациите ползвам инхалатор - взех го от TCM, че по евтин беше (50 лв.), но много трудно го намерих. Като сипеш разтвора в определеното резервоарче той се изпарява на фина пара. Има различни накрайници - за бебе, за дете, за голям човек. Може да работи на ток, пък и има вградена батерия, която си се зарежда. Доста е удобно и лесно се ползва, може и други разтвори да се слагат - по аптеките продават разни за инхалации.
Мерси за одобрението на ника.

Общи условия

Активация на акаунт