"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 641
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, момичета, всички да сме живи и здрави!
Магеста, прати снимките, моля, на Ники. Тя вече е приготвила следващата темичка, та ще има временце да смени и снимчиците, че аз не съм такъв спец! Wink
Бела, браво на мъжото ти!

# 61
Момичета  да се похваля с моят любим, подари ми лаптоп за Рожденият ден въпреки че е едва след три седмици. Отидохме в магазина уж да си избера какъв искам, а той ми го купи. Сега съм newsm44. Как да не го обичам този човек.На всичкото отгоре е поел домакинството от цяла година, както и отглеждането на големият ни син. Казвам ви мъж-мечта. smile3521

Може ли да ми го пращаш за по час - два? Аз компютър си имам / и с кого да .........- също/, само да позачисти тук-там...и да погледа децата, де  Joy

Бети, честит празник!

# 62
  • Варна
аа, забравих да ви се похваля:
и ние се сдобихме с рибка като на ina_nk  Sunglasses
разбира се, в момента в който я докопахме, веднага я тръшнахме в земята и...
рибата спря да "плува" , само на едно място се въртеше ooooh!
добре че с мъж сме монтьори и с един комплект отвертки оправихме проблема  Sunglasses

# 63
Здравейте Simple Smile
За анкетата - мойта девойка е жаба и пие много вода, особено като сама си държи шишето Simple Smile

# 64
запис и
целувки за всички!

# 65
Направо не мога да си стоя на краката, така се изморих-готвих риба на фурна, салата, супа, ядене за Лазар и плодови пюрета. Сега остана само да ги стерилизирам и съм готова....сипах си една чашка червено винце да разпусна и да ви прегледам как сте. Пробутах го на татко му да го приспи, ако може или поне да го омаломощи.

Аз не съм взимала от 100%-ните месни пюрета и не мога да дам акъл. Взимам от село домашно месо, меля и замразявам на кубчета.
Гъста храна и Лазар не поема-пресяда му.

Бяхме на преглед - нещата вървят на оправяне, гърдите са чисти и гърлото не е червено. Доктора и той се спаси пръстите - за малко Лазар да му ги отхапе барабар с шпатулата. Явно и моето самолечение е дало резултат. Една препоръка от моята педи е да се правят инхалации с физ.разтвор и наистина се оказа полезен този уред. Помага за спокоен сън-вечер като го приспивам и ми е още в ръцете му го слагам пред лицето да диша, че като е буден много се бори и иска да го хапе.

И аз искам да пратя снимка за челната страница, ако не затруднявам живота на Ники.

# 66
  • Бургас
Момичета пратете ми снимки, няма проблем ще ви добавя в новата тема, а може и още в тази.....Само дано ме пропусне мене настинката, че нещо гърло ме наболява и ей сега отивам да взема една ударна доза чай и осцилококцинум даже.
На Пеш нищо му няма освен хремата.....нито температура, нито кашлица.....от де това чудо, почнах да си мисля, че е от зъби......Играе, както обикновенно, много е жив и по цял ден вършее из къщи. Денем дори няма сополи и днес спинка два пъти по два часа /щото нали сутринта не се наспа/ без проблем, обаче нощем го мъчи пустий нос.......,дано скоро да мине....

А, да ви кажа, какво се случило тая нощ около нашия блок. Мъж ми паркира колата по принцип до едно Пежо 406, а до това Пежо има един Ситроен Баракуда, стар. От години си седи там.....Нашия татко не ходи на работа с кола, та местоположението си и е такова. Но нали вчера го юрнах да ходим при педи заради малкия и като се върнахме у нас имаше по хубаво място за паркинг и мъж ми премести колата. Като ставаме тая сутрин к`во да видим - Ситроена цялата задница изгоряла, ама направо овъглена /явно някой го е запалил/, гръмнал е целия резервоар, а Пежото е отнесло покрай него и цялата му предница е леж и тя изгоряла....., следваща кола, която щеше да го отнесе е нашата, щото яко горене е паднало на Пежото, до което мъжа ми обича да паркира и то на не повече от 60-70 см. Късмет просто, че въпросната сутрин нашата кола не е била там....., където е обикновенно. Ужас ви казвам и двете коли за нищо не стават. Ей опасна сган. Тая вечер пак ни се наложи да излизаме и после голяма чуденка къде да паркираме....

# 67
 Peace Ники требе курбан да правите Wink Късмета е бил с вас !
Та сега иссссккккааааммм и аз мъж като на bela  smile3514-моят с нищо не ми помага, нито храни, нито преоблича, нито къпе, нито на разходки ходи с него , абе нищо ви казвам, че и на мене в домакинската работа не ми помага, даже най-нахално като се прибере и ме пита какво има за ядене?-в този момент ми идва да скоча и да го хвана за гърлото newsm61, ноооооо аз съм обещала че една незнайна сутрин ще се изнижа от нас преди да са станали, ще си остава е гсм-ето в къщи и да ме няма- ще се приера по някое време слетобеда и ще питам има ли нещо за ядене smile3508
Virginity-тя Лорката и тя ще е монтьор, само че на този етам само трои още малко и ще се научи и дап поправя
     за по гъстичките пюренца нямаме пролбем то май с нищо нямаме проблем де yes
аз да похваля мойто гардже- от наколко дена се обажда по телефона- хваща гсм-то и го слага на ухото си, много м смешен и се бъзикаме айде да се обадим на тати, да си идва!
хмммм това е засега айде лека и мека от мене!

# 68
И ние тук:)

# 69
eleazar (бивша nevena131313), разкажи моля те - как я правите инхалацията? Загряваш ли го този разствор... Готин ник!
Никки, направо щур късмет! Подсети ме за едни наши близки приятели... В не чак толкова далечното минало имаха шкодка - ама от тия най старите - последна грижа, дет се вика... Та ситуацията е следната - ражда им се първото бебе, само месец след това - той влиза в казарма /от тия дето след висшето влизаха/, та - порка мизерия, тя с едно майчинство, едвам крета... А, Шкодето - му направиха основен ремонт - да изпедепца до УВО-то... И - взима го тя, перфектно като пушка и си паркира пред блока... Обаче до нея - некъв мутренски барон, дето живее в техния вход. През нощта чува страшен грохот и стъклата /на целия блок/ падат... Кво, кво - взривили джипа на мутрата! От Шкодето останало само купето - неузнаваемо...

# 70
  • Vaudreuil Canada
Пешеходке тоз цитат в подписа от къде го изрови ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И всъщност до кога ще си пешеходка?

# 71
Дива ирландска пешеходка  - на Мони нослето беше запушено и 2 седмици едвам дишаше, лекаря каза да правим инхалации със готварска сол а вечер само със сода. Слагам тенджера на котлона със сол и като започне да ври държа малката на известно разтояние да може да вдишва, но съм го пробвала само 1  път защото ми се струва че няма ефект пък и тя откачи тогава.

# 72
  • Русе
Да се включа и аз в новата тема!Бети  Hug
Ники ,много внимавай и бъди много настоятелна,че и нашта работа тръгна само от хрема.Съмнение в зъби ,а вече сме на антибиотик.Нямам сили вече.Мина цяла седмица,а още се влачим болни,натова отгоре започна едно яко разтройство,вчера съм сменила 10 памперса.През ноща също сменям.Заглавието на темата изобщо не отговаря на нашите нощи,а сега като е болен съвсем.Добре ,че е силничък и го кара на крака.Той доста отслабна,аз също!Дано му се види края вече.Тази сутрин ми изглежда добре,но да не казвам голяма дума!
Аз за анкетата отговорих-Не!Но компенсирам с други течности-сок,чай!Сега ,като е болничък изпива към 500мл течности на ден!
Честити рожденни и именни дни на патерици!
Шъ взема и аз да пратя снимка за ъпгрейдване Mr. Green
Много ми стана тъжно за Криско и семейството му!Те направиха всичко ,което можаха да дадът от себе си!Сега грижите за него ги поема друг,най-сигурните ръце!Почивай в мир Криско! Flowers Rose

# 73
  • СОФИЯ
     Добро утро и от нас!!!
  Йоана си има вече зъбче! newsm44
Моята девойка вчера взела гребена и се реши,беше го хванала обратно,но това е друг въпрос,след малко ми намерила обиците и си ги слага на ушите...какво ни чака мами на дами
 Хайде да похваля и моя мъж-преоблича малката,сменя памперс,мие дупе,прави й ядене и я храни.Изпълнява си и всички съпружески задължения... Mr. Green Но не го продавам и не го давам под наем Grinning

ieti аз раждах в Шейново на 27 декември,тогава ми беше и термина. Имах уговорка и доктора ми беше казал въобще да не се притеснявам да му звъня,когато е необходимо,било то през ноща,Бъдни вечер или Коледа.Пошегува се,че пиян няма да го намеря. Останах много доволна от вниманието и отношението към мен.Родих много лесно и без болки. На 7 см ми сложиха упойка по мое настояване-от страх,до тогава не усещах никаква болка,никакви контракции Embarassed По едно време се чувствах като дебил,защото доктора ми засичаше контракции на 1мин Sad . Пожелавам ви раждане като моето!!!

# 74
  • Варна
Лора е болна  Sad кашля с храчки и има хрема. сега ще хапваме и отиваме до спешния  Confused

Общи условия

Активация на акаунт