"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 639
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Моля мамите, които ползваха Виброцил да споделят имаше ли ефект? На нас днес ни изписаха и май ще ги почвам, щото на Пеш му тече сопол от едната ноздра....

# 46
Ники на нас   Виброцила ни помогна ,макар че аз го слагах само когато бяхме на вън,а в къщи му слагах коларгол...,но внимавай да не прекалиш с капките защото става по-зле така ми каза педи.т.е. лигавицата се възпалявала от капките подува се и още по трудно дишат бебчетата.Аз слагах по 2 капки. Heart Eyes

iety аз раждах в Майчин дом изписаха ни по Коледа останах доволна ,но все пак раждах с уговорка. Peace

# 47
  • Бургас
Кети на нас педи ни каза три пъти по една капка, но на моя звяр как да видя колко капки влизат.......

# 48
на нас педи ни изписа стодал,вит.ц и имуностимулант есберитокс.каза че може да хърка с нослето докъто му излязат кучешките отгоре  #Crazy  newsm78

# 49
iety, не бой се, както и да раждаш, все е страшно, но  Naughty няма страшно. Господ пази бременните и бебетата.
Аз си платих няколко месеца по-рано за лекар в Тина Киркова, но накрая пак раждах с мъки, вместо нормално - секцио и ...както и да е, но все пак е по-добре според мен така с уговорка, защото лекарите са идиоти и за съжаление у нас все още има здрави бременни и бебчета, които загиват заради лекарска безотговорност и невнимание. Така стана с emsski  например. Ако раждам второ дете в БГ пак един ден..., дай Боже да имам и второ дете, то пак ще е с уговорка. Просто не ми се рискува с живот.

А, забравих да напомня, моят термин също беше 25ти декември, та с лекарката имахме уговорка, когато и да е, да й звънна. Но се случи така, че ми изтекоха водите на 12ти...и родих на 13ти.
Ох, като говорим за това и ми става едно такова...като тръпките, които имах тогава..., много мило  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 21:46 от шамЕнет

# 50
  • Vaudreuil Canada
Ники ние ползваме Виброцил - доволна съм и относително добре се приемат - ама преди това е зора че трябва да почистя носа от сополите та да могат да действат капките - друг е въпроса че не съм и много сериозна ама то егати програмата се е заформила тичай за това направи онова и междувременно внимавай да не се претерепа малкото чудовище.

# 51
Колко мъка има на този свят, милото смело момченце, нека почива в мир!  Бог да даде сила на майка му.

Благодаря на всички за съветите със сиропа, утре сме на преглед и дано всичко минава вече.

Косицата и аз я поскъсих, смятам че добре мина, без сериозни наранявания, пък и добре се получи.

Аз раждах на 27 декември в Шейново, много съм доволна, имах уговорка и добре че имах щото доста трудно раждане пак се получи. Аз съм доста държелива, но 15 часа ми дойдоха в повече, макар че и с дъщерята така беше. Знам, че всички са си на работа и на линия по празниците (единствено на Коледа и Нова година намаляват броя на сестри и педиатри, но си има дежурни и ако се наложи викат още специалисти), неонатологичното им отделение е супер, много добре се грижат за бебоците, за мен това беше определящо.

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 20:34 от nevena131313

# 52
добро утрооо.май има много спящи бебета днес.не се  е писало посред нощите а сега вижте колко е часа а все още няма никой  newsm78
да почерпя по кафе за събуждане

# 53
Мда, ама аз от мързел не писах по нощите. Нещо се изсилих с името на темата и май обратното се получи. Тази нощ до 4 часа яде няколко пъти, а после до 6 си правихме компания. Поне след това заспа и ни остави да спим до 9. Щеше да е идеално, ако баткото не ме беше събудил по някое време, но аз го пратих при баба ми, да ми е жива и здрава!
Днес мойто мъжо има р.д., така че се чувствайте почерпени! beer
Деси, страхотно изглежда кафенцето, отивам да си спретна и аз едно! Grinning
Аз съм доволна от ражданията си в Света София, но имах уговорка с акушерка.
Хубав ден!

# 54
  • Бургас
Бети честито ти рожденик. Да ти е жив и здрав и весел празник.

Ние сме станали от седем  #Crazy като се има предвид, че спим до  11 по принцип, това днес просто ни уби, но малкото чавече не може да спи заради носа и милото се мъчи, мъчи да се унесе, не успя и станахме да играем. сега ще се пробвам пак да го приспя, щото е видимо ненаспан, както и всички покрай него.

# 55
Бети честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и весел празник.

...не може да спи заради носа и милото се мъчи, мъчи да се унесе, не успя и станахме да играем.

У наше село - идентичен случай!

Деси, блещихме се по нощите като сомномбули... ама не видях никой от вас онлайн, та некъде докъде 3.30 митках по клюто...

# 56
  • Варна
...не може да спи заради носа и милото се мъчи, мъчи да се унесе, не успя и станахме да играем.

ох а Лора пък се разкашля нещо  Confused дано да е от зъбите, че хич не ми се ще да се разболява  Praynig все пак и дадох Eurespal и Вит Ц  Rolling Eyes

# 57
Хайде да драсна някой ред и аз ...  Grinning
esy, готин аватар !  Peace Laughing
Кажете моля  Praynig .... Никки , на теб ли да пратя ъпдейтвана снимка на Георги за началото на темичката ?
БеттиЛ, да ти е жив и здрав мъжа ти !   bouquet
Аз да споделя .... днес направих за обяд една манджичка : сварих ориз, на пара - морков, чушка , малко лук и два домата / нарязани на ситно / добавих магданоз, малко масло, захар и солчица - станаха екстра две порции - яде човека с апетит, остана за утре даже  Peace
Та в този ред съм се размислила ....  Thinking
Някой готвил ли е с предлаганите бурканчета 100 % месо на ХИПП ?
Чудя се дали не бих могла да опитам и колко време да го съхранявам отворено едно такова бурканче в хладилника ..пак ли 48 часа, само ?  newsm78
И още нещо се сещам .... приемат ли ваш'те хора  Wink по гъста храна ? Моя син на по-гъсто пюре се мръщи  newsm78

# 58
Бог да пази Криско! Flowers Rose

Момичета  да се похваля с моят любим, подари ми лаптоп за Рожденият ден въпреки че е едва след три седмици. Отидохме в магазина уж да си избера какъв искам, а той ми го купи. Сега съм newsm44. Как да не го обичам този човек.На всичкото отгоре е поел домакинството от цяла година, както и отглеждането на големият ни син. Казвам ви мъж-мечта. smile3521

# 59
  • Варна
Магеста аз такова пюре съм взимала, но не го готвя,(нали вече е обработено един път) а директно го добавям към сготвеното зеленчуково. за 2-3 порцийки стига.Аз за два дена го оползотворих.  Peace

Бела, да пратя моя мъж при твоя на обучение по домакинство Laughing иначе за годишнината се засили и той за лаптоп, ама аз го отрязах, щото имаме други по-важни работи на тоз етап. пък и имаме 2 компа та не мисля че ни е необходим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт