"Декемврийското дете, нощем спи - а не реве, нито става да яде !"

• 12 660
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Хубаво го гласите рождения ден... само да вметна, че навсякъде в клубовете се занимават с деца над 30 месеца. Т.е. ако ще сме в клуб ние ще си дондуркаме наследниците - не че е проблем, но да знаете!
Честито зъбе на Елисаветка!
Таткото на Свиленка да е жив и здрав!
Ники, никак не се отрази ... ние спим и ставаме когато ни се прииска - т.е. ако днес е станала в 8, утре може и в 10... както дойде.

# 121
  • София
Честито на новопроходилите!
Честит рожден ден на таткото на Свиленка!

Да, за общия рожден ден е добра идея, но и аз съм за първите дни на януари, заради бебчета които все още няма да са станали на годинка.
А иначе среща е добре да си направим скоро  Laughing

И Нели тъкмо научи нещо и след няколко дни го е забравила, сега показва колко голяма ще стане, как кашля баба, гали куклите и баща си и кава "оо-оо-оо"  Laughing Но като чуе музика... Просто не се спира вднага почва да друска дупе, вдига ръчички и ги върти и от време на време си припява  Heart Eyes

# 122
Мойта пък слуша музика от съвсем малка и я приема като нещо съзерцателно, не друска нищо. Иначе обича да си друса ръчичките и да си писка в такт, но съвсем не заради музиката, а от добро настроение...  Laughing

Пешеходке, това в подписа ти се опитах да го намеря като кликнах на адреса към цитата, но не го намерих - да не би да го е изтрил някой модератор или самата fukla? Ейх, тъкмо исках да поразчопля случая...та да видя какво пак е изрекла тази девойка (`ма голяма заядливка си!)

dideto, не се крий, излез наяве и кажи как сте?
Малее, тук как се смрачи едно черно, явно днес ще си седим дома...

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 11:42 от шамЕнет

# 123
  • Бургас
Здравейте!При нас е мрачно и дъждовно.Ходихме само до детската кухня,и пак обратно в къщи.Болни сме.На антибиотик,вече почна да преминава кашлицата,но две вечери се буди от нея и плаче.Беше някакъв кошмар.Иначе е весела,играе,смее се .След обяд сме пак на доктор.Стига съм ви занимавала с мойте проблеми.Гледам,че има още проходили бебенца-честито,и много да бягат краченцата!  bouquetХубав ден ви желая,въпреки мрачното време навън.До скоро.

# 124
Привет в това ужасно дъждовно време,
на Лори смяната и се отрази зле-вечер ляга рано,не може да стиска до късно,а сутрин м/у 6-7 вече е будна.А за майка й да не казвам.
Хубаво е общ РД,и аз съм за януарии за да може всички да участват. Blush

Честит рожденик на Алекс Шу.

# 125
И аз съм за общ Рожден Ден, но през януари, признавам си суеверна съм в това отношение, този навик ми е насаден трайно и не мога да се преборя с него:)

Честит РД на Свиленкиния татко!  bouquet

Имам едно питане за герберските пюрета - аз пробвах всички видове и тези най се харесват, никога не ми ги е отказвал, независимо какъв вид са и в кой период съм му ги давала - дори когато нищо друго не искаше тях ги хапваше. Та ме гложди едно съмнение, че им слагат нещо като зарибявка, както се слага на котешката храна например. Грях ми на душата, ама ме обзе съмнение като знам, че са мирикански, макар и произведени в Полша. По този повод от месец, два нищо купено не давам - готвя всичко домашно  chef.

# 126
И аз съм за общ Рожден Ден, но през януари, признавам си суеверна съм в това отношение, този навик ми е насаден трайно и не мога да се преборя с него:)
Peace
Аза пюретата и ние имаме такива съмнения, но не само за Герберските, а и за Хипарските Rolling Eyes
Честито на всички които имат днес повод за празнуване!Да сте живи и здрави  bouquet
Аз реших въпреки мрака да изляза, но така ни наваляяяяяяяя, че станах мокра до кости, а уж с чадър, а Инес си спинка сладко, сладко под дъждобранчето Grinning

# 127
И аз така си мислех за герберските, защото са и еднакви на вид и на вкус - също е странно, не мислите ли?

# 128
Шаменет, модска ръка е мела простотиите анкини... сори! Ама, ако попоглеждаш в клю -то, ще срещнеш доста БиСЕРИ от нея. Наскоро пак имахме среща "на високо равнище", но това изказване ме заплени. Така добре формулира всичко което щях да кажа...пък и не е от мен, да не кажеш, че съм злопаметна Joy

Елезар, аз съм изцяло поддръжник на домашната храна! Не досаждам тук, защото всеки има право да си реши... Хич да не ти е "грях на душата"! Преди време ми попадна една статия за храните, та там си пишеше ачик-ачик, че се слагат "овкусители" - разбирай зарибявки...

# 129
  • София
И аз така си мислех за герберските, защото са и еднакви на вид и на вкус - също е странно, не мислите ли?
не са еднакви на вкус според мен. и тези с месо са с разни парченца вътре някакви. според мен ния ги харесва, защото са доста течни, а на хип месните са твърди и да ви кажа честно - хич не са вкусни. аз нали пробвам всичко Blush само пюрето с пиле и домати и картофи, което е почти същото на вкус като герберско, го яде. другите едва й ги набутвам и почти винаги ги изповръща после.
и аз съм за общ рожден ден, но и аз предпочитам януари, но както реши мнозинството Peace

# 130
Имаме си зъбчееееееееееееееееееееее newsm44 newsm68 newsm44
Най накрая и ние в групата Laughing

# 131
Ех, тъкмо си написах постинга, и ми го затри. Като завали малко дъждец и веднага проблеми с нета!

esy, честито зъбенце, виждаш ли, а ти казваше, че нямало изгледи - и аз така си мислех и дори не проверявах вече, та не вярвах на майка ми, като ми каза, че го е  напипала, бяхме заедно в дънкин донатс вчера и тя го напипа първа...

Пешеходке, и аз се радвам, че не си ти, явно е било интересно...

Вижте какво, за или не за рожден ден, искам скоро среща! Тази седмица - освен днес, го дават слънчево и топло време! Какво ще кажете!?...

# 132
  • София
Имаме си зъбчееееееееееееееееееееее newsm44 newsm68 newsm44
Най накрая и ние в групата Laughing
а да ви е честито  newsm47 newsm51

# 133
  • София
Честито зъбче на Инес! esy, да й купиш нещо бяло. Grinning

Софиянки, хайде да си направим среща в сряда или четвъртък - гледах прогнозата за времето, дават го да се затопли! Например пред Народния театър по обяд.

Моята бебка кара коли - бута напред-назад на батко си колите, вчера дори беше подкарала и касовия му апарат! Laughing

# 134

Общи условия

Активация на акаунт