Кои са вашите цигари

• 85 150
  • 185
  •   1
Отговори
# 90
Pall Mall - оранжеви. Най-странното, е че като си купувам цигари и винаги ми дават онези тънките. Казвам - Не, искам дебели. И след като няколко пъти ми се подхилваха заради " искам дебели", вече казвам " искам класическа кутия".

# 91
  • там от където съм
Аз пуша синя Карелия от доста време и не съм я сменяла,за сега тя ми пасна!

# 92
  • София
Пропуших с каквито носеха съучениците от Албена - Боро, ама старото (имаше невероятен вкус), Ротманс и т.н. После минах през Lexington - все пак бяха по 25 в пакет, но и вкуса ми харесваше. В гладните студентски години и на Арда се радвах. После харесах West Lights и ги пуших дълго. Бях спряла цигарите за около година, а сега пропуших с Pall Mall оражеви слимс и наистина като хвана дебела цигара имам чувството, че държа кол.

# 93
Никога не съм обичала да пуша различни цигари. Откакто пропуших (отново) пуша само Карелиа Ултима, за повечето пушачи тези цигари са като "планински въздух", но на мен са ми екстра-поне една полза от това, че не пуших година и нещо, сега и най-леките са ми достатъчни.

# 94
В България ме уби това с тънките цигари, дори баща ми, непушач от 20 години, лапа от време на време една солета. Много ми е странно...
да разбирам те перфектно какво имаш в предвид..след 5 години там като се прибрах и като се разхождах по центъра на 'провинциалния' град Стара Загора - 3 месеца си мислех че всички са к.....и, всички жени/момичета с толкова малко дрехи по себе си, всяка втора с червена коса,- как да не изневеряват тези мъже български, ами тука не се обличат - така си мислех, но до 3-ия месец Peace да и за тънките цигари Peace...абе ужас....голяма е разликата няма дума, няма спор....свикваш мила с времето, с хората.....всеки прави своя избор нали така...главата е на раменете му, а и млади, мода, Пайнер навсякъде, все пак в една провинция като тук само в четвъртък има ретро в някой 'клуб', останалото е...турбо чалгица...но живота е живот и тук....и лошо и хубаво....
п.с. мога да разкажа за доста странни неща и там..ти знаеш сама Peace, няма смисъл, не е това темата Hug

# 95
Обърках се, каква е връзката между тънките цигари, Пайнер, курвите и червените коси?

# 96
  • варна
Карелия - ултима Peace.От 2-3 години друга цигара не съм пушила

# 97
доста странни са тънките цигарки скъпа Кейси, за хора които са били в среда където не се употребяват...съжалявам за дългото уточнение по горе, 100% съм наясно че пиша в КЛЮКАРНИКА...и не търся ФАЙТ...и 100% съм наясно че различното мнение тук не е на почин..
нищо лично, лека нощ!

# 98
  • Boston, MA
Обърках се, каква е връзката между тънките цигари, Пайнер, курвите и червените коси?

И аз.  Laughing Аз казах, че баща ми пуши тънки цигари, не знам к... ли е.... Пайнер ли е? Не е с червена коса.  Laughing

Странни са ми тънките цигари, защото са масови, преди години (по моето време Wink ) не бяха. 

# 99
Тигърчето, а кой ти каза, че в Щатите не се употребяват? Това, че ти не си виждала, не означава нищо.
Все още ми е трудно да разбера постинга ти. Нищо лично скъпа  Hug

# 100
  • София
Май тънките цигари се смятат за по-леки - което естествено не е така винаги. Може би затова ги пафкаме разни отказвали се или решили да пушат "здравословно" Laughing

P.S. Този пост с Пайнер и тънките цигари ми напомни как говореше Човека-паяк в Сървайвър - не му се разбираше много логиката. Сори за офф-а.

# 101
за оффффа и аз ПУшА ТЪНКИ ЦИГАРИ, вижте по горе, моля, Севън Хилс, целта на поста ми беше - че разбирам какво и е толкова странно за Бубка...но се хванахте за Пайнера, и бла-бла с К...., добре, няма смисъл, не разбрахте какво за мен е било странно преди и как с процеса на живеене вече не е, ...искрено съжалявам че разкрих точното си мнение по въпроса...
никога не съм написала, че който слуша Пайнер, е с червена коса и пуши тънки цигари - да си имаме поне малко уважението, моля

# 102
Шест страници и никой не си признава, че някога е пушил Лексингтън- after action satisfaction.

# 103
Аз пък пуша Средец Минима - вече много години! Нъц!  Mr. Green

# 104
  • София
Шест страници и никой не си признава, че някога е пушил Лексингтън- after action satisfaction.
Еее.... признах си в първия си пост.. моля, моля Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт