Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 114
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Младост 1А
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и много щастливи!
На мен да са ми живи и здрави племенницити Виктор и Мина. Да растат здравички и усмихнати!

Хубав ден на всички и болните бързо да се оправят че е време вече да яхваме шейните.

# 196
  • София
Дрина, да са ти живи и здрави имениците! Както и всички, които днес празнуват.

Ние вече открихме от вчера сезона на шейните. Краси много се кефи.

# 197
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес. да са живи и здрави.
А някой да знае къде има шейни със ски и кормило? И цени?

# 198
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!  bouquet

ММЗ, такива истерии не сме имали, но и Рали е много страхлива, при всеки малко по-силен шум идва и се гушка в нас, а понякога и трепери от страх.

Аз днес съм на погача на бебето на нашите кумци и нямам търпение да го видя. За подарък взехме една кошница за кола и едвам удържам голямата магарица да не се напъха в нея.

# 199
  • София - Младост 1А
Танчето за Чук и Гек ли питаш... като от едно време? Не съм виждала такива от 100 години.

# 200
Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!
ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕНАТА СИ!! baloni

Ние сме от отбора на болните. В четвъртък вечерта отново вдигна 39,4. В петък цял ден се борихме и вечерта в 22.00 ч. вече не издържах и дадох АБ. До сега никога не е правил така, но от вчера не иска да си пие АБ и непрекъснато плаче. На всичкото отгоре се захласна цели 5 пъти, аз не мога да го спасявам, само баща му се справя с това положение и не знам утре него като го няма какво ще правя. Моля, дайте ми съвете как да се оправям с това захласване. Като му видя посинялата уста  направо не знам на кой свят съм Cry

Приятен ден ви пожелавам!  Hug

# 201
  • София - Младост 1А
ох това със захласването е много гадно. Пецата нали се захласваше яко. Целия посиняваше. Духам в устата или направо му плискам лицето със вода. Лекарите казват че трябва детето да се остави само да продиша ама аз съм виждала племенницата как изпада в безсъзнание и сестра ми й прави изкуствено дишане, та не съм убедена че бих чакала... Само трябва да не изпадаш в паника.
А за антибиотика бих те посъветвала да му го даваш със спринцовката от Панадола. Мушкаш вътре и изтискваш течността. Така няма да я усети на езичето и няма да му е гадно.

# 202
  • София
Момичета, съжалявам, че сте развала така хубавия празник днес.
Детенцето за което ви разказах и за което всички се помолихме днес през ноща е починало. Така и не е излязло от комата. Незнам подробности, а и в този тежък момент за родителите едва ли имат значение. Едни детски очи останаха нецелунати, една майчина прегръдка празна, една детска стая без детски смях..... Безумно ми е тежко, те са толкова добри хора....  Cry

# 203
Ужасна трагедия. Толкова съжалявам! Моите искрени съболезнования! Горкото мъниче...  Flowers Rose Flowers Rose

# 204
  • София
Много лоше е това, Ани. Дано бебчо е на по-добро място вече  Praynig.

# 205
Моите съболезнования,Ани!Да почива в мир малкото ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 206
Flowers Rose Flowers Rose Ужасна трагедия Flowers Rose Flowers Rose
Дано малкото човече е на по-добро място!
Най-искрени съболезнования!

# 207
Да почива в мир малкото ангелче! Flowers Rose Flowers Rose

# 208
Нека почива в мир малката душица!
Дано там бъде по-добре и нищо да не я боли!
 PraynigFlowers Rose Flowers Rose

# 209
Ер, как са родителите на детенцето, сигурно им е много тежко, дано скоро имат щастието да имат здраво  бебче!
А малкото ангелче дано е щастливо там, където е!!! Аз си мисля, че са заедно малките душички - Дари, Калоянчо, Криско, Лили, Маги(това са все дечица от форума, напуснали този свят напоследък Cry Cry)..........и  се моля за всички тях да са щастливи там, макар че мъката на родителите и близките е неописуема! Praynig

Ние иначе сме добре, събираме багаж и ще се местим до седмица.Дано само е здрава Йони, че 2 седмици беше в къщи с някаква настинка, но мина сравнително леко, мисля Бронховаксома  помага.
Целувки на всички малки дечица!!! Да са ни живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт