Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 115
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,мами!  bouquet
Ерче,моля се за това детенце,да оздравее напълно и да се радва на пълноценен и щастлив живот заедно с мама и тати! Praynig
Всъщност,може ли да ми обясниш за коя клапа става въпрос?А искрено се надявам другата диагноза да се отхвърли! PraynigБоже,бди над това детенце!

Сега ще трябва да излизаме,по-късно ще пиша.
Весел ден и целувки!

# 181
  • София
Здравейте мацки! Аз нали все не пиша, но от време на време пускам по някоя оферта за почивка (последната беше за Тасос). Сега искам да споделя с вас за една промоция на Гранд хотел Велинград:

http://grandhotelvelingrad.com/index.php?page=offers&type=2&lang=bg
ГОРЕЩА ОФЕРТА за периода от 11.11 до 15.11.07 г. и от 18.11 до 22.11.2007 г.
ПЛАТЕТЕ 3 ДНЕВЕН ПАКЕТ ЗА ДВОЙНА СТАЯ /ТРИ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ/ НА ЦЕНА ОТ 299.00лв. И ПОЛЗВАЙТЕ 1 БЕЗПЛАТНА НОЩУВКА.
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ И ОТ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ НИ SPA ПАКЕТИ.

Аз все за почиване мисля и мечтая да си видя детето за по-дълго, а не между чиниите вечер.   bath1Та организирала съм се с още една мама и ще се възползваме от намалението от 18-22ри. Но ако има други желаещи - включете се да напълним"Гранд-а" с малчугани......
Хайде поздрави от мен и лека събота и неделя.

# 182
Помолете се за детенцето. Не му се е затворила клапата на сърчицето, а и се съмняват за мозъчна инфекция. Помолете се за него, помолете се и тази малка душица да усети майчина ласка!  Praynig
.
 Praynig Praynig Дано Господ се смили над малката душичка и да се излекува и да живее нормално!!!
Толкова много дечица напуснаха този свят напоследък, че не знам как да се моля вече.
 Cry
Дано и нашите дечица са здрави, наистина това е най-важното!!!  Praynig Heart Eyes

# 183
  • София
Здравейте, мили дами! Ей, какви тежки неща се случват на малките бедни душички  Cry. Дано всичко е поправимо! Миринда, Преслава през пролетта беше със страшно, ужасно зачервени слабини и нашата роднина педиатър ни каза да купим едно мазило от аптеката. Казва се "Универтан". Много бързо и мина, а беше страшно зачервена,с малки пъпчици.
И аз да ви споделя нещо кофти за една моя много добра приятелка. Тя е на 36 и от дълго време се опитва да забременее. Мина през всякакви стимулации и няколко инсеминации, но нищо. Последно и правиха лапароскопия и и дадоха надежди, че до 6 месеца нещата трябва да се получат, но вчера е ходила и се оказва, че пак няма овулация. Толкова тъжно ми стана за нея!!!
А също искам да попитам вашите дечица изпадат ли в истерия? Преслава мина един такъв период, а сега я подхващат пак лудите. Снощи за щяло и не щяло плаче, крещи и трепери и се свива все едно, че някой я е ударил. А ние гледаме да сме максимално спокойни и мили с нея, никога не сме и крещяли, пък камо ли били. И през нощта се буди с такъв рев. Нещо изживява, но като не можем да се разберем. Днес питах в яслата как се държи там, дали и там изпада в такива състояния, разбира ли се с децата? Е, не посмях да питам дали някой от персонала не я е нагрубил или ударил - може и да греша, нали? Казаха, че добре се вписва в колектива, добричка, и че са имали много истерични деца - Преслава, според тях, не била от тях. Зачудих се дали да не я заведа на психолог или пък да и леят куршум. Споделете своя опит и мнение. Тя преди около месец и пукна един балон в ръцете и много се уплаши, сега като види балон и ми повтаря: "Булона пукъне." (балонът ще пукне). А може и да е просто такъв период.

# 184
  • София
Бини, незнам точно и аз. Докторите обаче се надявали проблема да е в сърцето, а не в мозака. Последните новини са, че клапата се затваря сама, остава другата диагноза обаче. Почнало е да прави малки движения. Днес ще му изтеглят костен мозък за изследвания. Оказва се, че детето няма и чуствителнот при взимането на кръв не показва никакви признаци за болка. Най страното е, че 2 дни след раждането детето е било добре и едва вчера почват проблемите. Дано, дано се оправи... Родителите са събрали какви ли не доктори от цялата страна, дано успеят да открият проблема на време и дано не е фатален!  Praynig

# 185
Дано, ер-ка  Hug! Пожелавам на бебенцето бързо оздравяване  Praynig Praynig Praynig!

# 186
Ох,дано,наистина! PraynigА в коя болница е,миличкото?

# 187
  • София
Ани и аз ще се моля за тях. А всъщност колко голямо е детенцето? Новородено? И как са стигнали до тези изводи? Наско е с междукамерен дефект...

# 188
  • София
Детенцето е на 5 дни. Проблема със сърцето отпадна клапата се е затворила, резултатите от костния мозък са идиални, кръвните изследвания също. В момента детето е в кома.... Няма диагноза!  Cry

# 189
Ерче,къде е детето?Как так,бе?Скенер на главата му правили ли са?

# 190
  • София - Младост 1А
ох какви неприятни новини... моля се детенцето да се оправи. Милата душица дано е силна и здраво да се хване за живота. Ани да пишеш как се развиват нещата.

# 191
  • София
И скенери и мисля дори МР, абе всичко. Башата на детето е събрал най-големи светила в медицината не само от София, а от цяла България. Но дори и това, че имаш възможности явно също пречи да помогнеш на детето си. Все още нямам новини какво се случва с малката душица.

# 192
Ерче,непременно да пишеш как се развиват нещата!Ох,дано Господи!!!Дай сили на това детеце!!! Praynig

# 193
Ер-че, ще се молим за милото бебче, дано лекарите успеят да му помогнат Praynig, пиши като има развитие.

# 194
Милата душичка  Praynig Дано всичко е наред и бебчето да изживее най-прекрасния живот, такъв, какъвто заслужават всички дечица!

Относно Нена - обрива вече е завехнал. Ходихме в 29-а поликлиника, не помня името на докторката, в 8-ми кабинет беше. На 15-ти пак сме на преглед. 
Обаче от сутринта ми се струва малко топличка, сега й премерих Т - 38,4. Дадох й Нурофен, дано спадне. Иначе нищо й няма, нито кашля, игрива и жизнена е, изяде си закуската, откъде се появи тая Т идея си нямам.  Thinking

ММЗ - чак истерия не сме имали, но понякога така се тръшка и вика, че чак ме смайва.

Общи условия

Активация на акаунт