Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 332 067
  • 2 805
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Прегледът при Френгов е 30лв,а при Едрев 40лв. Ние ходихме при Френгов, от прегледа съм доволна,много е внимателен,обяснява,отговаря. Още не сме насрочили дата, но мислиме той да оперира.

# 436
  • София
kalli,  с какъв йодасепт му мажеш гърлото? Ние купихме йодсептадон, но понеже пише Външно.Дермален разтвор.,още не смея.

# 437
Здравейте и от нас. Ние най - накрая сме добре. Минко от утре си тръгва на училище. Температура имаше до сряда, а едва от няколко дена говори по ясно. Но иначе си е добре детето. Доста ни беше изплашил предишните дни.
честито на всички оперираи дечица. Пожлавам им много здраве.
Тел. на Транспортна болница   - 932 37 65 УНГ кабинет и 932 39 36 отделние.
Пламена докато детето пие противоалергично е безмислено да се прави тест за алергии. Д-р Френгов е напълно прав - за да ви направят теста е необходимо да спрете противоалергичният препарат и да минат няколко дена преди да направите теста.

# 438
kalli,  с какъв йодасепт му мажеш гърлото? Ние купихме йодсептадон, но понеже пише Външно.Дермален разтвор.,още не смея.
Да, същият. Йодасептадон. В шишенце  Peace
Поливам си пръста и бъркам и мажа  Rolling Eyes
Гадно е, но вече е свикнал  Crazy

# 439
Здравейте и от нас. Ние най - накрая сме добре. Минко от утре си тръгва на училище. Температура имаше до сряда, а едва от няколко дена говори по ясно. Но иначе си е добре детето. Доста ни беше изплашил предишните дни.

Радвам се, че се е преборил  Hug

# 440
       ЗДРАВЕЙТЕ, И АЗ ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА ВЪВ ВАШИЯ РАЗГОВОР.СИНЪТ МИ  Е НА 3г и 4м И ИМА ПОДОБНИ ПРОБЛЕМИ С НОСЛЕТО: ПОСТОЯННО Е ЗАПУШЕНО , НОЩЕМ ХЪРКА И НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ВЪРТИ . ДЕНЕМ СЪЩО ДИША С ОТВОРЕНА УСТА. МНОГО МИ ЕМЪЧНО ЗА МАЛКИЯ КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК СЕ МЪЧИ НЕПРЕКЪСНАТО .ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХРАНИ НОРМАЛНО И ПОЕМА МНОГО ВЪЗДУХ И В СЛЕДСТВИЕ ПОСТОЯННО СЕ ОРИГВА,ОЩЕ ПО СЕРИОЗЕН Е ПРОБЛЕМА С ГОВОРА -НЕ МОЖЕ ПРАВИЛНО ДА  ИЗГОВАРЯ ДУМИЧКИТЕ. МИСЛЯ ЧЕ И СЛУХЪТ МУ НЕ Е МНОГО НАРЕД/УСИЛВА  ТВ-то ДО ПОСЛЕДНО. Hug
     ПРЕДИ МЕСЕЦ ПЪК МУ ОТКРИХА БАКТЕРИЯ -"МУРАКСЕЛА"В НОСА, ТОГАВА  МИ КАЗАХА ЧЕ ИМА И ТРЕТА СЛИВИЦА ПРОВЕДОХМЕ  ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗИНАТ.НО ЕФЕКТА БЕШЕ КРАТЪК.СКОРО ОТНОВО ПРАВИХМЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА НОСНИЯ  И ГЪРЛЕНИЯ СЕКРЕТ И   СЕ ОКАЗА ,ЧЕ СЕГА ПЪК ИМА СТРЕПТОКОКОВА БАКТЕРИЯ/AUREUS/.
  СЕГА КАТО ЧЕТА ВАШИТЕ ИСТОРИИ И ПАТИЛА СЕ ЧУДЯ КОЙ ПЪТ ДА ХВАЩАМ. ЖИВЕЕМ В БУРГАС ,А Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ТУК НЯМА ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ . АКО ИМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ,МОЛЯ ДА СПОДЕЛИТЕ. #Crazy
Патрицела, Aureus е вид стафилококова, а не стрептококова бактерия. И няма нищо за чудене- заведи си детето на добър УНГ. Проблемът му ( по това , което чета) не е за подценяване.
Мери, радвам се , че сте добре вече.

# 441
  • На края на вселената!
мери, браво на юнака Heart Eyes

# 442
  • София
Не съм предполагала, че има таква тема. Една мама ми каза и се разписвам.

На 4.02 правихме операция- махане на трета сливица +поставяне на макарички в двете ушета.
Операцията извърши Д-р Френгов, в Транспортна болница.

При нас всичко мина чудесно, но от събота пак е с гноен отит. Вчера прочистиха ушето и се надяаме, че макаричката няма да се запуши или да бъде избутана от течността.

Операцията мина чудесно, детето ми почти не е плакало след упойката, не е повръщал и изобщо до вечерта беше, като нов.

В момента чува, като ловно куче  Mr. Green , а всички останали проблеми с хъркане, неправилен говор, трудно хранене изчезнаха.

# 443
Момичета,
и аз смятама да водя моята дъщеря пр д-р Френгов /най-веоятно утре/. Разбрах, че е без записване на час. От 14 до 17 часа. Кажете ми колко рано да отидем, за да не се налага да чакаме часове...??
Вие колко чакахте? Успява ли доктора да прегледа всички деца в рамките на тез 3 часа? Thinking

# 444
  • София
И нашето юначе утре ще е там за промивка.  Simple Smile
Френгов каза следобяд да отидем, защото има по-малко хора. Не връща, преглежда всички. Вчера една сестра се опита да вкара дъщеря си (аз бях вътре) и той я отряза, че ако я вкара без да си изчака реда хората отвън ще го изядат с дрехите  Simple Smile
Така, че наистина се чака, има си ред и не връща.

Ние ходим м/у 15-16ч и няма много хора. А вчера сутринта беше малка лудница

# 445
  • София
Обяснете ми къде точно се ходи,че и аз съм се запътила принципно към него за второ мнение.

# 446
Само да предупредя всички, които отиват за първи път в Транспортна .... внимавайте къде паркирате! Ние не обърнахме внимание и оставихме колата на улицата, както и други, не сме видяли знака и като излязохме я бяха вдигнали. Там има усърден паяк.  Sad На фона на диагнозата ни, това бе бял кахър, но намирам за добре да споделя. Иначе има паркинг ... но май е доста малък, а наоколо къде другаде може да се спре нямам на идея  newsm78.

# 447
  • София
няма ли синя зона?

# 448
Не видях да има? Има паркинг, но той е всъщност тротоара пред болницата, поне така ми се стори ....  нека кажат другите мами, аз съм ходила само веднъж и ни се случи случка  Confused

# 449
Да вдигат коли. И лекарите и сестрите предупреждават за това.
Така че внимавайте.
И нашето юначе утре ще е там за промивка.  Simple Smile
Френгов каза следобяд да отидем, защото има по-малко хора. Не връща, преглежда всички. Вчера една сестра се опита да вкара дъщеря си (аз бях вътре) и той я отряза, че ако я вкара без да си изчака реда хората отвън ще го изядат с дрехите  Simple Smile
Така, че наистина се чака, има си ред и не връща.

Ние ходим м/у 15-16ч и няма много хора. А вчера сутринта беше малка лудница
Peace

Общи условия

Активация на акаунт