Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 332 042
  • 2 805
  •   2
Отговори
# 585
Аз мисля, че е по добре да се махнат, дъщерята мисли , че не е добре. Какво ще ме посъветвате?

Защо не консултирате детето с още един специалист УНГ и ако се потвърди диагнозата може би и дъщеря ви ще преосмисли решението си.
Двама лекари казаха, че е за махане.Една от поликлиниката и една УНГ от Трета градска .А онзи ден детето ни стресна, като каза,че не чува с дясното уше.
Това, че не чува изобщо не е за подценяване. Това е много по-голям проблем, отколкото самата трета сливица и гнойните ангини...
Аз съм 100% за операция когато се налага. може би така ще те посъветват и повечето майки тук, минали по този път.  Peace
Но е добре да се види състоянието на ушето, да се направят небходимите изследвания и да се действа навреме!  Peace

# 586
Аз мисля, че е по добре да се махнат, дъщерята мисли , че не е добре. Какво ще ме посъветвате?

Защо не консултирате детето с още един специалист УНГ и ако се потвърди диагнозата може би и дъщеря ви ще преосмисли решението си.
Двама лекари казаха, че е за махане.Една от поликлиниката и една УНГ от Трета градска .А онзи ден детето ни стресна, като каза,че не чува с дясното уше.
Това, че не чува изобщо не е за подценяване. Това е много по-голям проблем, отколкото самата трета сливица и гнойните ангини...
Аз съм 100% за операция когато се налага. може би така ще те посъветват и повечето майки тук, минали по този път.  Peace
Но е добре да се види състоянието на ушето, да се направят небходимите изследвания и да се действа навреме!  Peace
  PeaceНепременно идете на лекар и вижте състоянието на ушите.Важно е да се направи тимпанометрия, за да се види има или не вода в средното ухо.

# 587
  • София
Благодаря за отговорите, ще се постараем да направим необходимите изследвания.В момента е на 3 вида капки,след антибиотик.

# 588
  • София
Чудя се! , в тази тема наистина повечето ще те посъветват да я махате  Simple Smile Важното е да попаднете на добър специалист, който да направи всички необходими изследвания преди това и добра операция. Успех!

# 589
Аз само да си кажа - нашата лична лекарка е също в Трета градска болница. Така че сме ходили и при УНГ там - д-р Вълева. Садка жена е, много симпатична. Но щом става въпрос за намаление на слуха и трета сливица, според мен поне, си заведете детето на добър специалист. Координати в темата има много. И в Исул и в Транспортна болница могат да направят тимпанометрия, и ако решат че възрастта позволява аудиограма, и съответно да преценят състоянието на сливицата и влиянието и върху ушите.

# 590
Да се разпиша и аз тука.Дъщеря ми е на 4 годинки и както е тръгнало ,няма да ни се размине "премахването" на третата сливица.Не съм изчела всичко,т.к. нямам време и ще помоля,ако някой ме насочи или ми даде координати за Русе.Аз съм от Разград и  имам съображения относно в нашия град,да и` се извърши тази манипулация.Благодаря предварително!    bouquet

# 591
А онзи ден детето ни стресна, като каза,че не чува с дясното уше.

При това положение, и аз смятам, че трябва да се махне.
Нашият случай е аналогичен. След поредния отит и дъщеря ми казва, че не чува с дясното уше, пък и тимпанометрията го показва  Rolling Eyes Затова насрочихме и дата за махане на сливицата.

# 592
Нати много стиснати палци за операцията щом сте насрочили дата това е добре, аз тази седмица ще  говоря с лекаря и ние да си насрочим дата  че вече е време

# 593
Нати много стиснати палци за операцията щом сте насрочили дата това е добре, аз тази седмица ще  говоря с лекаря и ние да си насрочим дата  че вече е време

Благодаря  Simple Smile
Ще кажеш кога да стискаме и на вас  Wink

# 594
  • София
Нати, как се ходи в транспортна болница? Трябва ли направление? Или са само платени прегледите? Знам от преди, че там са много добри лекарите. Аз ходех в транспортна, защото работех в ЖП Завода.Даже водеха чуждестранни дипломати или служители при тях. Но от 6 години не съм ходила натам и не знам в момента как се действа.Вие къде сте се записали за операция?Сина го оперираха преди години в 1-ва градска, а дъщерите в МВР болница.

Извинявам се, но няма начин да изчета всичко написано.Операциите не се ли правят само до април?И после чак септември.До колкото си спомням лятото не правеха операции.

# 595
Правят и през лятото. PeaceОперацията на моята дъщеря беше на 12.06 миналата година в Транспортна болница при д-р Френгов. Peace
Успех !!!  bouquet

# 596
Нати, как се ходи в транспортна болница? Трябва ли направление? Или са само платени прегледите? Знам от преди, че там са много добри лекарите. Аз ходех в транспортна, защото работех в ЖП Завода.Даже водеха чуждестранни дипломати или служители при тях. Но от 6 години не съм ходила натам и не знам в момента как се действа.Вие къде сте се записали за операция?Сина го оперираха преди години в 1-ва градска, а дъщерите в МВР болница.

Платен е прегледът - 30 лв. Тимпанометрията е 15 лв.
Уговорихме се с д-р Френгов да я оперира в началото на април.

# 597
  • София
Засега решихме да го заведем при Василев, ако се налага още нещо по натам ,може да запишем и при друг.Благодаря!

# 598
Ами Василев също е много добър лекар, той ще направи необходимите изследвания.
Лорка, как сте, Лорена добре ли е вече, сложихте ли ваксината?

# 599
Ами Василев също е много добър лекар

Да  Peace Бяха го препоръчали на една колежка за детенцето й и тя е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт