Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 329 180
  • 2 805
  •   1
Отговори
# 2 235
Ивалина, може би е от хирургическата намеса. Ще мине! Сигурна съм!

# 2 236
Ивалина, може би е от хирургическата намеса. Ще мине! Сигурна съм!
Благодаря , за подкрепата   bouquet Наистина много се притеснявам ... Какво щях да правя, ако ви нямаше  Cry

# 2 237
Ивалина нормално е. Не се тревожи. Това което виждаш не е от ангина - гърлото обикновено е покрито с огромни бели налепи, има лош дъх в устата и децата подържат температура. Давай повече течности. Това е много важно. Твоят юнак хапва ли нещо, пие ли течности  - при нас Мария не беше яла и пила нищо почти 5 дена и Френгов и каза че ако така продължава ще трябва да и сложат система.

# 2 238
Да , хапва си добре . Температура около 37.3 имаше три дни след операцията и от тогава не ми е правил . Но щом казвате , че е нормално да има лош дъх в устичката - добре , малко се поуспокоих Tired Просто вече така си напатихме с тия ангини , макар че не бяха гнойни , но от май месец до денят на операцията стигнахме рекордни стойности - 12 ангини   #Cussing out и затова така се страхувам от лошия дъх , защото точно така протичаха и след два дни висока температура  Shocked но дано сега да е наистина от самата  интервенция и всичко да отмине . Усмихнат ден на всички  Grinning

# 2 239
Не се тервожи от лошият дъх това е нормално. Много го пази да не боледува сега. Не го събирай с много деца, не го води на места с много хора. Ще видиш как детето ти ще боледува много по малко и по леко. Но.... имай вредвид че без сливици всичко слиза надолу, т.е трябва да внимаваш с хремите и кашлиците.

# 2 240
  • София
Нати, мерси за отговора   bouquet Явно сега ще е още по-рисковано от преди  Rolling Eyes

За лошият дъх да кажа, че и ние имаме, въпреки извадената сливица.

Нямат обяснение на какво се дължи. Вероятно на храносмилателни проблеми

# 2 241
Нати, мерси за отговора   bouquet Явно сега ще е още по-рисковано от преди  Rolling Eyes

Сополите ги преборихме - има съвсем малко, но като й издухвам носа се потриса и се хваща за ушичките - казва, че я болят, та сега това ме притеснява, защото Френгов каза, ако я болят, има течение или не чува добре да я водя на преглед преди 20-тия ден.

# 2 242
Нати, вземи я заведи Кали на преглед щом е така, нека си я види хем ще каже с какво да лекувате сополите. Съчувствам ти Sad

Момичета, колко време е хубаво да се пази детето от вируси и т.н. след операцията на третата сливица newsm78 На нас доктора ни каза 2 седмици че би си задържал детето вкъщи ако е негово и аз мисля от другата седмица да ги пускам на ясла, ама знам ли, какво ще ме посъветвате Thinking Иначе още са здрави и двамата, Ники обаче вчера 2-3 пъти прокашля, днес като че ли не. Вчера му дадох само на него от  тази клеевата тинктура, дето я хвалят във форума и си мисля да не би от това да е някаква алергична реакция, та тъкмо бях спряла ериуса и пак го почнах. Утре ще видя как ще е, дано да ебило от тинктурата и да му мине сега. Иначе друго няма, сополи не текат, само като плаче, но го считам за нормално. В носа има разни засъхнали корички, но си мисля, че се оттичат още разни секрети от операцията, знам ли и аз вече. Не са много все пак.

Иначе са ме побъркали вкъщи и ако не ги пусна вече на ясла от другата седмица сигурно ще превъртя Rolling Eyes То ни бой помага, ни приказки, като две животинчета са станали, правят си каквото си искат и по цял ден се бият и карат. От ставането започват с крешенето един по друг Rolling Eyes А след ясла са едни мили, какво ги правят там не знам, но добре им се отразява Laughing И на мен още повече Joy

# 2 243
Нати, няма какво да се чудиш, заведи я Френгов да я погледне. И я заведи сутринта - прегледа тогава ти е безплатен, към операцията. Аз ако съм на теб въобще нямаше да се чудя.

# 2 244
Нати и аз мисля че е хубаво да заведеш Калина при Френгов, а пък иначе стискам палци да няма повод за притеснение Praynig, пиши после какво е станало Hug

Мишленце  при нашата операция и аз питах във форима и момичетата ми казаха, че е хубаво детенце да остане поне 20дни в къщи, още повече че сега в градините и в яслите върлуват вирусчета, но тоа си зависи дали човек може да ползва отпуски и болнични толкова време. За клеевата тинктура си мисля че не би следвало да е алергична реакци, но пък от друга страна все пак се прави с прополис, знам ли, дано не съм те объркала излишно, все пак се надявам да не е нещо сеирозно Hug Peace

# 2 245
И на сина ми оперираха в четвъртък третата сливица. Предисторията- Увеличена трета сливица /трета степен /, изчаквахме 2 години почти. Тази есен тръгна на детска градина. За съжаление само за 1 седмица. След това 1 месец беше с хрема. Имаше едно прекъсване от 2-3 дни. Хремата не успяхме да я излекувахме напълно до операцията, но ето че няколко дни след нея вече мина. Надявам се окончателно. Ще го пазим вкъщи 2 седмици.

Проблемът при нас беше с постоянните му хреми, носов говор, спане с отворена уста. Ангини прави много рядко /вече!/ благодарение на класическата хомеопатия. Само хомеопатичката му беше против тази операция, но .....

Надявам се , че сме взели правилното решение и ще  боледува по-рядко. /Въпреки дет.градина.... / Дори мислех да пусна тема с анкета, но виждам, че май при повечето наистина са се разредили боледуванията .  Praynig

На всички оперирани дечица пожелавам здраве, а на майките им спокойствие!  Praynig  Simple Smile Hug

# 2 246
Dorothea, радвам се че всичко е минало нормално  HugЖелая ви бързо възстановяване и никакви болести повече   bouquet

# 2 247
Нати заведи я, стискам палци Praynig
На Виктор му мина - хремата, грипа, кашлицата - с хомеопатичното Simple Smile
сега да видим до кога ще задържи.
все ое се боря със сливицата Wink

# 2 248
  • Sofia
Здравейте,
вчера бяхме при Улевинов и ни постави диагноза увеличена 3 -та сливица 1-2 степен, синузит, уголемени и боледуващи сливици вероятно причина да е ГЕР, който малкия имаше до 2 годинки, а сега доста често оригва.Изписа ни неговите капки и ако до 2 седмици няма ефект - операция.
Искам да получа и второ мнение затова Ви моля  да ми кажете как да стигна до Френгов.
Ако някоя от Вас е ходила при Улевинов моля за мнение ?

# 2 249
Dorothea, радвам се че всичко е минало нормално  HugЖелая ви бързо възстановяване и никакви болести повече   bouquet

Благодаря!    Hug

И между другото, помолих да я запазят, за да я видя какво представлява тази прословута сливица. Беше отвратителна, голяма /1/3 от нея бил нормалния й размер/, с членчета /нещо като малки израстъци, които евентуално се разраствали към ушите/ и изобщо не ми е жал ,че я махнахме. То как е дишало изобщо детето !?! 

Промяната сега е очевидна - едно променено , прекрасно и ясно гласче. Не се задъхва, много по-спокоен е за разлика от преди, когато все подскачаше... Апетитът му се увеличи, не че преди е страдал от липса на апетит, но вечер почти винаги го хранехме "в движение".

Общи условия

Активация на акаунт