Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 newsm51 smile3501 smile3525 smile3501 smile3501  love001

Toва за вас от мен    Hug
ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!!!!  bouquet

# 196
;MOMICHETA

1/chudesni sa snimkite

2/ a snimkata na Lqki i Petja e za konkurs

3/dnes ste zvqnna na Ilija LUkov da go popitam za Dafin ,da mu organizirame edno prsolushvane s kogoto trjabva

4/dokumentite    za sqbsidijata  ste gi popqlnim nie  Peace

5/ oste vednqz blagodarja na Vesi ,neznata Sofiiska lavina , neozenima e neinata pomost Heart Eyes

6/na srestata v nedelja ste doide nova mama  Hug , koeto e chudesno

7/taka za bazara  ima veche novi zelaesti zeni ,koito bjaha na predtavjaneto i imat zelanie da rabotjat s nas ,imat interesni idei .ste govorim v nedelja  Heart Eyes

8/ ste sme na sresta s g-n Видов ponedelnik , chas ste pisha pak

ste pisha pak po-kqsno

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 09:21 от lorys

# 197
a kutijata  ,verno e kato pesterata na  Ali baba

този отчет го дадох в основната тема на ДБМ ,слагам  го и тук

момичета ,
иска ми се да мога да ви опиша ,невероятното чувство на удовлетвореност ,което изпитвахме всички ние снощи ,ние момичетата от звеното на ДБМ Видин и Веси ,нашата Нежна Софийска лавина ,
напълвайки залата с гости ,дошли да чуят и се запознаят с фондацията ,с нас ,да им разкажем ,кои сме ,какви са нашите цели и амбиции ,нашите реални  възможности и да дадем отчет ,за времето от както работим
...
не може да се опише ....
не може да бъде повторено ...

защото е чисто ,сърдечно и добронамерено
не може да се възпроизведат  сълзите на много гости и на нас

....няма да забравя как пееше Дафин от детския дом в Ново село
това момче трябва да бъде чуто от професионалисти и мисля ,че тук е мястото да ви помоля вас всички ,да направим всичко възможно ,да говорим с когото трябва да може гласа на това 17-годишно момче да бъде чут ,обработен ,и да се реализира..............
....няма да забравя как се разплака Петя от дома в Белоградчик ,докато рецитираше стихотворението "Да протегнеш ръка "  ,но продължи плачейки да рецитира ....
...Думите на двете директорки ,които се изказаха , колко благодарност и колко топлота имаше в тези слова , текста на песента "Ако си дал " на Е.Димитров ,с които завърши изказването си г-жа Григорова
..как в думите на г-жа Узунова ,непрекъснато се споменаваше "Български майки " ,чудесно звучи ....
...как за 10 минути в края на представянето ,поканвайки гостите да разгледат изложбата -базар "Коледа 2007" /част от подготвената продукция за традиционния Коледен базар на ДБМ/ ние продадохме сувенири и събрахме 620 лв ,
.. как в тежък за дома момент /Белоградчик / сме се отзовали и помогнали да парния котел ,и как децата се радват на топлинка ,
всичко това е чудесно
...ползотворни срещи с ,дошлите лично
 регионалните директори на АСП ,
ДАЗД
 с г-н Кмета на Община Белоградчик ,
с г-н Кмета на Община Ново село ,
представители на НПО-та
представители на фирми и организации ,
много стари  и нови приятели на ДБМ и децата

..тъй като г-н Кмета на Община Видин бе в приемен час и не успя да присъства лично ,ни изпрати свои представители с Поздравителен адрес
,част от него
"... Поздравявам ви за инициативата нашият град де е  част от националната структура на Фондация Движение на българските майки ......
....Като кмет на град Види ще съдействам вашите инициативи да стигнат до гражданите на общината ,за да могат вашите благородни инициативи да се реализират ..... !!

В края на официалната част ,поканихме гостите на чаша вино ,защото както казват мъдреците "във виното е истината " на непринуден и свободен разговор
Благодаря на всички ,че ни се довериха  и ни уважиха !
Вярвам ,че в бъдеще ще работим в името на Доброто ,за да се изпълват страниците на неговата история !

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 09:20 от lorys

# 198
 lorys,аха , это кой ще ги брои и ще подреди Mr. Green....
За Веси и аз искам да кажа ,че много мила и направо ни беше едно ГОЛЯМО рамо,  ние вече скучаем за нея и чакаме на гости, като  лично кмет на Белограчик я покани на гости, и се надяваме че ще дойде  пак ако правим Коледен базар в Белограчик????????????????

А за Дафин напрово ми прочете мислите,много ти браво....

Дамаянти, мерси...

# 199
Ей готините бг-мами тук съм .Ася като видях снимката с Петя направо ми се насълзиха очите,благодаря,че си запечатила този момент.
За презентацията вече се писа достатъчно,ние просто сме....... newsm10 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44
Светле нали щеше да ми дадеш данните на децата,за да направя списък за бельото.
Среща с г-н Видов -кога???????
Хайде другата седмица да скокнем до Белоградчик.

# 200
току що ми се обадиха от ТВ
Фанти Г
 Hug Hug
не стигнах до тях да ги поканя ,за което съжалявам ,но държат да отбележат събитието  ида обявят нашият публичен отчет
и представяне
довечера ,който има тази телевизия ,моля ви ,вижте репортажа на Добромира   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 14:15 от lorys

# 201
# 202
  • край Дунав
Връщам се току-що от Белоградчик-разтоварих 2 чувала и няколко плика с дрехите, които не можах мин. седмица да занеса при предишното ми ходене.григорова ми показа компютърната зала, е-не е зала...но става точно.Подът е паркет и има нужда от циклене+лакиране-казах й до довечера да намери този, който е циклил и преди и да каже колко ще иска. Има два срещуположни прозореца и са направо зейнали-само стените са боядисани - казах й за другата седмица , ако може да е готово-за прозорците-ще мислим-имам идея-безплатна Twisted Evil  Разгледах няколко от стаите-казах й, че искаме да обменим мнения с персонала-той е на кметско подчинение...За театъра идват 45 деца, от Ново село-14, обадих се на театралния организатор за 30-ти

# 203
  • край Дунав
Описах останалите неща в р-та от базара, прибрах украсата, току-що ми донесоха първата пратка на Милена Чернева-от Мездра-от сайт Гоблените .ком-изплетени на 1 кука чудесни снежинки и пеперуди и 3 бродирани дядо коледовци в рамка-  bouquet за нея.Утре ще пътувам за София-ще опитам да се видя с някое момиче-много ми се иска ако успея да взема телевизор-ако има останали за нас Praynig

# 204
  • край Дунав
Имаме статия във в-к Ние-лека грешка в годината , ама иначе-благодарим-наистина чудесно написано  bouquet

# 205
часът за театъра за децата се променя от 16,30 на 16,00 за петък 30,11,2007

# 206
Някой от нас ще ходи ли с децата на театър.

# 207
  • край Дунав
ще ги посрещнем пред театъра и после който има възможност, аз до тогава имам време
уговорих се днес н григорова да седнем в театрото, докато децата гледат представлението да систематизираме предстоящите събития, поне което сме планували до нова година, за да можем да поемем другите-изненадващи "случки" и непредвидени ситуации по-лесно.същото ще направим и предложим и на деси

# 208
Диди, идеята ми харесва, мисля че имаме нужда да си срещнем с директорки, а и аз искам да дойда да видя децата, и ще направя всичко възможно...мисля да заведа и съна ми на спектакл, той много обича театр....

# 209
Мъчно ми е за някои от децата, с които се запознах онази вечер, особено за Петя. Толкова много си мисля за нея. Може би, защото тя ме свърза с вас момичета и непрекъснато ме питаше: "Нали ще дойдете за Коледа?". Sad И докато не й казах, че скоро ще направя всичко възможно, за да се видим отново...тя не спря да ми човърка в сърцето, разбира се не умишлено. Confused Ужасно смотана съм, нали?! Колко малко ми трябва само... Чакам да ме поканите и ще мина през 9 планини и реки, но ще дойда. Естествено при определени условия, особено към Дидиии! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт