Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • край Дунав
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184418&photo=19   това са ботушчетата и един Дядо Коледа, който бродирах снощи и днес!Трябва да вземем бельо за децата от Ново село-оттук ли да питаме фирма, шиеща или от София да ни вземат?Софиянки, ако четете-давайте и Вие предложение

# 76
  • край Дунав
Фионче, какво имаш предвид да идваме?Какво да стане?

# 77
Диди, много хебави бутушчета, а откъде си взела такъв хубав плат??? аз искам едно бутушче с еленчета, толкова време си мечтаеш да направя  точно такъв,браво на вас.....
Чаках си даните и не ги дочаках....., а аз днес нищо не правих, нещо съм  изморена, набирам сили за след сряда, Светличка иска да съм на линия, а днес купих последните 7 чинии и още два гердана с перли Simple Smile))),неможах да мина покрай тях...
 mona_,идвах при теб в магазина, гледах салфетки, незнам каза ли ти момиче, исках да ти видя ,но ти не беше там...друг път...
Петя,вопрос за Софья многа ни вълнува??? кажи нещо по вопроса...

# 78
Ако остане нещо непродадено на видинския базар, дали ще идвате в София- както миналата година и както на Великденския?

# 79
Днес намерих офис картон и цял следобед съм се занимавала с картичките и въпреки това не успях да ги направя. Утре ще купя два лака, ще украся рамките отстрани и след като изсъхнат ще ги залепя. От бродираните картички на този етап имаме 16бр., а от играчките за елха от мъниста- 48бр. при мен, което прави общо 96 бр. Не е зле като се има предвид, че имаме още 1м. до базара.

# 80
 supermama
1/ ей, артистични девойки ,аз не трябва да излизам от темата ,сама да си ви хвала ,
чудеса ,ей ,
вие сте като пит булите Peace
като захванете нещо ,няма пускане -докато не го свършите /така и с Базара/
не че съм се съмнявала  People Santa
работете пчелички , newsm19
аз вече мога да се похваля  Embarassed
вчера направих първите ми 5 букета и снощи лакирах на терасата ,днес ще лакирам и шайбите -да са готови

2/  разговарях с Григорова ,имате поздрави от нея
спешни нужди от
-топлинки за най-малките /  на големите нали им купихме/
-пердетата ,казах й да провери във фабрика ,която шиела в Белоградчик, ако имате идея ?
между другото /ДЕЦАТА САМИ ЩЕ СИ РАЗРЕЖАТ И ПОДГЪНАТ ПЕРДЕТАТА големите момичета имат такъв ЗИП   bouquet
което мисля ,че е чудесно

- Диди ,имаме ли якета в склада ,няколко деца -нямат  #Crazy
-малки пътеки или една голяма да се раздели на парчета

- Децата ще работят и те за базара ,питат за Коледен празник
- в четвъртък Григорова ще дойд етук и ще отида с нея да взема фактурата  за парното от фирмата доставчик

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 08:48 от lorys

# 81
  • край Дунав
Фионче, нашия базар е 1-2 дена преди вашия, дори втория ден да се застъпи-стига да няма сняг ще дойдем-нали знаете, че трябва да Ви инспектираме PeaceНие в мъглата дойдохме, та за базара ли няма...Ренка, относно спокойствието-мисля си, че още на презентацията ще се продадат нещата - май ще изпълним петилетния срок за 1 седмица  JoyСнощи избоцках още 1 ангелче и ми се счупиха очилатааааааааааааааа, сега отивам да ми ги направят-побърках се-това е като да ми резнат и 2-те ръце  #Cussing outСветле, ще ти пиша и на скайпа-прави поканите-спешно!В четвъртък трябва на всяка цена да се видим с Григорова и да раздаваме покани.

# 82
Светле, колко якета и за каква възраст-момчета, момичета?Нямам нищо конкретно предвид, но да разпитвам познати.

# 83
Светле, колко якета и за каква възраст-момчета, момичета?Нямам нищо конкретно предвид, но да разпитвам познати.
и аз не знам ,Петя ,все още за кои деца става дума ,ще изчакам да ми каже директорката Peace

# 84
Ок, а чакам и снимки.
ДА ЗАПИША, ЗА ДА СЕ ПОДСЕТИТЕ-ЗА СНИМКИТЕ НА ДЕЧИЦАТА- МОЖЕ ЛИ ДА ГИ СНИМАТЕ МОМИЧЕНЦАТА НА ЗЕЛЕН ФОН , А МОМЧЕНЦАТА НА ОРАНЖЕВ, ЗА ДА ИМ СЛОЖА СЪОТВЕТНО ЗЕЛЕНА РАМКА НА ОРАНЖЕВ ФОН И ОРАНЖЕВА НА ЗЕЛЕН.И ДА СА УСМИХНАТИ ВСИЧКИ.

# 85
  • край Дунав
Имаме вече якета  Peaceсамо да ги сортираме

# 86
Диди, то е ясно, че ние продължаваме да творим, но все пак ми е по- спокойно като знам, че имаме стока вече за базара. Макар, че и аз се надявам на презентацията да продадем повечко неща, трябва да наблегнем на по- продаваемите неща.

# 87
Ах, направо ми стана студено ,като прочетох че някои деца нямат топли якета, вижте какво ни донесла Боби,
Диди ти прибра ли от Мими чувалите,аз утре ще оставя  в ресторанта  пакет, там има и топли дрешки, якета няма, но има други неща за сезона....
Ренка, какви лакове ти трябват??? кога ще ми донесеш това което е за сребро ?????
Ренка, хич не си мисли за спокойствие, та нали не само праздник трябва да направим, но  и помогнем на децата от Ново село с нещо, с каквото можем, ....затова ,както викат руснаците ..пятилетку в три года ... Joy,аз днес  на работа рязах салфетки, имах доста време, а рано сутрин правих играчки(прехвърлехме 100)....май ангелчета са най търсена играчка ще е.....  newsm78.....урааааааа....имам и  хубава новина,половинката ми ми купи днес комплект акрилни бои, бях толкова изненадана..... Shocked,но ми беше адски приятно че се сетил... , почвам бутилки и кратунки,  Mr. Green
За презентация.....мисля че нещата се изъясняват, момичета ,мислете хубаво,трябва да стане всичко на 6 + и в неделя всичко да изъясним и направим  сценарий...
Фионче,миличка, а защо ти да недойдеш на призентация??? 
Люси, пак ти се криеш някъде, хайде покажи ни какво си   сотворила??? умирам от любопитство.....нарочно го правиш???

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 21:15 от Lalle

# 88
14.11.2007
Днес и втората скорпионка-  Лъки има рожден ден !

Да си ни жива и здрава ,Лъки ,остани си все така обичана ,и романтичка ,нещо което много ценя в теб !!

# 89
Честит празник ЛЪки!Пожелавам ти, да си намислиш едно желание и то да се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт