Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  hbday Честит рожден ден Лъки   bigdance2

Много щастлив ден ти пожелавам днес, винаги да се чувстваш желана и обичана  bouquet
Весел празник на цялото семейство newsm68

Ася, още не съм се виждала с моята приятелка, за да взема шишарките от нея, но до края на седмицата ще ги имаш Peace
След като вчера се натрових с лакирването на рамките на картичките, днес ми оставя да ги залепя и приключих с тях. В неделя ще ги донеса, за да ги съхраним при другите неща.

# 91
 В темата за базата в Хоби някъде четох за целуфанени пликчета за картички и др.
Вашите неща опаковани ли са?Искате ли да ми кажете размери на всичко неопаковано и да пратя опаковки с последните неща?А също така да изпринтирам ли малки листчета с ДБМ-Видин, да сложите във всяко пличке?

# 92
честит рожден ден Лъки
Нека здраве и късмет винаги да бъдат с теб!

# 93
  • край Дунав
ЧРД ЛЪКИ! ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА, КЪСМЕТ И УСПЕХ ВВ ВСИЧКО И МНОГО ТЪРПЕНИЕ!

# 94

Люси,Честит рожден ден!!!!! Все така да си хубава и усмихната и винаги да ти е топло и уютно,като на това зайче.............  bouquet

# 95
Момичета БЛАГОДАРЯ за пожеланията.ТРОГНАТА съм.Изненадата вечерта беше страхатна.Букета беше прекрасен и" момченцето" което го донесе беше много сладко............
От днес и аз се залавям за базара.Моля ви на срещата в неделя да обсъдим САМО презентацията, време е........

# 96
  • край Дунав
Току-що нахвърлях основни моменти за презентацията-подредбата на залата, маси-места, бройки, разположение...кого да поканим;кое след кое би трябвало да е в програмата...в неделя -само за това!

# 97
Момичета, знам, че сега ви пушат главите на друга тема, но моля ви, насочете ме какво би се продавало на базара като артикули, нещо практично или празнични украски и джунджурийки.  newsm78 Мисля да направя топки за елха и чинии. Към края на месеца смятам да ги изпратя по микробус от Италия, нали ще ме имате предвид да ги вземете. Praynig Успех в презентацията.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 00:22 от Гая

# 98
продавало на базара като артикули, нещо практично или празнични украски и джунджурийки. 
да ,и ние наблягаме единствено и само на това -Празничната декорация , Heart Eyes

топки за елха и чинии.
нали знаеш ,че миналата година ги разграбиха за минути ,просто бяха чудесниии
 Wink
Към края на месеца смятам да ги изпратя по микробус от Италия,
ти си си нашата Работна мама -пчеличка ,много се радвам   bouquet,разбира се ,че ще ги вземе някой от нас ,
Успех в презентацията.

ще държим всички в течение на подготовката и на всичко останало

# 99
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ newsm68 newsm44 smile3534
зимата дойде много ми е мило,искам още и още сняг.
А сега утре -срещата на старото място,ли?

Ей,момичета има сняг и при нас.

# 100
И ние с Марти толкова много се радваме на снега, жалко, че няма достатъчно, за да си правим  Nature Snowman Сутринта 100 пъти поне е повторила, че има сняг, даже успяхме да изчистим задното стъкло на една кола, ей така просто, за да го пипаме Mr. Green Искам много да навали, пухкав бял снежец Hug

# 101
Не си ли мечтаете за много сняг,огън играещ си в камина-леко припукване на дръвцата,чаша уиски  и любим човек до себе си..........................ех,че романтично................................ Heart

# 102
Гая,ах как се зарадвах че  ще си включиш,нали знаеш че съм ти фен  bouquet.....,мисля че всичко което ти правиш ще бъде (както казва Рени)вървежко...

Аз също се радвам н сняг,като малко дете,ураааааа..................
Люси, гъ-гъ....много си романтична,какво става стеб  момиче????мисли за презентация....а не за.... hahaha

Рени, радвам се за Марти,много добре я разбирам......

# 103
Честит първи сняг!
И аз искам да имаме много сняг , преспи...като бях малка имаше години със сняг до кръста, много ми е мъчно че все по-малко сняг вали в последните години newsm45

# 104
  • край Дунав
Къв сняг ви гони бре, моми #2gunfire Това с преспите е било мнооооооого отдавна и тогава не ни пукаше дали ни пускат ботушите, дали ни  е мокър панталона...идилия некаква, ама от минали годинки Tired Аз донаправих още няколко картички, принтирах телефоните с имената за поканите, принтирах и останалата паус-хартия, мисля по-късно да избоцкам още 3-4 мотивчета за картички-за толкова имам останала златна панама.Може и с цветната да пробвам, ама е много ситно и очите ще ме скъсат  #CrazyАйде-толкова за сега Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт