Движение на българските майки -ВИДИН тема 14

• 14 597
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
На вън,беше много готин сняг преди два часа, направо си постоях на тераска,но  той се топи,това не ми попречида си тананикам коледни песнички ,да се клатя калпачето и да произвеждам подаръчета Mr. Green.....прекрасни бутилчици стават, но вече ще искам без этикет, забавиха ми много, а това не е добре...Диди,момчетата ми  останаха доволни от обяда ми....много....дополнително  направих им една тортичка, добрече съм си сръчна Joy и сега ще ви кажа какво има вече готово...14 бурканчета,6 кратунки,11 подсвешника от дискове(на Фанси идея),4 бутилки, всичко това трябва само да лакирам, но хич нямам идея къде и кога, много мирише....ще чакам подходящ момент...от мен чао....

# 106
  • край Дунав
http://www.poveche.net/news.php?id=19  аз пък, докато си стоите Вие кикимори тихо под снега и си слушкате коледни напеви, взех, че попълних един формуляр за предстоящия базар, щото май нашите неща ще хвръкнат още на презентацията.Много исках да обяснявам, ама в полунощ нещо музата ми заспа...това е линк към формуляра. Стискайте палци да ни одобрят-сумата, която искам и съм описала по материали е за 257,55 лв.Лаленце, има и за КРАКЛЕ-3 бр./ако си спомням сумата/ и за златничка панамка...мечтииииииии, ама не пречи да пробваме, даже ги поканих да си купят от нас  Peace

# 107
Диди, откъде го изрови това, идеята е страхотна и дано наистина я одобрят Praynig

# 108
ох, трябва да ви пусна снимки на нещата които са ми готови и тези които са наполовина готови , да си кажете мнението си -честно.Нещо май съм в кофти настроение и имам чуството ,че няма да се продават.Всичко ми изглежда грозно и непродаваемо Tired

Имате ли нужда от бебешки дрънкалки?Не искам да ги подмятам вече по кошовете с играчки и събрах една чантичка.Да ви я пращам ли ?
В неделя най-вероятно ще пратя разни неща, после родителите ми при първа възможност ще ги занесат в магазина на Мона или при Диди.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 12:06 от fiona

# 109
Диди, откъде го изрови това,
ето от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241446.0
но като гледам формуляра за кандидатстване трябва фондацията като цяло да кандидатства,като отделно звено няма да стане.

# 110
  • край Дунав
Попълних формуляра като съм описала, че сме координатори към движението, всичко на движението, имената на Роси и на Мария и т.н.Ако стане работката момичетата от София ще ходят да подписват.Дано стане, щото ще е от голяма полза.

# 111
# 112
Пу, си заплювам една кратунка Twisted Evil, а на живо като ги видя със сигурност и още неща Crazy

# 113
  • край Дунав
  bouquet , Ася!

# 114
Ася, страхотни неща!

# 115
утре 21,11 -Ново село
звъня ви на всички ,вдигайте си телефона ,моля ,мацки !

Довечера без бременеещите/Рени /  -на танци !! Heart Eyes

# 116
Момичета, имам новини от моя сайт, аз изцяло съм заята с базара,но добре че си имам супер половинка,, это
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_catalogue& … id=3&Itemid=4
имам си снежинки и две нови прозорчета.... Mr. Green
Фонче, спри,не се подавай на  пролетната умора Joy,просто ти липсва витамин Д,купи си в аптека и всичко ще ти се вижда в розово....Сега за нещата, ако можеш  дай снимков материал, но не дей да казваш че всичко е грозно....не си права, найважното да направиш играчки от тесто или от глина, никой от нас не прави, расчитаме на теб....мисля че всички идеи са добре дошли...прави и не мрънкай.... и помисли как да дойдеш на презентация на 26, имаш възможност??? би било чудесно....хайде мила,бъди добричка
Не съм сигурна но май дрънкалки не ни трябват,имаме и детски дрешки до 4 годинки, трябва да попитаме  кой има нужда....

bouquet
(ЗА СТИКЕРИ
Организаторите на базари по градове, моля да ми пратят ЛС - по колко броя искат и адрес за получаване.)предложение идва от k_savova
какво мислите по въпроса???

Ренка,твои са...добре че са свършиха, толко  трудно ги направих, а мих и четках ги три седмици,хигиенизирани са на 100%

Момичета мерси..... Embarassed,нали трябва и да се срамя малко,за приличие Mr. Green

Приготвям се за танци Светличка,но май ми хваща шубе за понеделник, направо ми е страх Shocked

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 18:31 от Lalle

# 117
момичета ,
още вчера дадох поръчка за стикери ,поръчах 230 броя ,но забравих да пиша ,незнам дали ще ни стигнат ,в момента имаме около тази бройка продукция  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Момичета сега отварям темата и виждам, че днес ще се ходи до Ново село. Този път ще е без мен, болна съм и изобщо не съм в адекватно положение. Само се надявам да не се влоши настинката, че незнам как ще се лекувам. В момента смуча едни хомеопатични таблетки за настинка, болно гърло и Т, уж безобидни, ама, ги приемам със страх Rolling Eyes

# 119
Преди час и нещо бяхме с Вени при Диди,украсата е уточнена.Новогодишната украса на Диди е супер.Светле утре няма да мога да дойда с вас до Ново село,но ако трябва да се ходи някъде следобяд ми обадете. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт