са двете сестрички, разгледах ви албумчето с голям кеф
Добре изглежда квартала ви, и квартирата - браво - да продължавате все така и нагоре
Как се чуствате, къде точно сте, иииии какъв готин сняг, тука си мечтаем още само за такъв, че май дечковци още не са виждали истински сняг. Нацелувай принцесите

Ние вече изживяхме първата среща с Дядо ти Коледа
, обаче пък нашето бате самостоятелно и се справи с лудвицата, че ни накара и да го чакаме около 2 часа докато мине тържеството, добре че в страни имаше кафенце, където Явор хич и не му пукаше за Дядото
Голям калпазан е, напоследък на всеки 5 минути креща като истеричка Мда и НАЗДРАВЕ на всички
то не че не си пийвах и преди биричка или винце, ама сега си е друго като знаеш, че можеш и да се улееш
ШЕГУВАМ СЕ ей
Кофтито е че циците ми се смаляват май 

.Само като кърмих/ а то беше само 40дни
- всички съботи и недели са ми ангажирани- рожденни и именни дни...,а през седмицата- на работа 
.дано му се размине
то аз до силикона май няма да опра, че не се оплаквам откъм размер (даже предпочитам и искам да съм с обриви 

има едни български от еластан - прилягат, държат и са тънички, аз си ги купувам от Красно село, но друг магазин не този на Джиджи, моя е при задните сергий, дето има и разни павилиони с дрехи и обувки, бариерата където е за колите и камионите за зареждане, значи влизаш откъм бариерата и гледаш надясно към сергийте, зад тях има магазини, единя горе доло по средата е за бельо, ама е доста невзрачен и трябва да си наблюдателен, за ад го видиш