Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 210
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Иркааааа, страхотни розовелки  Hug са двете сестрички, разгледах ви албумчето с голям кеф  Hug Добре изглежда квартала ви, и квартирата - браво - да продължавате все така и нагоре  Hug Как се чуствате, къде точно сте, иииии какъв готин сняг, тука си мечтаем още само за такъв, че май дечковци още не са виждали истински сняг. Нацелувай принцесите  Heart Eyes Heart Eyes

Ние вече изживяхме първата среща с Дядо ти Коледа  Mr. Green (както казва Иван). Сред разходките по мебелните магазини се засякохме със стареца в Комо - ей нЕма такава лудница от амбицирани бабки и мами да си пробутат децата напред  ooooh!, обаче пък нашето бате самостоятелно и се справи с лудвицата, че ни накара и да го чакаме около 2 часа докато мине тържеството, добре че в страни имаше кафенце, където Явор хич и не му пукаше за Дядото  Mr. Green нали си имаше занимавка - да проси зрънчовци от околните по-скромни мами и гаджета  Joy Голям калпазан е, напоследък на всеки 5 минути креща като истеричка  Confused

Мда и НАЗДРАВЕ на всички  Drunk Wine Glass cheers  Joy то не че не си пийвах и преди биричка или винце, ама сега си е друго като знаеш, че можеш и да се улееш  Joy Laughing Mr. Green  smile3532  ШЕГУВАМ СЕ ей  Naughty Кофтито е че циците ми се смаляват май  Rolling Eyes

Heart Eyes

# 91
А сега отделно - това видяхте ли го във Нашите деца, ето част от съобщението за организирания коледен карнавал:

"Идеята за по-малките (до към 3 годишна възраст) е следната:

Мястото е ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА

Датата е 22.12, часът е 11.00 

Билетчето за дете  струва 20 лв. и  включва следното:

2 часа игри и веселби в детския кът
програма организирана от аниматор
рисуване на децата
костюми
Раздаване на подаръци от дядо Коледа(дребни плюшени играчки напр., решение на клуба)
Снимка с дядо Коледа
Почерпка на децата

Тук искам да уточня и разбивката на сумата от 20 лв.

15 лв. е билета за дете
3 лв. е почерпката
2лв. за благотворителност.

Родителите ще са на свободна консумация.
Нека децата да са костюмирани, който си няма костюм, от там ще осигурят...."

А това е темата

Е някой ще ходи ли? Можем нещо да се разберем  newsm78

# 92
Съни, аз го видях това отдавна, но след миналогодишната ни драма с вируса който пипнахме, не отивам на подобно събиране с толкова много хора, на затворено място. То не че яслата не е същото, но все пак. Затова си казвам, че няма да съм там. Предпочитам  да се разберем ("групата на шаро") някъде да се видим. В събота или неделя ще отскоча до МОЛ-а, кажи по кое време ще си там, нали ще ходиш на базара? Може да се видим, пък може и да се разберем да ги оставим в детския център, ако има и други желаещи може да се организираме и така. Пък може и да е без Дядо ти Коледа, а и в МОЛ-а миналата година имаше един със Снегурочка, та ако е там пак ще има и такъв Grinning

# 93
  • София
Ирка, страхотни розови бонбониерки! Нацелувай ги от мен! Добре изглеждате и настроение има, нали?Пиши по-често, че сме едни клюкарки всичко искаме да знаем.

Кофтито е че циците ми се смаляват май 

, /не че знам как се прави с цитатите/, а Съни ще правим май заедно "силикона", а ???

Gigi, със Съни сме плътно на линия живи и здрави и двата дни на базара, тя е се цани за продавач консултант, а аз ще съм Снегурачка, Snow-white, или просто Снежанка-обикалячка. Така, че ще ви очакваме с нетърпение. Hug

Относно Островът на съкровищата, аз разбрах, че има само 30 места и вече са били заети?!..

# 94
Аааа за циците, май бия всякакъв рекорд...мойте са пред изчезване направо. Мажа се с едно на Ейвън за стягане (от което между другото съм доволна, поне не са увиснали) и мъжът ми като ме види ми вика "недей, че ще ти минат (обривите)", та така се смеем. Май групово ще се насочим към силикона, ама вие ще ме изпреварите, че мен ми се ще още едно мишоче вкъщи, та да не си дам парите на вятъра. Нека съвсем да увиснат и да се смалят пък тогава вече....ще действам. Отсега ще си отворя "силиконова" сметка.

Ако не успея в събота то в неделя обезателно ще съм в МОЛ-а.  Simple Smile

# 95
  • Sofia
Ей, стига сте се оплаквали, аз пък от 2 седмици един сутиен не мога да си намеря.  Cry
Всички, които продават, са с по 5 см уплътнения, а тези, които са само плат, са баба-ми-style и са точно 3 модела, пръснати в 2 магазина.

# 96
  • София
Какви силикони бре,момичета
Аз откакто родих съм с 2 номера по- напред и мъжлето е щастливо Crazy.Само като кърмих/ а то беше само 40дни Cry/ бях по надарена Crazy.Така че май от раждането откъм цици аз съм на далавера Laughing
За събиране май мен не ще можете да бе броите Sad- всички съботи и недели са ми ангажирани- рожденни и именни дни...,а през седмицата- на работа Tired
Ние в яслата имаме болно от скарлатина дете и сега ще тъпча ударно Валето с Ехинацея и Хомеопатия- нали вече я прекарахме с баткото през лятото и хич не ми се иска да пак да пие АБ #2gunfire.дано му се размине Praynig

# 97
Ей силиконки  Wink то аз до силикона май няма да опра, че не се оплаквам откъм размер (даже предпочитам и искам да съм с обриви  Mr. Green ама...) но се усеща разликата - вече не преливам от сутиените  Joy И ми е едно такова странно като ревне неутешимо младежа, как не мога да извадя успокоителното и да прекратя драмата, най-кофти ми е сутрин - пристига Яво и заявява че искал в хола да яде зърнена закуска Crazy - покрай баткото здраво напредваме с модерните храни  Thinking

Джиджи, идвай, в Мола сме плътно (най-вероятно), обаче в къта не взимат младежи под 3г. без придружител  Confused, но така или иначе аз съм сингъл, Нинка също е с мисия  Mr. Green та уреждай Стефанаки и ще пиеме кафе  Wink

Разбрах за един готин клуб в Иван Вазов, но за името ще питам утре Иван, че той ходи там на рожден ден и беше много доволен - широко, просторно и за деца и родители, ще фиксираме някой ден, пък можем и да успеем да се видим поне, ако не, здраве да е - догодина, че то не се организирахме нещо и време не остана.

В Цум, ставаше приятно преди време - снежанка, Дядото и разни там джуджета и пееха детски вокални групи, но за таз година нямат никаква реклама  Thinking явно и не планират нещо по-интересно.

Хуанке, твоят пък проблем какъв е - големи, малки или нестандартни  Mr. Green, та не си откриваш сутиен - казвай ще му намерим цаката  Sunglasses

Нинка, пробва ли се вече и с роклята.

Вени, аз затова съм се запънала като магаре на мост и не се връщам на работа - ми живееми се още по майчински бе хора, живее ми се по бебешки  Heart Eyes

# 98
Съни, дай малко да попреливам и аз  Mr. Green
А за детския кът в мола, че аз на 8-ми март го оставих "без надзор" и нямаше проблем, може пък да са променили регламента. Нищо де, както дойде.
А иначе този "остворът на съкровищата" също ми изглежда приличен и ресторантче и детски кът, просто чудно.

За ЦУМ ще има, но не се знае кога, имам източници там и като разбера ще пиша.

# 99
  • Sofia
Sunnily* - големи бре. Затова не ща с подплънка, ама всичко, което продават е с дебела твърда чашка, което ги прави още по... Ако имаше сутиен с обратен ефект(само да не ги провисва де Laughing) и без дантели, досега да съм си купила 100 броя. Crazy

# 100
Sunnily* - големи бре. Затова не ща с подплънка, ама всичко, което продават е с дебела твърда чашка, което ги прави още по... Ако имаше сутиен с обратен ефект(само да не ги провисва де Laughing) и без дантели, досега да съм си купила 100 броя. Crazy

На Красно село зад Фантастикото има готини магазини за бельо, защо не видиш там. Единият е пълен с каквото искаш.
Тръгваш покрай улицата на Фантастико (Хубча) минаваш мед. център, подминаваш люлките, след това има магазин за играчки и отстрани май даже са 2 магазина за бельо, вторият.

# 101

Има бе човек, ей сега ще те спасим, че и аз съм от таз група  Blush има едни български от еластан - прилягат, държат и са тънички, аз си ги купувам от Красно село, но друг магазин не този на Джиджи, моя е при задните сергий, дето има и разни павилиони с дрехи и обувки, бариерата където е за колите и камионите за зареждане, значи влизаш откъм бариерата и гледаш надясно към сергийте, зад тях има магазини, единя горе доло по средата е за бельо, ама е доста невзрачен и трябва да си наблюдателен,  за ад го видиш  Hug

Джиджи, значи свиркай за Цум-а  Hug, иначе и на сестра ми все и давам от мойте цици ама пусто никакъв ефект, нито при нея, нито при мен  Joy

# 102
  • София
Ох, какъв цицов проблем се заформя....И аз искам да преливат, пък сутиени бол все ще намеря подходящ, ама нъц...
Съни, роклята утре ще ми я донесат, но правих проба и добре беше. А, едни танци в петък няма ли да заформим?
Този кът в Иван Вазов се казва Джулиян или нещо от този сорт. Не е лош, но нищо особено. Явно е много модерен, защото все там искат да са им РД. А като се замисля тези кътове ги направиха на всяка крачка, вчера бях в един открит за нашия рожденик, до Барбарони 2, на улицата само имаше 3бр.детски къта.

# 103
Нинка, в петък по програма ще правя коледни сладки  Mr. Green ама мога и танците да включа, че се заседяхме верно много с Явото  Mr. Green. Ти пък как го нарече улица това на Барбароните, били сте ни наблизо значи  Hug, пък как така открит, сега, в тоз студ, и кой е рожденика  Mr. Green.................

# 104
  • София
Защо наблизо newsm78?Не живеехте ли в Овча купел? Да има страшни трапове и кал до уши на въпросната "улица", клубът е на ъгъла на блока и май ще се казва Джъмбо или нещо такова. Рожденика е един вече 3 годишен сладур - спаринг партньор на Криската Laughing, много просторно клубче, но още не е доорганизирано всичко.

Не бре душа, не беше на открито, а го отвориха заради въпросния рожденик. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт