Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 232
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честита Нова Година!Да е Здрава и Успешна, да е Късметлийска и Обична за всички нас!
Радост, Любов и Разбирателство, Щастие и Пари!!!

# 136
  • София
За много години,момичета!
Нека новата 2008г. сложи края на поне една ваша несбъдната мечта!
Живейте през тази година така,както си искате!
Наздраве и ..... живот и здраве!!!

# 137
Честита Нова Година и от нас!

Нека желанията и пожеланията от новогодишната нощ ви се сбъднат!

# 138
  • Чикаго / София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ!

# 139
Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

# 140
  • Някъде на път....
Честита Нова Година! Мнооооого, много здраве и късмет!  Hug

# 141
  • София
Честита Нова 2008 година! Да сте здрави, усмихнати и щастливи!

Lana, на Тенарифе посрещахме новата 1994г...много далечно ми се струва...но и много красиво и приятно е на нова година да си в басейна Grinningнай-ясно си спомням Лоро парка, който ме впечатли с условията за живот на обитателите си, шоуто с папагалите и един действащ вулкан на който се изкачвахме цял ден. Помня също и едни сатенени комплекти нощница с халат, не ги бяхме виждали в БГ и закупихме за цялата рода за подаръци. Ех, спомени, спомени... Сигурно е много променено от тогава?

Да си призная честно, аз не съм много впечатлена. Доста постно ми се видя като естествена красота, едни черни вулканични чукари, поне на юг, на север е малко по-приятно. Добре че хората са се постарали, и са засадили зеленина.
Лоро парк е страхотен, видяхме истински големи папагали, които мъжът ми реши че са изкуствени докато един не се обърна да ни клъвне  Joy. И е направен страхотно. Все се чудя как хората успяват да направят зоопарковете толкова красиви и зелени, и с приятни обиталища (клетка не е подходяща дума) за животните, а нашият зоопарк е толкова каменен и студен. Та за мен голямото предимство на Канарските острови е възможността да си на топло през зимните месеци. Примерно Корсика ми хареса много повече....

В самия Чикаго сме. Сравнително близо до центъра. Ходих да го разглеждам онзи ден вечерта да видя как е украсен. Постарали са се хората. Иначе съм на 15 мин. с колата от центъра.

Тук супер лесно се кара кола! Ммммм, мечта! Влюбих се в автоматичните скорости! Grinning Караш и спокойно можеш да зяапаш наоколо какво има! Laughing

Супер, ако не мине котка път може да се видим живот и здраве след 20тина дни. Ще ти драсна ЛС като знам повече.
Това за колите много ме радва, току виж и аз съм се престрашила.

# 142
  • София
Привет момичета- нека и авс да попитам:
От втори и Валето е на ясла,но вчера забелязах подутити на вратлето му,където са сливиците- водих го при педито- оказаха се уголемени сливици,възпаление на лимфите,но няма зачервено гърло, не го боли...просто са подути
Педито не изписа нищо- само чайчета ,без да се пипа
Хомеопатичката също каза да не се притеснявам- увеличихме приема на Медорин....ама мен пак не ме свърта
Ако някоя от вас се е сблъсквала с подобен проблем- нека каже какво предприемате в случая?

# 143
  • Чикаго / София
Ооооо, Лана непременно да пишеш ако се завъртиш по Чикагските ширини! Simple Smile

При нас за сега нищо ново и интересно. Тук един студ беше сковал, не мърдахме от вкъщи. Надявам се събота и неделя времето да е по-приятно и да се пораздвижим.

vnd, аз като малка често имах подути лимфни възли. Нищо не правеха моите родители, сами се скриваха.

# 144
vnd,като малка постоянно ми се подуваха лимфните възли и ме боляха,какви ли не лекарства пих,не минаваше.Накрая майка ми ме заведе при една лекарка(сега водя Алекс при нея) и тя ми изписа Bioparox (не съм сигурна дали така се пише) спрей за уста и нос в една оранжева кутия и с него се оправих,но не знам дали е подходящ за Валето.От тогава да чукна на дърво не съм имала проблем с лимфните възли.

# 145
аз сам нова, маичета, и видях този подфорум и ,исках да ви споделя ,че и моята дъщеря  я родих на 5 август 2005  много хубав месец!!!!! Grinning Laughing Peace

# 146
  • София
Аз ще си позволя да те приветствам с добре дошла, макар да не съм най-примерната августинка и рядко да се обаждам тук. Сигурна съм, че другите момичета ще ти обръщат достатъчно внимание Laughing

# 147

Здравейте и от нас Hug
В петък подадох молбата на Пламен за детска градинка...да видим кога ще го приемат Thinking

Успешен и късметлийски ден на всички.... Heart Eyes

# 148
  • Някъде на път....
Дими, при вас молбите не се ли подават по интернет от 4 февруари?

# 149
  • София
Добре дошла на яна4ка!

Общи условия

Активация на акаунт