Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 235
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
irka, къде сте в Чикаго? Близо ли сте до центъра или сте в предградията?

Lana , снимките са страхотни! Слънце, морееее, мхммммммм! Калоян е много готин, и как съсредоточено си "чете" книжката само! Grinning
Благодаря! Simple Smile

Стискам палци да намерите хубава градина за малчуганите, а за вас работа - знам че е доста затегнато в момента при вас с работата.

# 121
Привет на всички  Hug

Искам да ви пожелая Весела, Щастлива и Красива Коледа!
Изпълнена с много подаръци, смях и изненади!

Аз обаче имам няколко въпроса?
Вени, как даваш рибеното масло на Валето? И какво рибено масло си взела (на коя фирма)? Педито ни изписа и мъжът ми взе някакво вносно - това с акулата около 7лв. струва. То е на капсули, но е абсурд Стефчо да го глътне.

Също да питам за коластрата (аз и из форума ще прочета), как я давате? Тези капсули също са абсурд за поглъщане? И какво количество?

Много прегръдки от нас и  Heart Eyes

# 122
И от мен едно пожелание и довиждане до другата година, защото ще изчезваме за празниците  Crazy

КОГАТО В КОЛЕДНАТА ВЕЧЕР
СНЕГЪТ ПРИМАМЛИВО БЛЕСТИ,
КОГАТО СВЕЩИТЕ ТРЕПТЯТ,
А ВИНОТО ИСКРИ, ИСКРИ,
В ТАЗ НОЩ ИЗЛЕЗ НАВЪН,
НЕБЕТО ЗВЕЗДНО ПОГЛЕДНИ
И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЩАСТИЕ
ОТ МЕНЕ ТИ С РАДОСТ ПРИЕМИ.

# 123
  • София
Gigi - взела съм българско рибено масло,в малка кръгла кутийка ,200бр.около 2,50лв.
На опаковката пише - за деца- 1-2 гранулки 3 пъти дневно.Аз му ги слагам в храната- например в супа,срагам по- водничко в лъжичката+една гранулка и той го гълта.Така и другата.Понякога се случва да ги схруска и се мръщи ,но му давам още малко храна или сокче и...това е.Вече свикна с вкуса.Така правя и с Ехинацеята,че е направо отвратително гадна и люта Sick

# 124
  • София
Гери, Деси дава коластра на Жорко и Тони и доколкото знам им я слага в млякото вечер.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 14:13 от Lana

# 125
На всички - весели празници и късмет от нас с Кари!!!  Heart Eyes

# 126
  • София
Весело посрещане на празниците, много усмивки и слънце в сърцата (че времето хич го няма) Simple Smile

# 127
  • Чикаго / София
irka, къде сте в Чикаго? Близо ли сте до центъра или сте в предградията?

Стискам палци да намерите хубава градина за малчуганите, а за вас работа - знам че е доста затегнато в момента при вас с работата.

В самия Чикаго сме. Сравнително близо до центъра. Ходих да го разглеждам онзи ден вечерта да видя как е украсен. Постарали са се хората. Иначе съм на 15 мин. с колата от центъра.

Тук супер лесно се кара кола! Ммммм, мечта! Влюбих се в автоматичните скорости! Grinning Караш и спокойно можеш да зяапаш наоколо какво има! Laughing

Ами работа ще се намери, но езика малко трябва да понаучим по-добре. Изникнаха възможности, но след Нова Година ще се разбере окончателно какво ще е положението.

Пожелавам на всички много весело изкарване на празниците! Нека всички ваши пожелания в Коледната нощ се сбъднат! И най-вече всички да сме здрави! Hug

# 128
  • София
НА КОЛЕДА

Летете ,снежинки, и бийте камбани!
Че утре е Коледа – празник голям!
Белейте се вие, обширни поляни!
Светът да е бял, да е чист като храм!

Че в църква когато Христос занаднича
от Свойте икони към нашия свят,
да види земята на рай че прилича,
че сипе небето над нас благодат!

Летете, снежинки!Застилайте всичко –
и чувства небратски, и локви, и смет,
и болки, и скърби в сърцето самичко!
Да бъде днес бяло и радостно вред!

Да няма в дворовите купища кални!
Да няма в душите от злост ни следа!
Над скърби незнайни, над сълзи печални
да грей Витлеемската чудна звезда!

РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Когато цял свят тънеше във мрак,
най-светлата звезда изгря в небето!
Отчаяно от всичко, трепна пак
във радостно очакване сърцето!

И ангели запяха над света
възторжения химн: “Христос роди се!”
И мъдрост, и овчарска простота,
тъй всичко пред Смирения смири се!

От яслите под светлата звезда
изтече Извор и заля земята...
И дето пият чудната вода,
любов и мир избликват от сърцата!

/Архимандрит СЕРАФИМ (Алексиев)/

Мили момичета, от все сърце ви желая всичко най-добро за вас и семействата ви!!!
Много радост за малчуганите и усмивки на лицата ви!!!

Gigi, Коластрата я разтварям в прясното мляко на закуската с нескуика. Не я усеща въобще. За рибено масло, знам че най-доброто са едни мастни-незнам си какви на "Ескимо". За деца са на сироп с един Пингвин отпред бяха май. Купувала съм ги за баткото, но са като зехтин все едно пиеш и той не ги хареса. Нещо от акули имаше в тях - костен мозък, или нещо от сорта...
Целувки на приятеля Стефанаки.

Irka, празничен е Чикаго, а?Дечицата как са? За детските градини съм чела, че не събличат децата, а ги слагат с дрешките за да не се травмират от това действие. Чувствали се по-сигурни. Аз лично съм на мнение, че най-важно е отношението към тях, а не база и т.н.естествено хигиена и елементарни условия за игра.

Lana, на Тенарифе посрещахме новата 1994г...много далечно ми се струва...но и много красиво и приятно е на нова година да си в басейна Grinningнай-ясно си спомням Лоро парка, който ме впечатли с условията за живот на обитателите си, шоуто с папагалите и един действащ вулкан на който се изкачвахме цял ден. Помня също и едни сатенени комплекти нощница с халат, не ги бяхме виждали в БГ и закупихме за цялата рода за подаръци. Ех, спомени, спомени... Сигурно е много променено от тогава?

Весела и усмихната Коледа още веднъж!

# 129
Честито Рождество Христово  Heart Eyes
Бъдете здрави и много щастливи!

# 130
  • София
 santa2      santa2      santa2      santa2      santa2      santa2      santa2      santa2

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!! 
ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!
cheers      cheers      cheers      cheers      cheers      cheers      cheers      cheers

# 131
  • В лудницата на 2-рия етаж.
                        Весела Коледа на всички!

Пожелавам ви много здраве,любов в сърцата и много усмивки за вас и вашите слънчица!Нека Бог благослови семействата ви и нека магията на Коледния ден ви държи още дълго време!
Наздраве!

Мариелка е много заета да разглежда подаръците,даже имитирахме един разговор с дядо Коледа,мъжът ми си престори гласа и се обажда,а тя отговаря и обеща много да слуша hahaha
Аз съм и купила Ескимо 3 Кидс,но на вкус е все едно пиеш олио или зехтин.Мемка изобщо не го харесва,с голям зор го пие.не можела да говори хубаво от него  Joy

Лана-много хубави снимки,една моя колежка замина там да живее и работи и съм виждала някои нейни снимки,много е красиво.

# 132
Весела Коледа на всички!
Алекс е очарована от дядо Кольова и баба Мраз  Joy Много и харесаха подаръците  Simple Smile (къща с формички,голяма парцалена кукла,дървен строител,едни цветенца за зглобяване,книжки,голям пеещ плюшен заек,дрешки и пижама.Поглежда към прозореца и казва,че джуджетата гледали и ако не слуша дядо Коледа щял да си вземе подаръците Joy
На мен дядо Коледа ми донесе епилатор,на татито донесе  домашно кино,ТВ маса,по един парфюм и дрешки.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 09:44 от milena000

# 133
  • Някъде на път....
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет!   bouquet

# 134
  • Sofia
Весела Коледа и приятно посрещане на новата година!
Ради се затрупа с подаръци, след Коледната обиколка из роднините бяхме като обирджии на детски магазин, колата беше буквално претрупана с подаръци (а сме с "баничарка").
Аз си накупих разни дрехи, ботуши чак 2 чифта, сутиееени, сори, не стигнах до Красно село, но пък Etam се оказа моя магазин. Скоро ще се върна да го доизкупя.
Останалите подаръци са ни разни за дома - взе да става по-приятно вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт