Irka, всички АВГУСТинчета ви пожелават на добър час и късмет

• 27 236
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
 Joy

То аз се водя Овча купел, ама от Борово ни дели само булеварда, така че това  е на 10мин. от нас  Wink, но аз знам само Барбароните и преди това на бул Бъкстон отворипа Ментов носорог 2, сега разбирам и за този  Crazy, поне избор имаме  Mr. Green
Утре няма да успея за танците, сори, ще се видиме в Мола и ще имаме време да се наклюкаме  Mr. Green, последно за 9.20 разбрах при Пикадили   newsm78

# 106
А аз да питам къде ще сте, на кой етаж, че да не се луткам като муха без глава, че със сигурност ще ви търся навсякъде  Simple Smile

# 107
  • София
На партерен до бюти зона и до м тел.

Е, добре ми е роклята мерих я сега, малко студенко ще ми бъде. Хайде до скоро.

# 108
Аз знам, че ще сме на първия етаж срещу Техно маркета и последния етаж - каквото и да значи това  Crazy

0885 24 28 69 ми е новия джисем  Sunglasses за контакти  Mr. Green

Нинко, нямаш ли някое пухено кожухче, а пък аз си осигурих джуджето - Иван ще е с мен  Rolling Eyes

# 109
Мили ми дружки, моля много да ме извините, че не дойдох  Sad
Страшно съжалявам, че не можах да дойда поне да ви видя, като се сетя и че всички планове ми се объркаха за тези 2 дни и направо ...ме хваща много яд.
А и сега като чета, за Снежанка, можех да й услужа със страхотна бяла пелеринка, щеше да е като снежната кралица  Simple Smile
Мамо, мамо....направо...

Та така си останахме ние у дома....
Иначе в петък на дребния му направиха снимка и му взеха кръв. Изследванията са ОК, но на снимката се вижда отминаваща пневмония, секрети и най-гадното астма! Отидохме вчера и при другата специалистка да погледне снимката и тя потвърди същото, даже искаше за по-бързо изчистване на секретите да ни изписва АБ, но аз я попитах дали е належащо или може и без това, в крайна сметка досега удържахме без АБ, нужно ли е това. Та тя каза, че може и без. На всичкото отгоре иска, ако не се оправи до 27-28ми да го снимаме пак. Малко бях ядосана и се обадих на педиатъра, той е против АБ-то и отново снимка.
Продължаваме с инхалацията и минаваме на друго противоалергично. Лекуваме си астмата и се надявам , че ще успеем.
Тъпа работа, но какво да се прави има и по-страшни неща.

Пожелавам ви да накупите много подаръци и на вас да ви накупят и много сняг и слънце за хубави пързалки  Heart Eyes

# 110
  • София
Gigi- миличка страшно съжалявам Cry Cry Tired Tired
Въоражи се с много търпение и кураж- асмата не е никак безопасна болест-напротив не искам да те плаша, но лично мен все още ме побиват тръпки като се сетя племенника ми какви кризи е правил.Горе главата- няма да ви е леко ,но ....дано скоро привикне и прави по- малко пристъпи Praynig
Ако си навиита,имаш доверие и не на последно място - имаш куража да опиташ,те съветвам/ от личен опит с не едно ,а две излекувани близки деца/да лекуваш асмата с хомеопатия.
Стискам ви палци на всички и много прегръдки на Стефанаки Hug Hug Hug

# 111
  • София
Гери, миличка, страшно съжалявам, че се потвърди диагнозата с астма. Надявам се да и ти и съпругът ти да сте силни и да се държите здраво един за друг, за да помагате на Стефчо. Сигурна съм, че той ще е съвсем добре, но все пак е малък, сладура готин. Пращаме ви хиляди целувки и нека дядовците Коледа и Мраз да ви донесат най-вече здраве през новата година!

# 112
Благодара ви  за подкрепата Hug
За сега да чукна на дърво Стефчо не правил пристъпи, но си продължава с кашлицата.
Някак си все ми се струва, че може и да не е астма (просто не го вярвам) и затова и не го приемам така, но правим това което ни казва доктора.
От вчера чета разни неща в нета и се информирам.
Дано наистина е някаква лека форма и да отмине бързо.
Пожелавам и на вас много здраве  Heart Eyes Hug

Само да добавя, че бях обещала на Съни - в ЦУМ днес е било нещо като празненството, но било пълна боза, в едно тясно и малко помещение и нищо съществено.
Сори, че чак сега го казвам, но братовчедка ми забравила да ми каже.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:18 от Gigi

# 113
  • София
Ето, най-накрая се наканих да кача снимки от нашата ваканция Тенерифе
Не е много коледно предвид слънчевото и топло време, но пък имаше украса Simple Smile

# 114
Много кофти нещо това с астмата при Стефчо  Rolling Eyes, дано е възможно най-леката форма, пък няма да се разсърдиме на лекарите ако са сгрешили  Praynig

Джиджи
, не се притеснявай сега за глупости, все ще го видиме някъде стареца пак  Crazy

Ланич, нищо не се отваря  Confused  - само провокаций ааааааааааа   Crossing Arms

# 115
  • София
Ланич, нищо не се отваря  Confused  - само провокаций ааааааааааа   Crossing Arms

Отваря се душко, най-вляво има две фолдърчета.

# 116
  • София
Светле искрено ви завиждам- такива красоти,море ,слънце....СТРАХОТНО
Хич не ми пука за Коледната ,сняг и студ- на мен ми дай моренцето и такива красоти ,пък мога и без Коледа Laughing- така и така винаги откакто пораснах,нещо Коледа не ми е много любим празник Tired
Много е сладък Калоян-личи че се е забавлявало детето,а и тези големи котета -толкова са сладки,а Калоян в куфара- направо се просълзих от смях Hug
Много хубави спомени-радвам се за вас Hug

# 117
Lana, супер сте! Снимките също, а и местенцето  Simple Smile
Калоян, е невероятен сладурко , да го нацелуваш.
Следващия път чакаме снимки от Куба или Бразилия  Hug Пожелавам ви го.

Сънич  Heart Eyes ще се оправи дребния,къде ще ходи  Simple Smile

# 118
  • София
а Калоян в куфара- направо се просълзих от смях Hug
Много хубави спомени-радвам се за вас Hug
Мерси, мерси...куфарът е Пасат (VW), не е обикновен куфар  Joy

# 119
  • Чикаго / София
Gigi , дано лекарите да са сбъркали и Стефанаки да си е добре! Бързо оздравяване на малкия сладур! Hug

Lana , снимките са страхотни! Слънце, морееее, мхммммммм! Калоян е много готин, и как съсредоточено си "чете" книжката само! Grinning

Ние сме добре, разучавам детските грдини наоколо, и с ръка на сърцето, мога да кажа, че българските са в пъти по- хубави като база! Когато влезнах в първата бях  в шок. После разбрах, че навсякъде е така и, че трябва да свиквам явно! Wink Вярно, имат страхотни играчки, занимателни игри, новички маси, столчета, ама като помещения са малки, сгъчкани, децата спят на едни малки походни легълца в стаята в която играят направо с дрехите, завити с по едно одеялце, без чаршафче. Нещо хич не ми хареса това. Няма го този простор който го има в нашите градини! и дворчетата са им малки, малки. Няма за всяка група площадка, а една площадка за всички, само за най-малките има отделени бебешки съоражения. И за всичко това плащаш луди кинти! Rolling Eyes

Аз се записах на английски в един колеж и започвам от 2 януари - от понеделник до четвъртък от 17.30-22.00ч. Направо ще ми е вземе акъла! Поне след теста ме сложиха в 4то ниво и имам да взимам само 3 нива т.е 9 месеца ще е мъката. Мъжо се записа и той, ама в друг колеж, за да може да ходи събота и неделя.  А се предполага, че през деня ще работим. Ама така е, всяко начало е трудно.

Днес купихме шейна на децата и като станат ще я изпробваме, барабар с мама на нея! Laughing Тук имат страхотна пързалка в парка до нас. Направили са си я специално за пързаляне със жейни. Оградена е с мрежа и си има оградени стълбички от сняг по които да се качваш и да не те бутне някой пързалящ се. Освен деца на нея има и доста възрастни отишли да се попързалят. Утре и ние сме там.

Купих им и подаръците за Коледа  и като се заиграхме с тях с баща им, децата като легнаха, голям смях! Ще видим кой ще си играе с тях повече - децата или ние. Grinning

Е, аз ще отивам да лягам, че тук е почти 2 през ноща. Много ми е странно това с разликата във времето. Всеки път си казвам, ние лягаме, хората в Бг стават за работа!

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт