~:~ 41 ~ Арабски делници ~:~

• 20 796
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • по пътеката

по4ерпете се  заради малката кукла!

# 61
  • In a surreal moment!
Честит Рожден Ден на сладката Линда !
Да си ни жива , здрава и много щастлива принцесо !
Дано те видим още много пъти на живо !
Пращам ти целувки от мен и чичо Митко !
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мама и тате -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 62

Марси, Честита ви Рожденничка!!!

Дано малката Линдичка ви носи само радости и е много много здравичка!!!

# 63
Marsy  Чesтита ти рожденничка!
Нека Линда е все така слънчево дете, да дарява всички с усмивката си и да огрява дома ви с детски смях!

Много силно ви прегращам и да нацелуваш къдравелка!

И на гордата мама!Която е дала живот на 3 прекрасни деца!сАМО МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ ДЕЦАТА И ДА СИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!

# 64
  • O.A.E./ Пазарджик
По един виртуален подарък и от нас за рожденничката

и за мама

Марси да ти е здраво и весело детето!

# 65
  • по пътеката
благодаря ви моми4ета! сложих снимки от рождения ден в албума, можете да ги видите! Hug Hug Peace Peace  bouquet

# 66
  • Монреал
Здравейте момичета !
У нас през последните няколко дни е като бомба паднала - кашони и торби навсякъде нахвърляни  Crazy Crazy  Crazy
Вече сериозно започнахме събирането на багажа, а и разлепихме листовки със нещата за продаване из квартала и сега разни хора идват да ни зяпат покъщнината - но добрите новини са, че сигурно повечето неща ще можем да ги продадем - поне да вземем някой лев  Mr. Green

Чакайте сега да попрочета какви сте ги писали, че и аз да се включа по-сериозно!

# 67
  • Монреал

Честит Рожден Ден на малката госпожица Линда! Да расте жива и здрава, много умна и красива и много да радва мама и тати!

Марси, снимките са сладурски! Госпожицата е много готина, а пък аз хвърлих око на тази торта дето сте я спретнали - я хвърли едно парче насам (... може и две  Embarassed)

Свеар, ние ще си ходим в България на 20ти ноември, а към Марокото ще идваме след Коледа!  Hug

Дани, как е Фатима? Дано да оздравява скоро  Praynig Ще се опитам да ти пиша по-късно, дано да не заспя над някой кашон  hahaha

Креми, Ани - минавайте по-начестичко и вие!

Дани2 - ти от кой град си?

На всички много   bouquet и дано да успея да се включа скоро пак!

# 68

Добро утро и да сервирам закус4ица,4е след Линдината торта...ми потекоха лигите Wink

Марси много ти е пораснала принцеската,машала каква е къдравелка Heart Eyes
Тони не остана,вие за постоянно ли се прибирате?Къде ще се остановите да живеете?
Сноу как си?Расте ли корем4ето?Дано не се разболява малкия 4аровник Praynig
Ани,а ти къде се изагуби? Simple Smile

Ние вси4ки сме добре алхамдулилах,но време по4ти нямам.Всеки ден ходим в парк с дружки и се връщаме късно(благодарение на трафика) да ги нахраня, изкъпя и става врме за лягане.Дима,в4ера ми спретна номер и не отиде на градинка,после ве4ерта писаха с баща си букви4ки и 4удо CrazyВе4е има думи които и аз не разбирам,детето си иска нещо,а аз не знам какво Embarassed
Мале4ка се смее с глас и е много зага4лива.Хваща си игра4ките и право в устата.Гука и се плези Heart Eyes
С ужасно главоболие съм ве4е 2 дена и не се търпи.

Как сте моми4ета в Бг?Как е времето?Студена зима се о4аква?

Отиваме до магазина и после пак ще пиша

Лек и успешен ден Hug

# 69
Марси,честита ти рожденичка!!! Нека расте здраво и щастливо детенце и винаги да бъде гордост на мама и тати !!!!!!

Миле, мерси за закуската!
Всики ли оздравяха? Ние се оправихме, Слава Богу хомеопатията действа много добре на Тарик и петната се махнаха вече и като "страничен ефект" му се излекува и настинката  Laughing
Лек ден от мен! Ще  се гласим да излизаме, че да мога да бъда малко с него навън докато детегледачката му дойде. Много съм доволна от тази жена хамдулиля!
Тони, успех със приготвянето на багажа  Whistling - аз тая част най я мразя  Tired

# 70
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро и от нас!
Като ме дигне в 9 мойта принцеса и ми се струва, че е още по нощите Mr. Green
Милена, мерси за закуската. Кафенце и сокче ще си взема. Да видим дали ще ме остави да ги изпия, че нещо й се спи пак Laughing
Не се коркай за тоя арабски. Карай Дима да ти говори на български на теб. Юркай Мубарак да се занимава с нея Mr. Green  Те все ще знаят повече от нас. Ако тръгнат, живот и здраве, и френски да учат след време и него ли да уча #Crazy Не , че не е хубаво, но не виждам как ще стане скоро. Арабския, докато не си седнем като Веси на Д-то и не тръгнем на училище, няма да го научим. Аз за това не се кося вече. Като му дойде времето ще го науча. Имам още поне година докато тръгне на предучилищна Mr. Green
Вчера биха на малката ваксини. Добре ги понесе. Само не знам как са й ги били, защото я болеше крачето #Cussing out Тоя път баща й я държа. Сърцето ми се къса, много съм бъзлива с тия игли Embarassed
6 килца е бузаната Heart Eyes Педито каза да не бързам със захранването, защото си качва нормално. Зайед го захраних на навършен 4-ти. Нея сигурно ще почна на навършен 5-ти.

Вчера голям смях с певеца Роби Уилямс. Шейха на Дубай го баннал да не пее вече в Дубай, защото миналата година концерта бил толкова шумен , че му изплашил конете и резултатите на надбягванията били по-слаби  Shocked Laughing
Ми прав е човека, тия коне милиони струват hahaha

Свеар, ние с Люба ходим на публичен плаж само, ако е женски ден. Аз семейно ходя на Фуджейра в един хотел, където много рядко можеш да видиш мюсюлманин. А и да се изтупам по тия бански, които приличат повече на униформа на американски пожарникар Mr. Green или рокля , ще привлеча повече внимание. Ако не мога- въобще не влизам във водата Peace
В Деберхамс видях един такъв "бански" - панталон, дълго до колената яке и хиджап. Много смешна работа.

Снеже, как е "брат'чеда" ? Ти пооправи ли се?
Марси, сладурка ти е Линда Hug
Весе, радвам се, че на вас ви действа хомеопатията. Аз пробвах със Зайед, но не успяхме да преборим настинката преди време.
Ще изчезвам, че трябва да ходя до маркета. Всичко за ядене е свършило Simple Smile
Лек и усмихнат  bouquet

# 71
Привет момичета  Hug

Поздрави на всички!

Чета Ви доколото мога, в работата е чанч както обикновенно, а и брат ми ми идва на "гости" вечер докато им стане новия апартамент, та и за нет не остава много време привечер.

Я да ви пусна едно клипче да ги видите умните хамериканци  Twisted Evil:
http://uk.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&eurl=http://apps.f … wner_id=594607540

Повечко разходки на емирските мами  Wink, разбрах че времето вече е станало доста приятно.

Светле, аз тези "бански" съм ги виждала в Турция, малко на астронавт приличаш с тях  Wink, но пък ако няма специални женски плажове са си вариант  Peace

# 72
Добър ден !
Нещо тези дни не мога да седна на компа  Confused, все някъде трябва да ходя или имам работа.

Ето няколко модела.Виждала съм едни гумирани, но не можах да ги намеря.Нито обичам морето, нито плувам, затова и не ме интересуват особено Confused
http://www.youtube.com/watch?v=xK05WASZX-M&mode=related&search=

Може да ви е интересно как се слага хиджаб, на тези, които не са виждали, де  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=P52xqyC5AfM&mode=related&search=

Друса ме ПМС- то и  се тъпча с каквото намеря  ooooh!

Моето дете ще научи всички други езици, но не и български  Crazy Вчера му викам кажи чао, то вика "бай, бай " hahaha, тези детски филми ще го побъркат.На арабски знае повече думи отколкото на бг .

Отивам да гледам снимки .
Пак ще пиша .

# 73
ЗДравейте слънчеви дами, дето ви няма никакви днес! Hug

Аз си изкарах страхотно тези 2 дни с моята приятелка. Толкова много думи изприказвахме, че ако някой ни беше сложил брояч сигурно щеше да изгори от въртене на бързи обороти  Joy  Ей тази нощ се убедих, че такова чесане на езици може да направят само 2 жени. Но наистина то си е оправдано, защото не сме се виждали с нея 4 години - толкова много неща имахме да си кажем.  Party И така добре ми се отрази, разтоварих се много, беше ми толкова приятно и не ми се искаше да си тръгва. Надявам се скоро пак да се видим за повече време.

Тук времето продължава да е ужасно - хладно, облачно и не може да разбереш вали или не вали, защото непрекъснато се променя. Слънце не съм видяла вече няколко дни. Дано скоро се оправи, че полудявам така.  Close

А вас защо ви няма никакви? Нещо напоследък много малко пишете. Аз точно се радвах, че сте от приказливите и ще може често да си бъбрим, а то какво става .... губите се някъде по трасето.

Момичета, аз и преди ви бях питала, но само Другарчето ми отговори. Имате ли нещо против да ви посетя албумчето, да ви видя и да кача и мои снимки там. Спомням си, че в началото като дойдох точно имаше някакви разправии за тези снимки и неискам да нахалствам. Ако прецените, че не искате да ми давате достъп ще ви разбера, но от друга страна ми се искам да имам визуални впечатления от вас, както и вие от мен, защото все пак общуваме и ми се струва по-добре така. Но, вие преценете. Надявам се не съм злоупотребила с гостоприемството ви като ви питам за това.

Сега отивам да си метна един душ и да запаля печката, че ми е ужасно студено....

Наоколо съм и после пак ще пиша!  Hug

# 74
Ето ме и мен !
Дани , по въпроса ти за албумчето  аз нямам никакви възражения !
Но ако искаш да ни видиш още сега докато се изяснят и другите момичета във WWW-то имам качени макар , че не са супер нови .
Аз сутринта ходих на зъбар , но няма да ви разправям колко съм се молила да не вали докато съм на вън с Фатима .
Не зная къде съм пъхнала дъждобрана на количката и с чадър само не знам как щях да я опазя .
Направиха ми отново почистване и ми затвориха зъба , с идеята да направи още няколко зъба така докато родя и ми направят снимка за да продължат да ме работят .
Зъбарката , каза , че съм имала супер деликатен емайл на зъбите и трябва да ям много млечни произведения , които пък гинеколога каза да не поглеждам повече от веднъж седмично . Заради калориите .
Ех ,  ooooh! съдба дано само не остана без зъби на 40 , че много ме е страх от това .
След като приключих там отидох да взема Самира от градина и се прибрах каталясала .
Обядвахме на бързо и като му легнахме в 15:30 та до сега .
А след малко и мъж ми ще се прибере от работа та ще залягам над тенджерите .

Общи условия

Активация на акаунт