Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за срива на пазара на недвижими имоти в Лондон?
Каква е разликата между кръстат бод и гоблен?
Какво означава „бакпулвер“ на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за срива на пазара на недвижими имоти в Лондон?
Формулярът обсъжда различни мнения относно потенциалния срив на пазара на недвижими имоти в Лондон. Някои участници поставят под съмнение възможността за срив, като посочват високо търсене и ограничено предлагане. Други изразяват опасения относно възможно намаляване на цените, позовавайки се на информация за затягане на кредитните стандарти и предупреждения за икономическа криза. Някои смятат, че сривът на цените в Лондон е малко вероятен, като посочват тенденцията към увеличаване на цените. Въпреки това има участници, които споделят лични примери за значително увеличение на цените в Лондон през последните години.
-
Каква е разликата между кръстат бод и гоблен?
-
Какво означава „бакпулвер“ на английски?
-
Какви са часовете на детската градина и спят ли децата по обяд?
-
Как да се справим с часовата разлика и режима на детето при пътуване до Обединеното кралство?

, тъкмо ще ви снабдя с компетентно мнение (шегувам се, не се правя на важна ако случайно на някого така му прозвучи
).

Деничка, аз учих в Хюрън, имах и от Ричмънд доста познати. Аз ще се явя на острова другата седмица за 2-3 дни и се радвам като малко дете
. Като сравня цените със съседен Hampshire и ми призлява. Ще си купим и ние къща ама след като се пенсионираме май при тия цени.